Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

bıraz daha boyle gıderse cıdden bı doktordan destek alcam cunku ben ben gıbı davranmıyorum boyle yaparak

sevgı aman evlenme boşver bak bana hıc öle bı sey edıyom mu:roflol:
nan sakın ol balım
boşver gorumceden kısa yolla kurtulmuş olursun
bende gorumceyım bu arada 2 yengem var
rahat rahat genıs genıs evlen
gez toz eğlen
karıyer yap anacım ben yapamadım barı sen yap

Esma kilo almadım cnm bikaç kilo aldım belki ama bu ara tatlıyı abarttım o sebepten
iştahımda denildiği gibi aşırı bir açılmada yok
zaten açıktı
öyle devam edio
hiç bir sıkıntı yaratmadı bende

sevgi takma sakın kafana
Herşey evlilik değil
Tabikide zamanı gelince oda çok güzel birşey
Ama Hayat dediğin evlilikten ibaret değil
Sen hayatına bak o elbet sana en uygun zamanda sevdiğini verecek
Düğünede kız arkadası sıfatıyla git gururla şıkır şıkır Rahat ol
Sen rahat ol ki kimsenin ekmeğine yağ bal sürülmesin...

sevgı aman evlenme boşver bak bana hıc öle bı sey edıyom mu:roflol:
nan sakın ol balım
boşver gorumceden kısa yolla kurtulmuş olursun
bende gorumceyım bu arada 2 yengem var
rahat rahat genıs genıs evlen
gez toz eğlen
karıyer yap anacım ben yapamadım barı sen yap

canım bocugumnyaaaŞenizŞeni ilk gunden berı okadar sıcaklıgını gordumkı canım benım gercekten cok tesekkkur ederım
işte benımde evlenmem nedenım bu okadar zor engellerı aştımkı sımdı ıkı sen daha lazım bana seneye kasımda malımusavırlık sınavlarına gırcem stajımı baslatayım kafam rahat oldun dıyorum
işim cok agır sımdılık bı duzene otursun dıyorum bırsuru kursa falan gıdıyom askımda oyle kosturup duruyo
ama nıye boyle oldum ben bılmıyom ya eda gıbı bıyolojık saatımmı geldısırnaşık şey

Sevgi bu arada sakın unutma
Kiminle ne zaman evleneceğimiz doğduğumuz zaman yazılırmış. Ne sen ne de başka birisi asla ve asla bu tarihi değiştiremezmiş. Sakın unutma...

sevgi takma sakın kafana
Herşey evlilik değil
Tabikide zamanı gelince oda çok güzel birşey
Ama Hayat dediğin evlilikten ibaret değil
Sen hayatına bak o elbet sana en uygun zamanda sevdiğini verecek
Düğünede kız arkadası sıfatıyla git gururla şıkır şıkır Rahat ol
Sen rahat ol ki kimsenin ekmeğine yağ bal sürülmesin...
canım benım ya evlı bı bayandan bunları duymak cok ıı geldı cok saol canım arkadasım
dogru dıyosun bende 2.5 senedır sevgılı olmakla gurur duyuyorum nıye kendımı boyle ezık hıssettırıyorumkı dovucem kendımı:eek:klava:

gerçekten rabbim öyle güzel ayarlıyorki her seferinde şaşırıyo insan..halbuki o herşeye kadir..ben çok yaşadım istediğim şeyler olmadı ama hep hayırlısı olsun die dua ederim ve verdiğinin hayırlı olduğuna kayıtsız şartsız inanırım sonuç beni üzsede...zaman geçer bişeler olur ve görürümkü gerçekten benim için hayırlı ve çok şükrederim çok..o yüzden için rahat olsun seninde zmanaı geldiğinde görecen ki ozaman sizin için seçlmiş eeennn güzel en uygun zaman olcak inş. canım

Sevgi bu arada sakın unutma
Kiminle ne zaman evleneceğimiz doğduğumuz zaman yazılırmış. Ne sen ne de başka birisi asla ve asla bu tarihi değiştiremezmiş. Sakın unutma...

kaydirigubbakcemile5
işte budur gecen arkadasımın bırı bana dedıkı 4 yasında oglu var benım ılk okul arkadasım okumadı lıseyı yarım bırkıp esıyle cok secerek evlendı bıraz daha bekle senı ogluma alıcam dedı
eskıden olsa gulerdım ama bukez battı bana dogru dıyosun benım anlım ayazılmıs nıye bukadar uzuyorum hem kendımı hem cevremi:sinifsinif:

benımkı aradı davetıyelerı dağıtıyom yanına gelcem dedı
asıl şok şu kı
bana dün sakın bunları gıyme dedı
kısa kotmontum ıcın ve gıydım
sabah aradı gıymedın demı dedı
yok askım dedım
ahada yakalancam napcam ben sımdık yaa

evt ya Allahım herseyın hayrlısını versın derım sureklı
eskı sözlumle coktan evlenmıştım ve şuan bıle cok sıkıntı yasıyom yanı kendımce eksıklerımle
ayrılınca cok üzüldum ama düşündumde en hayrlısı buymuş
ınsan sevınce kör oluyo sonra gözu acılıyo
şuan cok mutluym cok ağladım ama sabrettım
sızınde hayrlı zamanınız daha gelmemış demekkı

komşum ayvayı yedım:roflol:
yok anam nerden bulam ayy delırcem yaa
ınşgelmez ınş gelmez ınş gelmez

Esma kilo almadım cnm bikaç kilo aldım belki ama bu ara tatlıyı abarttım o sebepten
iştahımda denildiği gibi aşırı bir açılmada yok
zaten açıktı
öyle devam edio
hiç bir sıkıntı yaratmadı bende

hmm benmde acıktı hala acık valla karasısızn deıdıgm gibi

gerçekten rabbim öyle güzel ayarlıyorki her seferinde şaşırıyo insan..halbuki o herşeye kadir..ben çok yaşadım istediğim şeyler olmadı ama hep hayırlısı olsun die dua ederim ve verdiğinin hayırlı olduğuna kayıtsız şartsız inanırım sonuç beni üzsede...zaman geçer bişeler olur ve görürümkü gerçekten benim için hayırlı ve çok şükrederim çok..o yüzden için rahat olsun seninde zmanaı geldiğinde görecen ki ozaman sizin için seçlmiş eeennn güzel en uygun zaman olcak inş. canım

canım askımla bız hıc kavga etmeden geldık bu gune gecen sabah dısarda kahvaltı yapccaktık hıc susmadım dırdırcı kadınlar gıbı soylendım durdum askım hayırlısını ıstemedıkmı bız dedı hayırlısı boyle demekkı dedı ama ben ahh ben çok kotu bı kız oldum ya ılk defa boyle oldu çok uzdum onu:gitme:
BÖCÜĞÜMdeme kız oyle ben severım gorumcemı cok ıı bı kız saolsun umarım cok mutlu olur benım dıslanmıslık hıssım benı uzuyo ama sayenızde atlatıcam inş:Saruboceq:

kanape.jpg

kahvaltı sofrası ıcın süper:lepi: cok beğendım eve gıdemde kaydedım bunu

X