• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyimizide plastik ürünler..

:33:
aslında bu listeden de çıkarılacak olanlar var... ben liste olsun diye yazdım ama bence salata kurutucu vs pek gerekli değil... bi salata için ben onu kullanmam, o kadar merasime gerek yok yani... limon sıkacağının da biev de porselen olanı var onlardan alıcam altında küçücük bardağı var üstünde limon sıkacağı çok şirindi... ben de evimde biçok şeyi porselen almayı düşünüyorum, kalan plastiklerimi de mor renk alıcam planım öyle şimdilik...

Benimde mor ve fuşya tercihim :16: mümkün olduğunca çelik cam ve porselen kullanmaya çalışıyorum, ama dediğiniz gibi plastiksiz de olmuyormuş onu anladım :27:

plastik lazım oluyor. mesela ben buzdolabıma koyacağım şeyleri meyve sebze falan poşetiyle bir kabın içine koyarım daha düzenli oluyor.pirinç süzgeci çok gerekli. makarna süzgeci ben de metal aldım.
süzgeç almak gerek yine plastik.huni almayı unutmayın
bu arada salata kurutucuya ne gerek var ki kalabalık. bi de her salatada onu mu yıkayıp kurutucam

bence de salata kurutucu hiç kullanmadım ama gereksiz buluyorum. huni de çok gerekli özellik yağları küçük yağlıklara koymak için çok kullanıyorum ben.

bende plastik leğenlerden aldım meyve sebze yıkadıktan sonra koymak için çok ideal bi kaçtane olmalı çeyizde bence pirinç süzgeci, un eleği, limonluk vs. gibi şeyler lazım.

Arkadaşlar merhaba..Benimde düğünüme bir ay kaldı ve mutfağımın ıvır zıvır alışverişini yapacağım.Ankara da mutfak araç gereçleri yada işte çamaşır selesi tarzında ürünleri nereden alabilirim bana yardımcı olabilir misiniz?Teşekkürler..

Plastik gereçlerimin hepsini Tupperware'dan yavaş yavaş alıyorum.. Tupperda ne varsa alalım kızzlarrr :):)
Benim çeyizim komple kırmızı siyah olduğu için ben Tupperdaki tüm kırmızıları alıyorum

Eki Görüntüle 239928
$dfg.webp Bu antartika serisi.. Buzluk için yapılmış.. Marketten nasıl donuk sigara böreği alıyosunuz buda onun için kendin yapıyosun hazır gibi koruyor..
$zebra_lg.webp Bunu gördüğümde aşık olmuştumm halada bayılıyorum buna kolilerden çıkarıp çıkarıp bakasım var Zebraya bayılıyorummm

Sevgiler..

Back
X