Hahaaa.butun görümce ler mi fesat olur ya.benimde bütün ev eşyalarıma laf etmişti. Allahtan çeyiz sermeme gelmedi.fesatlanacagi kıskanacak için gelmedi zatenDirek evi yerleştireceğiz.Fakat annemin birazda gelmelerini istememesinin sebebi görümcem beğendiğim koltuğu beğenmedim diyip aldırmamaya çalıştı.Biraz sıkıntılı yani
Valla ben yatak odami kayinvalidem ile serdim. O bana bir sürü nevresim seti almıştı.onlari geçirdik yastık yorganlara.neden girilmez ki erkek tarafı.Çeyiz serme ev yerleştirmede erkek tarafıda gelir orası sadece sizin eviniz değil onunda evi. Ve o eşyaları ortak aldınız.
Ama yatak odası serildiğinde erkek tarafından kimse girmez bu kesin.
Direk evi yerleştireceğiz.Fakat annemin birazda gelmelerini istememesinin sebebi görümcem beğendiğim koltuğu beğenmedim diyip aldırmamaya çalıştı.Biraz sıkıntılı yani
Gerek yok diyin kabul etmeyinDirek evi yerleştireceğiz.Fakat annemin birazda gelmelerini istememesinin sebebi görümcem beğendiğim koltuğu beğenmedim diyip aldırmamaya çalıştı.Biraz sıkıntılı yani
Eğer kayınvalidenin bu tür karışma gibi huyları varsa ben anneni dinle derim.. şahsen bu karışma işleri böyle şeylerle başlıyor sanradan önünü alamayabilirsin..Direk evi yerleştireceğiz.Fakat annemin birazda gelmelerini istememesinin sebebi görümcem beğendiğim koltuğu beğenmedim diyip aldırmamaya çalıştı.Biraz sıkıntılı yani