• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz Hazırlığım Başladı

Çok teşekkür ederim..
Asker beklemek çok zor, onun içinde bulunduğu psikolojiye ayak uydurmak çok zor..
Kısıtlı iletişime katlanmak ayrı bir dert zaten..
Allah kolaylık, bol bol sabır ve güç versin sana canım..
Orda bambaşka biri oluyolar.. :)

Bakalım biz neler yaşıcaz mecburen psikolojisine ayak uydurcam orada ne yaşadıklarını bilemeyiz
Amin canım

Duyguska ben o patates soyacak ve fırçasına bayıldım nerden aldın :) hemen bulmam lazım çok güzeller. Bu arada çeyizine bayıldım çok ciciler ve çok zevklisin bazı seçimlerimiz bir birine çok benziyor güle güle kullan:nazar::nazar:

Teşekkür ederim voly.. :)
Tantitoni'den aldım onları..
Havuç şeklinde olanları da var,
onlar da çok sevimli.. :9:

İnternette bir alışveriş sitesinden almıştım..
Ritzy şekerlik diyordu..
Google görsellerden satışta olan başka bir sitede de bulabilirsin..
Reklam olur mu bilemedim, ondan vermeyim adresini.. :)

Konuyu güncelledim..
Alınanlar, unutulanlar, daha alınacak olanlar ohhooo..
İyice çorba oldu kafam..
Ne zor iş bu ya..
Şimdiden balayını iple çekiyorum.. :))

Iyi günlerde kullan hepsini Aynı dertten bende muzdaribim bende 2 yıl önce kare günlük yemek takımı+ckb takimini almıştım ama şimdi hiç hoşuma gitmiyor ...Eğer seninde hoşuna gitmeyen parçaların var ise ev hediyesi goturebilirsin :)

Hepsi birbirinden güzel zevkle baktım aldıklarına :16: Aşkla kullanmaak nasip olsun inşallah :16:

Son düzenleme:
canım ilk sayfana bakmak çok zevkli geldi hiç bitmesin istedim:1:
büyük eşyaların bir çoğunu almışsın bile. bence jumbo çkb takımın gayet şık. hemde en kalitelisi. gündeliğinde hisar:) yer değiştirebilirsin hisarı misafir için kullanabilirsin bence. yemek takımına da ayrı bir bayıldım . hepsini güle güle aşkla kullan inş. :nazar:

canım iyiki almışım diyeceksin bence harika şeyler almışsın bayıldım çeyizine güle güle kullan :16:

Teşekkür ederim kızlar..
İyisiyle kötüsüyle almaya çalışıyorum her şeyi..
Dediğiniz gibi hepimize ağız tadıyla kullanmak nasip etsin Allah.. :)

twettygirl

Iyi günlerde kullan hepsini Aynı dertten bende muzdaribim bende 2 yıl önce kare günlük yemek takımı+ckb takimini almıştım ama şimdi hiç hoşuma gitmiyor ...Eğer seninde hoşuna gitmeyen parçaların var ise ev hediyesi goturebilirsin :)

Evimiz ufacık zaten,
muhtemelen ya direkt baba evinde kalacak ya da dediğin gibi hediye.. :)

aysegul34

canım ilk sayfana bakmak çok zevkli geldi hiç bitmesin istedim
büyük eşyaların bir çoğunu almışsın bile. bence jumbo çkb takımın gayet şık. hemde en kalitelisi. gündeliğinde hisar:) yer değiştirebilirsin hisarı misafir için kullanabilirsin bence. yemek takımına da ayrı bir bayıldım . hepsini güle güle aşkla kullan inş.

Dediğin gibi olabilir, inan aklıma gelmemişti.. :1:
Bakalım ruh halim ne gösterecek o zamanlar.. :)

Bugünün Kemeraltı nimetleri..
Paşabahçe tabaklarım, ne kadar banyo seti olsa da mutfakta deterjan için kullanacağım setim, Biev indiriminden aldığım kaşık ve spatulam, bıçak setimde eksik olan renkli ekmek bıçağım ve neden iki tane daha aldığımı hala anlamadığım su şişesi niyetine iki süt şişesi.. :)

s4du4.jpg

Bugünün Kemeraltı nimetleri..
Paşabahçe tabaklarım, ne kadar banyo seti olsa da mutfakta deterjan için kullanacağım setim, Biev indiriminden aldığım kaşık ve spatulam, bıçak setimde eksik olan renkli ekmek bıçağım ve neden iki tane daha aldığımı hala anlamadığım su şişesi niyetine iki süt şişesi.. :)

s4du4.jpg
Gerçekten çok kibar çok güzel şeyler almışsın :nazar:

Back
X