- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #39.981
tamam tamam buldum:) güle güle kullan gerçekten güzeller:)
bi kaç tanesini unutmusum:)) tac yatak ortum. soley nevresim takımım,baya bir gundelik yatak ortum:)) hamam takımım.bornoz takımım ve klozet takımım
Eki Görüntüle 444314
hepsi çok güzel cnm soleyin nevresim takımının aynısından bende aldım bugün elime geçti çok güzel güle güle kullanalım
hepsi çok güzel cnm soleyin nevresim yakımının aynısı bugün elime geçti çok güzel güle güle kullanalım
amin..benimde dugunum seneye 22 hazıran smdıden alıoruz.2gun önce bernardodan paris antique yemek takıımını aldım.
:) biraz deil baya bi tuzlu ama ben 3200 lıraya aldım kasık catallrıyla beraber.800 tl de hedıye cekı werdıler o 800 liraylada butun mutfak eksıklerını tamamlıcam:)
amin..benimde dugunum seneye 22 hazıran smdıden alıoruz.2gun önce bernardodan paris antique yemek takıımını aldım.
mekseline bosch super benm aldıgım bulasık makınesının aynısı:) buzdolabı ıcın bıse dıemıcem ben sıyahını aldım ama su sebıllı dolapları önermiolar..bosch mağazasındakı satıcı bızı tanıdıgı ıcın hıc almayın dıe uyardı haberın olsun
mekselinee bende bu siyah buzdolabından aldımm..cok güzel duruo tabı mutfak sıyah yada beyaz renkelrıne uygunsa:) çamasır makınesınıde siyahj almadım zaten banyoya konulacagı ıcın aynı renk olmasına gerek görmedım..ben boschun 7 kg kurutmalı camasır makınesını aldım..dugunum seneye ama smdıden aldık daha mağazada ıstersek baskasıyla değiştirebilecez.çamasır makınesınde kararsız kaldım kurutmalıalr nasıl acaba bılmıorum..ama dediğim gibi su sebilli alma bence gerçekten önermiolar
aynen banada daha 1 sene war.bende mutfagın rengıne göre bakacam eğer siyah uymazsa metalıyle değiştirecem metalinide eklemişsin zaten..bosch guzel ama bence baska markaya gitme güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?