Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Pazarlarıda pek sessiz oluyor topicimiz :gitme:

ee pratikte yapamıyorum anca bununla yetiniyorum kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
olsun Mandilinim, pratiktede yaparsın sen söyle kırmızılı cicisler opuyorumnanaktan

gıtmezsek kesın göruselım sen geleceğin zaman bellı olsun bızde ona göre karrar verırız cnm
ınş ben gelcem düğüünüekaydirigubbakcemile2
annenın ellerınden öpüyom üzmesın kendını
dua ıcın de Allah razı olsun ondan

Benim tam belli degil böcügüm, su an icin 20 haziranda gelebilirim gibi görünüyor iznim o dönemlerde cünki, annem bi ameliyat olsun dimdik ayaklansın Allahın izniyle o zaman biletimi alıcam mart gibi opuyorumnanaktan
K.validenede cok gecmis olsun balım, iyi dimi simdi? Allah acil sifalar versin :Saruboceq:

beni özlediniz mi? yoksa yoklugumu fark ettmediniz mi?

Özlemezmiyiz canım opuyorumnanaktan

önümüzdeki hafta sanmiyorum ama bi sonraki hafta tekrar araniza katilabilirim sanirsam.. net baglantimiz ozamana gelir..
ne hikmetse iki günden beri dönem dönem kasiniyorum kolarim bacaklarim basim ayagim avuclarimin ici ne dokunuyor bilmiyorum hic farkli bir sey de yemiyorum ama bu kasinti ataklari beni deli ediyor

BASIYAZMALIM munun resmınıde eklıycenmı:KK70:
bak en ıı arkadasının neler yaptıgını ogrenmem ıı oldu bu yaz can dostumun dugunu var örnek alayım
dugunde ne yapmıstı sorması ayıp olmazsa

canım resimleri anca yarın eklerim inş lahanam girsin nete bana yollar onun telinde ..

canım benim arkadaşım banyo takımımı aldı düğünümde..

şu fırçalık sabunluk çöp kovası hepsi takım olanlardan

150 tl civarıydı..

ayrıca düğünde de altın taktı..

şimdide eli boş gelmemiş canım benim kaydirigubbakcemile5

slm kızlarrr
herseyguzelolacak saol cnm begendıgın ıcın cook tesekkurlerr
sultanımm bencedeee koyu ıı gıttı
askıma sarıyı gosterdımm rus gıbı oldu ıstemem koyu daha guzel dedı
karamel dusunuyorumm ama bakalımm

İyidir güzelim yaa, nolsun takılıyorum işte günlerdir kk sorunluydu, bi bakıyım napıyo bizim kısçeler dedim

Görüşemiyoruz senle de neden netin yok yaaa işyerindee, sen nasılsın?

bende ıım tatlımm belkı yarın gelır ınternet ozledım sızı yaaa

ervaaaa
sus otur bekle ıste
neguzel gıtcen bıırazdan nısanlınla attaaaa

gittim geldim ay allahım çok mutluyum çok
allahım nazardan saklasın öyle güzel birgündüki..
ayy tadı hala damağımda kaldı :jeyyar:
kaynanam bile oğlunla gelininin arası nasıl diye soruyolar
diyoki kumrular gibiler :asigim:
çok seviyorum aşkım seni çok .. bugün bi başkaydı yaaaaaa :asigim:Allahıma şükür.

beni özlediniz mi? yoksa yoklugumu fark ettmediniz mi?

ayyy inan aklıma geliyosun balım hatta daha dün gece girdsim profiline son giriş tarihine baktım
en kısa zamanda aramıza dönmeni bekliyoruz

slm kızlarrr
herseyguzelolacak saol cnm begendıgın ıcın cook tesekkurlerr
sultanımm bencedeee koyu ıı gıttı
askıma sarıyı gosterdımm rus gıbı oldu ıstemem koyu daha guzel dedı
karamel dusunuyorumm ama bakalımm

la nihaaaaallll
ekledim resminiii opuyorumnanaktan
kızıl dediler .. baktım baktım fikir değiştim nan bende kızıl diyom :lepi:

gelcem gelcem yakındaaa
ay askımlaydım bugunn yaa sınemaya gıttık
hıc ayrılasım gelmedıı

ayhh benimdeeeeee :sinifsinif:

selammmmm
komsu davetiyene ayıldım cıvıl cıvıll harika
nihal kesinlikle karamel derimmm

buketim sen görmedin dimi resmi
kaldırdıydım akşam
alın bidaha ekliyim görmeyenler için
nihal ekliyom la kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
selammmmm
komsu davetiyene ayıldım cıvıl cıvıll harika
nihal kesinlikle karamel derimmm
bende karamel dıorum hep cnmm bakalımmm

Gell canimm kaydirigubbakcemile5
Oh ohhhhh ne kaaa güzell, walla sinemaya gitmeyi ben de özledim ya ne zamandır gitmiyoruz :hulya:

alacakaranlıka gıttıkk ama faruk begenmedıı bende cok begendım sayılmaz ama fena deıldııı 1.sını ızlemedı ondan sanırımm

Azıcık geçmişe gidelim mi?

kızlar çok net çıkmamış idare edin ofiste ancak bu kadar çekebildim
(kına gecesinde kuruyemiş ikram edeceğim keselerim:teytey:)

051309174918.jpg

Hayır canım koymucam çünkü salonum büyük değil.Eğer koyarsam çok sıkış tepiş durur.Mutfağım büyük müsait oraya açılabilir güzel bir yemek masası alıcam.birde katlanabilir ucuz masalardan alıcam çok misafirim gelince açar kullanırım.Bende salonumu kahve ve dore renklerinde döşemeyi düşünüyordum.Ama bu sene mobilyacıları gezince hep beyaz,siyah,kırmızı kombinleri gördüm.Nişanlımla benim hemen kararımız değişti beyaz veya krem o antilop deri kumaşlarından salon takımı beğendim.Süs yastıklarını kırmızı tonda döşetmeyi düşünüyorum.Tv ünitesinin alt kısmını derin geniş çekmeceler ve dolap şeklinde yaptırıcam yemek takımımı koymak için.Üst kısmınının bir tarafını raf raf ışıklı istiyorum.Biblolar koymak için diğer kısmınıda yine siyah-kırmızı ve beyaz lake kapaklı yaptırmayı düşünüyorum.Yine modelini ben çizicem bakalım.
İnşallah yine fikrim değişmez içime sinen bişe olurr
:Saruboceq:

Kızlar 1 Mart itibariyle düğünü olacak evlenme hazırlığında olan arkadaşları listeleyelim en azından sıra sıra takip etmiş oluruz herkesin nick ve düğün tarihlerini yazalım ne dersiniz biri bunları özelden toplasın ben bu işi böcüğe bırakalım diom ama sizlerde fikir verin ??hıh böcük sen ne dersin ???:uhm:

Canım benim mobilyalarım ve tüllerimde 10 marta kadar gelecekler. O zaman hem evimin hemde eşyalarımın resimlerini koyarım sizin için.

evet canım sevenlere lafım yok zaten benim yerimseniben ben de tv ünitesini alırken yanında 4 kapağı olanlardan almayı düşünüyorum.salonuma yemek masası,tv ünitesi ve koltuk takımı koyarsam yeterli benim için. siyah beyaz kırmızı düşünüyorum ama siyahtan vazgeçtim nişanlımda ne koyu ne de çok acık renkler olmasın diyor bakalım renk arayışına henüz girmedik.salonuna yemek masası koymayacak mısın sen ?

Kızlar babam nişan için davetiye kataloğu getirdi.içlerinden sadece bunu beğendim nasıl sizce

kızlar günaydınnn
başıyazmalıkızce davetiyen .çook sempatikk
burcuuu onlar ne annemm bende gördümmm:jeyyar:

allahım tek sayılı rakamlara düştüm yaaaa 9 yazıo inanamıorummm:))

işler kötu 2 gun tatılmışsenağlama benı özleyın emı

Kızlarrr şu havayı dağıtayım anlatacaklarım var....:enbuyukkk:

şimcik plastiklerimin hepsini tupperwareden almıştım...
ancak almak istediğim bir kaçda büyük ürünü vardı. örneğin erzak canavarı,pasta servis tabağı,vs. vs... tuuper ın kendi sitesnde 60 70 liralık ürünler. neyse geçen indirimi falan var mı diye bakiyim dedim. aa baktım ki bir sitede satılıyor. normalde biliyorsunuz elden siparişle gelen ürünler. yerimseniben ve fiyatlar yarı yarıya :1shok: meğer kadının stoğunda varmış a.s tabi burcu özge kaçırır mı:roflol: hemen siparş verdim gelince eklerim... :1hug:

aha bu varan 1....
sonra cuma çok sexü çamaşırlar simaşırlar sipariş verdim bir sitede önce piyasada araştırdım. vee her biri 7 8 lra uygun üstüne üstlükte 4 tanede kilot hediye ettiler:eek: gelince onlarıda eklerim... aha buda varan 2....

birde şimdi gördüm aldığım ama fotosunu eklemeyi unuttum bir tane var onu ekliyim şimcik onunla idare edin.. önümüzde ki hafta bir sürü ciciler ekliycem hazırlıklı olun...
aha diciklerim budur... :roflol:
:smiley-cool:

nan ervaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızıll nann faruk rus hgıbı olmusunn kızıl dedıı
ama ben karamel ıstıyorum

X