Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canımmmm görmemiştimmm
teşekkür ederim ama ne bu anlayamadım kaydirigubbakcemile3

mumluk, mum, vazo =))))

aime21, Arsima, asyaelif, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcuözge, densem, ElmaSekeri, esmy, Eudorabeta, herseyguzelolacak, lokum06, mandilin, nhl-frk, nnisanyagmuruu, PARANTEZ, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sibel1907, sinay21, uğur böcüğü, yesm, zeynepsudem, _HaYaTiM_

herkese merhaba,nasılsınız kızlar?

aaa hosgeldin coktandir yoktun...
ben iyiyim umarim sende iyisindir

PITIRRRRRRRRRRRRR beni yaaaaz
4) Aime ( eda gercek ismimi biliyor yazar )
kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
iyiyiz şekerim senden naberr :1hug:[/QUOTE]

iyilik canımcım nolsun böcüğüde evlendiriyoz yaa çok duygulandımm :gitme:benden önce evleniyo mafoldumben

yok kız bende va rım dert etmeee kaydirigubbakcemile3

nıhal senı kendıme cok yakın hıssettım neden acabasırnaşık şeysırnaşık şey
bızım safaj cıdden karanlık be canım bu arada faruk askere gıttımı dıye
sorcamda kıskanclıga gırermı acepdelikafadulden

mumluk, mum, vazo =))))

aaa hosgeldin coktandir yoktun...
ben iyiyim umarim sende iyisindir

PITIRRRRRRRRRRRRR beni yaaaaz
4) AIme ( eda gercek ismimi biliyor yazar )
kaydirigubbakcemile3
bende biliom nolcekkk

hahah yanına koyup kahveyle cıkolata yıycen
biliozda
kaşık olunca insan karıştırma ihtiyacı hissedebilir:KK70:

kız sinay erimiomu onla karıştırınca:KK70:
esma usulü bi soru oldu:KK70:
sadece yanına koyuon dimi karıştırmıon:KK70:
yok canım karıştırıp yalıom sonra yanlarına koyuyom :roflol:
canım gel bizde var
bayramda sanki çok kişi gelecekmiş gibi kahvenin yanında kram etmek için almıştım kimse gelmediğinden hepsi duruyorrr :sinifsinif:

tişikkrüler fıstıkımm Şeniz

canım ben bu çikolatalardan bir kafede kahveyle gelmişti çok beğenmiştim.
nerede satılıyor öze ladres link bir şeyler ver bana
çok beğendim çünkü...
pahalı mı?

burcum kuzum ben bunu konyada bi pastanede buldum
size göstermek için netten resim aradım bunu buldum ama metro da satıldığını duymuştum 6 tanesi 3.5 TL çok pahalı bişi değil istersen alıp sana yolluyum kolay kolay erimez bu havada zaten

DPNs1nODzMo

dogum gunun kutlu olsuuu nısan yagmuru

teşekkürler canım...

nian yağmurum kendi derdime düştüm deminden beri habire kutlıycam kutlıycam unutuyorum
neşe sağlık DOSTLUK sevgi AŞK dolu bir yıl kucaklasın seni....
utluluk sarmalasın her yanınıı
paçalarından süzülsün gitsin üzüntüye dair herşey....

mutlu yıllar canım

olsun canım önemli değil.
güsel dileklerin için çok teşekkür ederim.:kedi: opuyorumnanaktan
çok can sıkıcı bidurum ama sende kndni üzme olurmu a.s.

Yaa sevgililer sepeti çok güzelmiş hayatım hele tamtur ayrı bir güzel:)Nisan yağmuru doğum günün kutlu olsun canım

çok saol canım

cok bılmıs hatunlarrrrrr
sımdık sıze bı maruzatım var
unv. bı arkadasımın dugunu var haftasonu neyzaıkkı gıdemıycem sehır dısı cunku
cıcek nıkahta yolladım
sımdı bısı yollamak ıstıyom ne onerırsınız evıen bısı olsun dedım ama bılmıyorumkı
esyalarını felan
o kadar samımıde deılım altın alayım
sımdı varmı bana verecek bı fıkrınız
sıze ne gelseydı hedıye cok sevınırdınız

nıhal senı kendıme cok yakın hıssettım neden acabasırnaşık şeysırnaşık şey
bızım safaj cıdden karanlık be canım bu arada faruk askere gıttımı dıye
sorcamda kıskanclıga gırermı acepdelikafadulden

benden yanamı haha nıee gırsın kız okadarda deıl yanıı gıttı cnmm gecen sene geldıı hatta yasımızda ayı senleee kaderımızde aynı ondandır gel sarılayım saa:1hug:

bende nazardan cok korkarım
ayetel kursı felak nas ın cercevelı tablosunu arıyom
yanyana kapının gırısıne asmak ıcın ınş bulurum
nazara cok ıyı gelıyo

cok bılmıs hatunlarrrrrr
cıcek nıkahta yolladım
sımdı bısı yollamak ıstıyom ne onerırsınız evıen bısı olsun dedım ama bılmıyorumkı
esyalarını felan

eksık olan ne varsa ona sevınırdım kız

Kızlar bende çok kıskancım bu huyumu sevmiyorum, benim eşim de çok konuşkandır çok canayakındır!!! bende hoşlanmıyorum işte...
İlk çıkmaya başladığımız zamanlarda çok uyardım anladı artık mesafesini koruyabiliyor, ama yinede işte hoşlanmıyorum...
1,5 sene önce felan çalıştığı iş yerinde sürekli bayi toplantılarına gidiyordu yok antalya yok uludağ bir sürü de kız... kızlarda zaten hep aptal saptal. Sürekli yanlarında beni arıyordu aşkım aşkım diye bağırarak felan kızlar da selam söylüyordu ama nefret ediyordum nefret...
Yok kol kola resim çekinmeler diskolarda içmeler amanın aklıma geldikçe deliriyorum...Neymiş seminermiş!!!
Beach partiler şunlar bunlar zaten o dönem piskolojim tamamen çökmüştü işten çıktı da allahtan benim piskolojim de kurtuldu ilişkimizde, daha fazla devam etseydi zaten kesin ayrılırdık.

Bizimde en son şu olayımız oldu !!!

Bizimkisi endoskobiye girdi ya bayılttılar işte...

Neyse içeri girdik hemşire beyefendi kolunuzu açarsanız damar yolunu açıcam dedi yanımızda da kuzen doktor var hocam mocam baya sohbet ediyorlar işte bende geride duruyodum zaten dayanamıyorum neyse baktım kız isminiz felan sormaya başladı işte korkuyormusunuz felan kahkahalar atıyor anam nasıl sinirlendim noluyor leynn dedim hemen yanaştım aşkım maşkım demeye başladım elini tutuyorum anlasın KOCAM olduğunu diye. Sonra kuzen de anladı herhalde ki çünkü gözlerimden ateşler fışkırıyor dediki pufi kocanı böyle görmeye dayanamazsan içerde bekle dedi koca kelimesini bastırarak:)

Tamam dedim çünkü gerçekten dayanamazdım neyse iş bitti dediler çıktım içerden, eşimi kaldırmamız gerekiyor yarı baygın zaten kuzen koluna girmiş anam ben koluna gircem baktım hemşire koluna girdi birden götürmeye çalışıyor höttt dedim ben şöyle kibarca omzumla yitip ben hallederim dedim!!!

Kız da şaşırdı ama salak ben varım orda hemşireysen işini yaptın bitti işte sanane elin adamından...

Sonra bizimkiler gül gül öldü,tavırlarımdan anlamışlar kızı dövmediğin kaldı dediler.
Birde bizimki beni deli etmek için diyorki mesleğini icra ediyor neden kızıyorsun...
Bende dedim başlarım öyle icraata da mesleğe de..

Valla kıskançlığımdan pahalı bir telefonumu duvara atıp parçalamışlığım vardır, çok pis kıskanırım yani.
Ama şöyle de bir gerçek var günümüzün kızları da kesinlikle az değil.

kaydirigubbakcemile3

aime21, Arsima, asyaelif, BaŞıYaZMaLıKıZ, burcuözge, densem, ElmaSekeri, esmy, Eudorabeta, herseyguzelolacak, lokum06, mandilin, nhl-frk, nnisanyagmuruu, PARANTEZ, Pashmina, pıtırcık85, p_nr, sibel1907, sinay21, uğur böcüğü, yesm, zeynepsudem, _HaYaTiM_

herkese merhaba,nasılsınız kızlar?

hoşgeldin görünmüyosun organik?

dimi yaa dimi yaaa dimiiiiiii:eek::eek::eek:

he yaaa sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ayy zavallı pıtırın askerlığı cok beklesın

şekerım h geldın cnm

ahh pıtırım ahhhh mafoldumben :roflol:

ayy cnm lokum ıstedı yaa
burcu hep senın yuzundenmafoldumben

HAYATIM nıe kendı hep öle dıon nan güzelsındır güzelsındır:jeyyar:

senden güzelim de ama o da yetmiyo Hayati çok yakışıklı :roflol: :roflol: :nazar:

deli kız seni
bide ölünü yedir tam olsun tövbe tövbe

hahahaah koptum

nisan yağmuru nice senelere sevdiklerinle mutlu huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle

ama bak bu aklıma gelmemişti bunu da diyim bigün :lepi:

ayyyy bende geçen misafirler için kahveyle iyi gider die bu çikolatalardan aldım
herkes bayıldı fincanın yanına koydum hatta arkadaş soruo bunlar yenio mu diesırnaşık şey herkes çay kaşığı sandı
ama sütlüsünü bulamamıştım bitter almıştım nette sütlüsüde varmış
kayserideilgincsekiller.jpg

ay dedim bu adam kim :roflol:

ay yawrum korkulur senden valalhii :roflol:
ay siz geldiğinizde ben gmzümü kapatıp elimi uzatıcam hayatiye.. o bulup tokalaşır. ben kör gibi sağa sola götürürüm deli birini bulmuş bizimkisi der :roflol:

pardon daaa sen Hayati'yle tokolaşmayı mı düşünüyosun :mymeka: :mymeka: :roflol: :roflol:

cok bılmıs hatunlarrrrrr
cıcek nıkahta yolladım
esyalarını felan

bana tefal clipso gelse çok sevindirik olurdum hatta uçardım :roflol::roflol::roflol::roflol:

X