- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem bugun bı altınımı bozdurcaktımafoldumben 4 ceyrek bedelı bı altınnın adı neyse onu işte
yarım mı ne
480 tl tutmuş cok uzuldum yaa ananem almıştı onu
ama paramız yoktu baska carede yoktumafoldumben
herkesin düşüncesi farklı oluyor.
örnek ben seneye istiyordum, eşim hemen istedi ve onun dediği oldu.
biri birine takıyor ve onu takip edip şikayet ediyor.
kkda dallas gibi olaylar oluyor.
topicler arası kapışıyorlar.
evet nihalcim söyledim.
şimdi biraz iş yapamayım bitirince gelmeye çalışcam.
Kızlar dün bu tatlıyı yaptım.
Etimek Tatlısı ve aynı altı ekmek tatlısı kıvamında olduu koçişş çok beğendi..
Tarif defterinize not alınn hem basit hemde çok güzell opuyorumnanaktan
Bu da tarifiii
ETİMEK TATLISI
MALZEMELER
Alt katman için;
1 paket etimek
2 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su
Muhallebisi için;
1/2 paket margarin
3 türk kahvesi fincanı un
8 yemek kaşığı şeker
1 kilo süt
vanilya
damla sakızı
Üzeri için;
Dr. Oetker çikolatalı sos
YAPILIŞI
Şekerin 2 yemek kaşığı kadarı, susuz olarak bir tavada ağdalaştırılır.
Ayrı bir tencerede kalan şeker iki su bardağı su ile eriyene kadar kaynatılır.
Önceden ağdalaştırdığımız şeker de buna ilave edilip eriyene kadar karıştırılır.
Bu şekerli su, dikdörtgen borcama tek kat olarak dizdiğimiz etimeklerin üzerine dökülür.
Un, eritilmiş margarinin içinde kavrulur. Şeker, süt, vanilya ve damlasakızı da ilave
edilerek muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirilir. Ateşten alınıp yarım saat mikserle
çırpılır. Sonra muhallebi, etimeklerin üzerine dökülür. Hazır çikolatalı sos, kendi
paketinin üzerindeki tarife göre hazırlanıp muhallebinin üzerine dökülür.
Tatlı soğuk olarak servis edilir.
(Ben damla sakızı kullanmadım tadı gayet güzel oldu.Bir de çikolata sosu yerine ben damla çikolata serptim.Tarif.Yemekzevki sitesinden alnımıştır..)
betacımmm süper görünüyor ellerine sağlık hemen not ettim akşama da deneyeceğim...,
izmire yolum düşerse bir gün eğer misafirin olursam bu güzel lezzetleri tatmak isterim
Höhh anasının gözü beeeeee :mymeka: akşam açtırdık topiki 16 sayfa yapmışsınız maşallahh akannehir
Ben sizin için gece 12 lere kadar uğraştım nerde bu burcu diyen bir allahın kulu çıkmamış beeeakannehir
Kısaca özetliyim olanları.
Bir zaatı muhterem ki içimizden biri olmadığını düşünüyorum.
Şikayet etmiş çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı şikayet etmişş klava:
Gözleri şaşı bakasıcakötükedihüso
tabi onlarında kulağına kar suyu kaçmış bizim topiğin inanılmaz boyutta büyüdüğünü farketmişler...
Dün gece çok tatlı yönetici arkidişler ve bitanecik Kazenle yaptığım görüşmeler sonucunda yeni bir topik açmaya ikna ettim. Böyle devam ediyoruz.
Diyorki bu cici yönetici yahu bir site kadar bir topik olmuş :roflol:naptınız siz böyle diyor. hemde diyor çeyizden kopmuş konu.
dedimki hepimiz evlendik artık çeyiz alınmıyor ama gelenlere yne yardımcı olmya çalışıyoruz dedim. arkadaşlarımla dağılmak istemiyoruz dedim. :kedi: en azından geyik bölümünde eski çeyizciler diye yeni bir tane aöalım falan derken konuyu siz mışıll mışıl uyuyrken hallettim :1hug:
ama beni sormamışsınız bile klava:
yazarım böcüğümm herkesee günaydın olsun . askerimzin yeri belli oldu da az moralimiz bozuk( şırnak silopi turkbayragi allah herkesi kısa zamanda kavuştursun
annem bugun bı altınımı bozdurcaktımafoldumben 4 ceyrek bedelı bı altınnın adı neyse onu işte
yarım mı ne
480 tl tutmuş cok uzuldum yaa ananem almıştı onu
ama paramız yoktu baska carede yoktumafoldumben
yazmalım straplez ama ust kısmı var gelınlığın fransız guburuyle kayık yakası olcak
olmaz mı ozmn
zaten yazdım bı modelı var sıtesınde bak
elızabette dıe onunla değiştrcem bunu
Bu gün burası çok fena yağmurlu