Uzun bir süredir bu forumu ve konuyu takip edip çeyiz hazırlığımı yapıyorum özellikle MDefne34 senin bilgilerin çok işime yaradı. Tavsiyen üzerine korkmazın flora çelik setini aldım. Yine tabsiyen üzerine günlük için nehirin dalyan modelini düşünüyorum. Artık üye olup diğer merak ettiklerimi sorarak öğrenme zamanı geldi diye düşündüm :) sorularım:
1) granit tavalar için forumda marka önerisi göremedim. Alıp kullananlar pek yorum yapmamış. Kullananlar marka model önerisi verebilir mi?
2) hiç öneri alamazsam biraz pahalı olsa da diğerlerine göre daha uzun ömürlü olması açısından tefal düşünüyorum. Tefalin de ayrı ayrı modelleri var hangi modelin daha kullanışlı olduğu hakkında bilginiz var mı?
3)
MDefne34
bu sorum özellikle sana. Yemek takımında korkmaz ve kalite olarak kütahya önermiştin sanırım ancak ben onlarsa model beğenemedim keşke beğenebilseydim. Beğendiğim model hisar ve bernardoda var. Hisar için batmak ğzere olduğu el değiştirdiği garantiyi sağlamadığı gibi şeyler duydum. artık piyasadan uzak olduğunu söylemişsin gerçi ama belki senin kulağına da söylentiler gelmiş olabilir bir bilgin var mı?
Sorularım uzun oldu kusura bakmayın. şu ana kadar farkında olmadan bana çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler