Günaydın herkese. Bugünden itibaren karar vermiş bulunuyorum. Ameliyat olcam :) Aklımda birkaç doktor var. Sizden de tavsiye bekliyorum tabi. Boyum ve kiloma falan göre küçük göğüslere sahibim. Bu beni son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı. Bir süredir de birşeyler için para biriktiriyordm ve bunaymış demekki :)) Hem korkuyorum hem de sonuçlarını düşündükçe mutlu oluyorum :)) 21 yaşındayım beğenmediğim bir yer olarak onları operasyondan geçirmek istiyorum artık :) Düşünceleriniz neler :)
İyi geceler herkesee :) Ameliyatım bugün bitti bir süre yatakta geçti ağrım var ama çok şiddetli değil şuan sanırım 4-5 güne geçer dedi doktorum. Ağrı kesicilerle yaşıyorum :) 250cc yuvarlak protez kullanıldı. Sonucu görmek için sabırsızlanıyourm :) Şimdi uyusam iyi olcak görüşmek üzere :) detayları yazcam burdann
canım ben yeni ameliyat oldum 5 gün oluyor :) doktor ismi zevkle öneririm ama ben ankarada oldum sen neredesin
geçmiş olsun tekrar ameliyatın hangi yöntemle oldu kaç cc takıldı hangi marka protez kullanıldı?
Volkan Tayfur a ameliyat oldum canım :)canım Ankarada nerde oldun hangi dr ben Ankaradayım da...
Volkan Tayfur a ameliyat oldum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?