Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay geçmişten gelip bir türlü yazamadım...
sulfatım geçmişler olsun canım...
ALLAH şifa versin inş...
sultancım çok geçmiş olsun canımm
migrenin ilacını bırkınca geçecektir üzülmee gecici bir durum yanii
nostalji evlenmeme az bi zaman kala kafayı yemiş hallerim :kedi:
37 de Kastamonulu olmasından geliyor
sen de öyle yapabilirsin canım
gerikafalılar kim uydurcak
1'i evlenmeden önce
1'i kınadan 1 gün sonra
1'i resmi nikah kıyıldıktan sonra
yani 1'i resmi 3'ü imam olmak üzere 4 nikahım var
o sokakta kocama bakan yellozlar avucunu yalar hahahahahhahahahahahahah
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sanki biri daha takım çantası diyoduuuu:lepi:ben yılbaşında kocama takım çantası alcam ne romantik opuyorumnanaktan
ay hala parlpalm'a alamadım bişi mafoldumben
burcuuuu ama bunlar çok masumca diğerlerini görmek isteriz
burcu önceden çok usluymuş
şimdi hiçç utanmıyos ekliyoz hep resimleri orta yere
ay o üstteki pembişli ne kaa güsell :lepi:
ayy Allahım ya:roflol:
benımkı aradı
en son sabah 9da aramıstı
eve yenı geldım uycam ben senı ararım dedı
neyse 3,5 ta aradımkı işe gec kalmasın
bu burdan kk arabasına bınıyo uyya kalıyo
ve gözunu acıyorkı BURSA:roflol:
sımdık aradı dıo sabah basıma ne geldı sorma
bozhoyuk bursa gezmış:roflol:
sultancım çok geçmiş olsun canımm
migrenin ilacını bırkınca geçecektir üzülmee gecici bir durum yanii
birde aimeeeeeeeeeeeeeeee
canım kiraz ağacı için çok teşşekkür ederimmmm unutmamışsın sevdiğimiii
canım sen ne kadar düşüncelisin yaa çok naziksin canım.Kizlar malum ben cekilise kalitmadim, katilamadim daha dogrusu...
Bende sanalda olsa size ufak hediyeler vermek istedim....
Yakindan tanidiklarima, zevklerine göre, evlerine göre biseyler ayarlamaya calistim.
Umarim unuttugum kimse yoktur, cok üzülürüm.... Unutmayin ki maksadim kimseyi rencide etmek yada kirmak degil, ben samimiyetlerinize inanarak sectim bazi hediyleri....
Mandalin kirmizilim sana yandi canimmm, mandis sanada kirmizi birseyler ararken bunlar gözüme carpti
[/FONT][/COLOR]
opuyorumnanaktan iwiiiiiiiiiiiit hemde çoook cici bişi olcek inşşşsen kme alacaktınn ?
mandilişim de bana alacakkkk zemuszemus
Aimecim zıpzıp için çok teşekkür ederim en anlamlı hediyede benimki olmuş:roflol:
bunu senden bir hatıra olarak saklıycam üstüne bile binmeye kıyamam
vitrinime koyacam üstünede dantel atacam hahahah:roflol::roflol:
kızlar clipso düdüklü tencere alan kullanan
yada bir yakını akrabası herneyse kullanan var mı
ben düdüklü tenceremden acayip sıkıntılıyım
kurban bayramında rezil etti beni
değiştirmeye karar verdim
şimdi karar aşamasındayım
çünkü az buz para değil olmuşken iyi olsun yıllarca kullanıyım diyorum
hayatım var bildiğim başka kimler var tefal clipso kullanan
Sen foto ekle model biz söyliyelim hangisi güzelyaa bı sorum olcak
kına gecemde saclarımı bukleler halınde dağınık bırakmak ıstıyrum
düğündede topuz olcak
acep topuzum duz fönlu mu yoksa dalgalı mı olsamafoldumben
sen beni seviyor musun ki...senağlama
.
hay Allah yalnız değilmişiz iyi bari. Bizde genelde içindeki pis mi temiz mi unutuyoruz.akşam yemeğe ne pişircem die düşünüodum
evde bişi yok dedim alışverişede çıkamadık maaşa daha var kafamçokkarıştı
makarna yapıyım bari dedim
anaa dolabı bi açtım karnıbahar-patlıcan- mantar
sizde de oluo mu ya evde ne olduğunu unutuyorum geçen gün domates yok die 1 kg domates aldım
dolap ağzına kadar domates doluymuş
bide temiz bulaşıkları makineden boşaltırken bişi oldu üst rafı bıraktım sonra kaldırıyım dedim
neyse sen onu unut alt rafa tekrar kirli bulaşık koy makineyi çalıştır üst seledeki bulaşıklar yıkanmaktan bi hal oldu kafamçokkarıştı
kalabalıgız bugun burda baya ama olmayanlar cok.
arsi mandilin burcu gamzede ugramadı karalahana yazmalı sulfat.... bırsuru eksik var; hadi gelin kızlar.
acaba en fazla kac kullanıcı okuyor gorundu topicte simdiye kadar
Aman korktum çok daha kötü bi haber vereceksin diye Allah korusun.Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
nisan yagmuru dogum gunun kutlu olsun canım
nice guzel yıllara sevdiklerinle
kızlar cumartesi misafirim var demistim; aglayan pasta ve elmalı kurabiye yapacagım(yani bunu annem yapacak aslında zemuszemus); bana bunların yanına uygun bi tatlı daha bulabilirmisiniz; aglayan pasta hem kek hemde kremalı; elmalı kurabiyede hem kurabiye hemde turta gibi bisey; bunların yanına ne yapsamki acep
okurken gözümün önünde şırpıntı yarı cıbıl bi kız geldi sinirlendim kendi kendime kaydirigubbakcemile3 ayy iyi bile sabretmişsin yawricim yaa
benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı:
kıskanmam kıskanmam ama kıskanınca
adamı yerim nan :mymeka:
o benim nasıl burnumdan getiriyorsa bende aynı şekilde onun
geçen mudoda geziniom ama kendimden geçmişim.....B]
sizleri çok özlemişim kızlar
kızlar bu tarz kurdanlardan nerden bulabılırım
[I/IMG]
tam yazıcaktım ki kızalar yazmışEsmoşumm git boncukcudan boncuk al mesela tesbih şeklinde dizilmiş nazarboncuklarından al normal kürdana tak al sana süslü kürdann Bide bunamı para veriicenn kaydirigubbakcemile5
çoook cici olmuşlar valla.canım bak bunlrı nişanda ben kendim yaptım....
hatırlayanlar bilir
renkli kürdanlardan aldım üstlerinede boncuk dünyasından boncuk aldım taktım sonra lokuma taktım. kahveyle ikram ettim...
aime21, Arsima, asyaelif, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcuözge, densem, ElmaSekeri, esmy, Eudorabeta, herseyguzelolacak, lokum06, mandilin, nhl-frk, nnisanyagmuruu, PARANTEZ, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sibel1907, sinay21, uğur böcüğü, yesm, zeynepsudem, _HaYaTiM_
herkese merhaba,nasılsınız kızlar?
cok bılmıs hatunlarrrrrr
sımdık sıze bı maruzatım var
unv. bı arkadasımın dugunu var haftasonu neyzaıkkı gıdemıycem sehır dısı cunku
cıcek nıkahta yolladım
sımdı bısı yollamak ıstıyom ne onerırsınız evıen bısı olsun dedım ama bılmıyorumkı
esyalarını felan
o kadar samımıde deılım altın alayım
sımdı varmı bana verecek bı fıkrınız
sıze ne gelseydı hedıye cok sevınırdınız
dad diri dit dit dad diri dit dit dat diri dit diiiiiiit diiiit
of resmı defterı bulamuyorum yaaaaaa
ayy canım alınmış alınmıştır dedim yoksa burda da parmak arası giyilmez şimdi kaydirigubbakcemile3ayy burcu nasıl garıp geldı bız kaban gıyıyoruz sen parmak arası terlık dıyon
gule gule kullan arkadasımmm
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 2009 burcu iççamaşır gecelik pijama şovvvvvvvvvvvvvvvvvvv :roflol: :roflol:
heee sana benzettimm kaydirigubbakcemile3
burcuuuu ama bunlar çok masumca diğerlerini görmek isteriz
burcu önceden çok usluymuş
şimdi hiçç utanmıyos ekliyoz hep resimleri orta yere
ay o üstteki pembişli ne kaa güsell :lepi:
kaydirigubbakcemile3 hahahahah
unuturmuyum hic opuyorumnanaktan
ya kizlar bu kahvaltilik ne marka bileniniz var mi?
çeneniz kopmasın emiiiiiiiiii
inşallh yetişicem 11621.sayfada kaldım heh
şimdi açılıııııın alıntı canavarı geliyir.
böcük davetiyenizi yeni gördüm. hayırlısı olsun.
Aime, canım o zaman şimdiden bak alyanslara . en azından az çok kafanda bi model oluşşur. Yada kesinlikle istemediklerini belirlersin.
canım sen ne kadar düşüncelisin yaa çok naziksin canım.
inan hediyeleri vermiş kadar oldun, özenip bezenip herkes için bişiler seçmişsin.
geel öpem seni Şeniz
.
aimecim bu kahvaltı takımı değil benim gündelik takımım .çay fincanıda var. ben yanına küçük yeşil pembe kaselerde ekledim takım yaptım sen nerden buldun bu fotoyu* benimkinin aynısı
ay canim benim opuyorumnanaktan
evet alyanslara bu gittigimde kesinlikle bakicam
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...m-payla351al305m-yorum-yok-2.html#post4047602
canim bak burdan buldummm
aa demekki benimle aynı takıma sahip biri daha varmış
ben evkurdan aldım vede şöyle oldu canım
jumbo kaşık çatak takımı alana yan ürün bir 6 kişilik kaşık çatal takımı daha veriyordu ama değiştirme imkanı vardı bende gündelik yemek takımında aradan çıksın diye bu takımı aldım. çok şekerler çok severek kullanıyorum. ediğim gibi kaselerlede tamamlayıp kahvaltıdada kullanıyorum. eklediğim kahvaltılarda da kullandım görmüşsündür yerimseniben
fiyatıda 90 tl gibi bir şeydi sanırrım. ama iki takımımıydı bir takımımı o fiattı hatırlayamadım şimdi. 6 kişilik paketlerde satılıyorduyerimseniben
bizdende cıktı 4 tane falan sahte altın, bakalım bozdururken belki o kadar altının içinde anlamaz kuyumcu sahteleri arada kaynar belki kaydirigubbakcemile3
akşam yemeğe ne pişircem die düşünüodum
evde bişi yok dedim alışverişede çıkamadık maaşa daha var kafamçokkarıştı
makarna yapıyım bari dedim
anaa dolabı bi açtım karnıbahar-patlıcan- mantar
sizde de oluo mu ya evde ne olduğunu unutuyorum geçen gün domates yok die 1 kg domates aldım
dolap ağzına kadar domates doluymuş
ayy sınayy cok fenasın:roflol:
bana sahte taksa taksa patronun yeğenı taakr
onun düğününde ben 2007yılına aıt takmıştım
adam onca altının ıcınde bana demesın mı gunler sonra nıye 2008 takmadın dıe
şok oldum
sen bana tak ama yeterkı altın olsun dedım yılı onemlı deıl salakkk
yenisi için bişi diemicem ben baştan pek kıskanç olmuom
sora cazgırlaşıom sanırım
kıskançlıkla ilgili dieceğim iki çift lafım var kısa ve öz konuşurum
bayramın 1. günü gittiğimiz bir yerde zilli bi karının poposuna bakarken yakaladım
eve geldim olay çıkardım o da açmasaydı bakmazdım dedi olay orda koptu o geceyi
yatak ucunda uyuyarak geçirdi tabi yatmadan 3 saat süren bir zılgıtıda yedi afiyetle :mymeka:
Kızlar moralim çok bozuk....
malum bu gün misafirim gelecekti...
Kız dün gece mail attı efendime söyliyim gelemiycem işim çıktı falan demiş. bu şimdi musiki cemiyetinde. cemiyette nota düzenlemesi yapıcaz falan demiş. bende msn i açtım baktım orda. dedimki önce bana söz vermişken başka plan yapman doğru mu dedim. ama sen
ee sonra....
ya bende bekarken daha kıskanxtm sımdıduruldum
ama kocama bakan gormedım ya ben körüm yada bnmkı tipsiz:lepi:
böreğin içine nohut koyuyon sonra doğal olarak banyo yaptırıyon -tatlicadiarzu-
:[/B]
nisan yagmuru dogum gunun kutlu olsun canım
nice guzel yıllara sevdiklerinle
kızlar cumartesi misafirim var demistim; aglayan pasta ve elmalı kurabiye yapacagım(yani bunu annem yapacak aslında zemuszemus); bana bunların yanına uygun bi tatlı daha bulabilirmisiniz; aglayan pasta hem kek hemde kremalı; elmalı kurabiyede hem kurabiye hemde turta gibi bisey; bunların yanına ne yapsamki acep
benim kocacık çok kıskançtır ama çaktırmaz
tv izliyorduk konu kıskançlıktı
sen beni kıskanıyormusun dedim çooook dedi
neyden peki dedim biçok şeyden dedi :)
::roflol:
evet cnm kış geldimi örgü manyağı olup çıkıyorum.:hulya: :hulya:
arkdş listendeysem albümümede bakabilirsin.
ordada var.
Bu arada ben kendime tekrar victorinoxun bicaklarindan aldim
önceden üc tane almistim kirmizi,siyah ve mavi renklerinde
Simdi tekrar 3 tane siparis verdim
kızlarrr aklıma geldi bende ekliyim dedim bu benim nişan tepsimdi ama normal tepsi olarak kullanıcam evlendikten sonra... kendi el emeğimiz kurdele nakışı...
kızlar arzumun bu ürünü sizce nasıl şu anda kampanyada :uhm:
EN İYİ DOĞRAMA ÖDÜLÜ : Doğrama özelliğiyle domates, soğan, maydonoz vb. kolayca doğrayabilirsiniz.
EN İYİ ÇUBUK BLENDER ÖDÜLÜ: Çubuk blender ile her türlü sos, meyve suyu ve kokteyl hazırlayabilir; pişirilmiş sebze, meyve ve patates püresi yapabilirsiniz.
EN İYİ RENDE VE DİLİMLEME ÖDÜLÜatatesten peynire dilediğiniz her şeyi rendeleyebilir ya da dilimleyebilirsiniz.
EN İYİ ÇIRPMA ÖDÜLÜ:Çırpıcı özelliğiyle kek hamuru, omlet, mayonez gibi farklı soslar ya da içecekler hazırlayabilirsiniz.
TANIŞMA FİYATI : 129 YTL
hangısı guzel kızlar ıkısı arasında kaldım
days in colours nevresim takımım evkurdan 69 ytl ye almıştım
1500
1300ytl yerıne ıkısını 2300ytl 12 ay takstle aldım kızlar 7 yıl garantılı yanındada hedıye aldım resmını bulursam hemen eklıycem
Almanya´nin "BIM" ine kaydirigubbakcemile3de bu gelecek önümüzdeki günlerde bene bunu alacam,
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Evettt kızlar yeni yıl armağanı gelen çeyizliklerimi ekliyorum şimdideeesırnaşık şey
Bunlar aşkımla bana gelen lifler.... turuncuyla yeşil favori renklerimizden sositososito
Bu melekleri teyzemde görüp çok beğenmiştim oda 1 çiftte bana almış sağolsun :1hug:
Vee işte kardeşimin muhteşem hediyesi... Yani benim için öyle. Çünkü bir mağazada görüp çok beğenmiştim. Mobilyama ve koltuklarıma çok yakışacağından bahsetmiştik. Birazda pahalıydı alamadım o gün. gidip almışş yavrum benim yaaa :1hug: tüm maaşını bana çeyiz için yatırıyorr... :asigim:
vallahi aklıma getirdin canım iyi oldu yaaa..unutmuştum ben bunları... amma kirli çıkınmışım bende hee:)) hediye geldiğinde bir kerecik serviste yapmıştım onuda ekledim. umarım bnimkinide beğenirsin canım... ay resimde kide anneannem amma inceliyor:)))))
Kızlar ben geçen gün işten çıkıp yorgun argın evime giderken hisarın küre tuzluklarını gördüm 16 ytl ye aldım. çok şekerler ayrıca bunlar çelik vee el izi bırakmıyo (reklama bak bea)kaydirigubbakcemile3
tefalin bu ikili düdüklü tencere setini aldım. benim gibi anca yumurta kılmayı bilen becerikli bir insan ne yapar bunlarda bilemem ama ilerde kullanırım umarımhihoyyyt
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
1. fakirin blendır setini kullanan yada üstte gördüğünüz takımdan alan var mı aranızda.(duvar aparatının olması ve hepsinin aynı yerde saklama şansı olmasına bayıldım.dağanıklık olmaz en azından)
2.su ısıtıcı çok değişik geldi.aman aman ay şu marka bu marka aranacak bişiy değil diye,bu tarz bişiy nasıl olur.fikirleriniz.
Evvetttt kızlarr.... çeyizine her bişey lan gördünüz de mayo alan gördünüz mü:roflol:
ama naapayım yazlık yere gelin gidiyor... lazım diye alayım dedim.
artı Ten marka sitsinde 120 iydi sanırım. 120 den 60 liraya düşmüş kış dolayısıyla indirimdeşakkıdı
bu fırsat kaçmaz dedim sipariş verdim... :roflol:
bakalım beğenecekmisiniz....
Esma, şimdi erva senin yiğenin mi? değilmi