Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çeyiz Hazırlığım Başladı
- Konu Sahibi Duyguska
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Teşekkür ederim kızlar.. :)
Gümrük'te Kızlarağası Hanı'ndan Kemeraltı'na doğru gidiyorum,
yol boyu sağlı sollu tabak çanakçı dolu zaten..
kemeraltında ne taraftan alıyosun eşyalarını canımcım?
Gümrük'te Kızlarağası Hanı'ndan Kemeraltı'na doğru gidiyorum,
yol boyu sağlı sollu tabak çanakçı dolu zaten..
Renklerine vuruldum bende.. :)
Philips GC4860/25 modeli, 280 TL'ye aldım..
Fiyat olarak da gayet ortalama.. :)
benimkide gc4860 ama benimki mavi. alırken bu rengini görseydim bunu alırdım kesinlikle kıskandım seni:)) güle güle kullan canım
Son English Home indirimi ganimetleri.. :)
Masa örtüsü masama çooook büyük geldi, kesip bir de buzdolabı örtüsü çıkarmaya karar verdik.. :)
Bir de görselini bulamadığım kare ekmek sepetini aldım..
Minderlerine yetişemedim, başka zamana artık..
Bu masa örtüsünü niye aldım hala bilmiyorum..
Çeyiz aç gözlülüğü işte, o da olsun bu da olsun derken alındı gitti.. :)
Tefal tencerem ve tavam..
Güle güle kullanın çok güzel ve faydalı şeyler..
Ben evimde kullamayacağım, bir işimi görmeyen tek bir eşya dahi istemiyorum, ne gümüşlük(yemek odası takımı almayacağım, tek masa ve sandalyeler), ne vitrin ve hatta ne 2. bir tuzluk dahi istemiyorum,yani o derece eşya nefretim. Benim gibi gelin nerede görülmüş.
Evimde kiracı olacağım, eşim polis olduğundan bulunduğum ilde de kalıcı değilim,o yüzden saçma sapan bir sürü eşya yığmak istemiyorum başıma. Evim ferah olsun, mümkün olduğunca az eşyam olsun, temizlemekte de taşınmakta da zorlanmayayım istiyorum.
Çok şey mi istiyorum
Hayıırrr, bence çok şey istemiyorsunuz bende aynı sizin gibi düşünüyorum. Kalabalık, yığıntı görüntüden nefret ediyorum. Dolapların içinde olsalar bile, herşeyden az ve öz, abartmadan almaya çalışıyorum. Beğendiğim şeyler olunca biraz zorlanıyorum ama imkansız değil..
İnternette çeyiz listelerine bakıyorum, o kadar ayrıntı ve bana göre bir o kadar da gereksiz şeyler var ki, örn; bira, şampanya, viski, likör, şarap bardağı, yok beyaz, kırmızı şarap. Çelik tencere seti ayrı, bir de günlük tenceresi var. Ben bir seramik set aldım, bir de çelik alacağım yeterli. Hadi yemek takımını günlük, misafirlik anlarım. Pasta takımı günlük misafirlik, çay takımı günlük misafirlik, Çay bardağı takımı günlük misafirlik, yani hem cam takım günlük misafirlik, hemde porselen..
Hangisini ne ara kullanacaksın anlamadım ki.. :44:
Bu arada konu sahibi arkadaşım; hepsini çok beğendim mutlu, huzurlu günler de kullan inş.
Son düzenleme: