• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Hazırlığım Başladı

cok tesekkür ederim hisar zaten en pahali markalardanmis dimi?

kahvalti takimini tek tek nasil olusturuyosunuz?

Fiyatı çok uçuk takımlar da var.. En pahalı takımlardan olup olmadığını bilmiyorum.. Benim yemek takımında tek aradığım yemek tabağının formunun tamamen kare olmasıydı.. Ortası yuvarlak kenarları kare olsun istemedim.. Tek Hisar'da buldum tamamen kare formda ondan bu markayı tercih ettim.. =)

Her parça ve aynı Kaya & Maya Aşkı serisinin diğer ürünleri tek tek fiyatlandırılmış.. İstediğini alıyorsun..

Merhaba herşey çok güzel iyi günlerde kullan ben jumbo çay takımının kaç kişilik olduğunu merak ettim? Bu aralar çay takımı arıyorumda :)

Merhaba herşey çok güzel iyi günlerde kullan ben jumbo çay takımının kaç kişilik olduğunu merak ettim? Bu aralar çay takımı arıyorumda :)

Çok teşekkür ederim.. =)
Çay takımım 6 kişilik ama bardak ve tabak şeklinde bir 6 daha alıcam..

Süzgeç ve limonluğu aldığım markanın kırmızı servis ürünlerinden kalmamıştı..
Şansıma internette bir alışveriş sitesinde indirimli hallerini buldum..
Üçünün siparişini verdim, heyecanla bekliyorum...

5623.jpg

5650.jpg

5652.jpg

Son cicileriiiimm...
Aslında bu takımların karesi çok hoşuma gitmişti, kaç zamandır bulamamıştım..
Amaaa dün bunları görünce benim olmalı dedim ve aldım.. :16:

Bernardo Romance Kahvaltı Takımı ve Günlük Yemek Takımı
52755.jpg

5276n.jpg

Karaca'dan aldığım soyacak..
Bir de mısır desenli olanından aldım ama internette fotoğrafını bulamadım..

5281l.jpg

Tupperware'den siparişlerim..

antartika_kare_4lu_renkli.jpg

TUPPERWARE-MUCIZE-SEKERLER-EN-UCUZZZZZZ__56465327_0.jpg

Son düzenleme:
son eklediklerinle beraber aldıklarını güle güle kullan:nazar: hepsi de çok güzel tupperların yeni renklerine bayıldım :16:

Çoook teşekkür ederim..

___

pinokyo6; Tupperware bana hep para tuzağı gibi gelse de bu sefer renklerine yenildim bende.. =)

Son düzenleme:
Duygucum, topicini yeni gördüm:)

Ciciler çok güzel. Özellikle bisikletli kavanoz ve yağlık&sirkeliğine apayrı bayıldım:69:

Güle güle kullan canım herşeyini. :)

Limango'dan aldığım;
2 adet Ritzy Tabak

52m1z.jpg

Şekerlik

52ltd.jpg

Son düzenleme:
canım güzel iyi başlangıç yapmışsın devamıda kolayca gelir inşallah güzel günlerde kullan:)

Tercihlerin az ve öz olmus, ceyizde en önemli sey abartmamak bence de :)
güle güle kullan:nazar:

Güle güle kullanın çok güzel ve faydalı şeyler..

Ben evimde kullamayacağım, bir işimi görmeyen tek bir eşya dahi istemiyorum, ne gümüşlük(yemek odası takımı almayacağım, tek masa ve sandalyeler), ne vitrin ve hatta ne 2. bir tuzluk dahi istemiyorum,yani o derece eşya nefretim. Benim gibi gelin nerede görülmüş. :9::9:

Evimde kiracı olacağım, eşim polis olduğundan bulunduğum ilde de kalıcı değilim,o yüzden saçma sapan bir sürü eşya yığmak istemiyorum başıma. Evim ferah olsun, mümkün olduğunca az eşyam olsun, temizlemekte de taşınmakta da zorlanmayayım istiyorum.
Çok şey mi istiyorum :27:

Teşekkür ederim GamzeLim..

------------

Hak veriyorum perrmanganat sana,
cicili bicili şeyleri sevsem de vitrin gümüşlük istemiyorum..
Bir konsol tamamdır.. =)

hepsi çok güzel canım ya kahvaltı takımına bayıldım bayıldım iki kişilik kahvaltı takımın hepsi çok güzel güle güle mutlu mutlu kullan sevdiğinle:emir_bebek:

Back
X