Rica ederim canım asıl zaman ayırıp okuduğunuz için ben teşekkür ederim
Yemek takımlarında Kaliteye önem vermişsin jumbo nun hangi modelini aldın bilmiyorum ama genelde piyasadaki şu an en kaliteli ürünleri jumbo üretiyor.(bir sonraki mesajında da kaşık takımı odluğunu belirtmişsin şimdi farkettim, bende öyle anlamıştım zaten :) ) Günlük yemek takımlarında da ideal 3 lüyü bulmuşsun bana göre eğer onlardan da beğendiğin bir model varsa yeniden yorum yapabilirim bunun dışında Yetkin markası da olabilir. Çelik tencere setinde Korkmaz olabilir hisar olabilir eğer paraya kıyarım dersen yanlış hatırlamıyorsam jumbo da da çok parçalı tencere takımı olması lazımdı o olabilir
Teflonda da, elektronik gurubuna baktığımızda Tefal sektörün liderlerinden fakat teflon konusunda kullanmadan yorum yapmak istemedim ama şöyle düşünüyorum eğer tefal yaptıysa kaliteye önem vermiştir sonuç olarak adına leke sürdürmek istemez diye düşünüyorum. Eğer bir alternatifin varmı diye sorarsan taç diyebilirim. Seramik tencere setine gelince yanlış hatırlamıyorsam moneta italyan markasıydı teflon konusunda italyanlar baya iyiydi diye duymuştum (kaldıki Cem'i de italyanlar satın almıştı diye hatırlıyorum yıllar önce ) seramik konusunda ise tencereleri bana göre iyi görünüyor ama bir alternatif soruyorsan Ona da korkmaz diyebilirim gerçekten güzel seramik tencereleri var set olarak varmı bilmiyorum ama ve yine jumbo diyeceğim jumbonun da seramikleri gayet başarılı. Düdüklü tencere konusunda çok iyi birşey istiyorum dersen tefal olabilir ben korkmazın da düdüklülerini beğeniyorum bunlar clipso kapak ama normal kapaklı olsun dersen kendim evde Bilge markasını kullanıyorum. Umarım işine yarar bilgiler olmuştur. elimden geldiğince yorum yapmaya çalıştım. :) :26:
Canim ilgin icin cok tesekkur ederim bugun bahsettigim urunlerin bir cogunu almis bulunmaktayim ve cok mutluyum :) en yakin zamanda aldiklarimi paylasicam sizlerle fikirlerini esirgemezsen sevinirim tekrar tesekkurler