Arkadaşlar Merhaba Benim Adım Defne 28 yaşındayım
Ailem 1987 den beri züccaciye sektörü ile uğraşmaktadır. Ben ise 10 yılı aşkındır aileme yardımcı oluyorum. Firma olarak Korkmaz, Arzum, Felix, Taç, Gülsan, Özkent ürünlerinin ana bayiliğini Fantom, Tefal Braun, Philips, Arnica,Kütahya ve King gibi markaların ise spotçuluğunu Toptan olarak yapmaktayız.
Burda benim amacım sizlere çeyiz seçimlerinizde elinizden geldiğimce yardımcı olmaktır. Görüyorumki bir çoğunuz daha yeni evlenmekte olduğunuz için sıkı bir çeyiz araştırması yapmaktasınız. Burdan elimden geldiğince sorularını yanıtlamak istiyorum. Aklınızda, kendi sattığı ürünleri över diye bir düşünce olmasın. Biz piyasadaki ürünlerin çoğunu satmış ve ya dükkanımda bulundurmuşumdur. Kaldıki satmadığım Schafer markasının sahibi babamın 30 senelik ahbabı Karaca markası ise 10 senelik dükkan komşumuzdur. Çeyiz eşyasının ne kadar önemli olduğunu biliyorum ve buna saygı duyuyorum o yüzden aklınızda hiç bir şekilde soru işareti bırakmadan sorularınızı cevaplamak istiyorum. :)
Herkese merhaba
İnşallah seneye mayıs gibi düğünüm olacak yavaştan araştırmalara başlayayım diye düşündüm.
Karacanın yemek takımlarını beğendim gibi.
Hisar'ın tencere takımlarını da öneriyorlar.
Sizin tavsiyeleriniz nedir acaba? Defne hanım ve herkese soruyorum