Çevremdeki herkesin evlenmesi

hocam vala Türkiye'nin kafadan yarısı benim için doğru olmadığından ben pek düşünmüyorum bu şekilde

hocam vala Türkiye'nin kafadan yarısı benim için doğru olmadığından ben pek düşünmüyorum bu şekilde
Ben de hiçbir zaman evlenmeye değecek bir ilişki bulabileceğimi sanmıyorum.bir de ilişki gerçekten yeterince iyi olsa bile aynı evin içinde duygularda büyük oranda eksilme yaşandığını düşünüyorum.kısaca evlilik aşkı ölsürüyor diyorum.ama ileride yalnız kalıp pişman olursam diye düşünmeden edemiyorum.

hocam vala toksikte olsa nerdeyse 8 senedir aynı adama aşığım.
hayatımda olduğu dönemler oldu olmadığı dönemler daha fazla ama o aşk kavramı bende hiç bitmedi.
Aşkı derin bir cinsel arzu olarak değerlendiriyorum, ten bağımlılığı olarak isimlendirebilirim
yani bu aşk sönüyor olayını bende çürüttü.Ha onunla evlenirsekte ağlaya ağlaya bosanirim gibi geliyor.
evlilik bence aşk değil anlaşma kurumu.
o yüzden ben de evlenir miyim bilmiyorum denk gelmesi lazım çok uyumlu birinin vs
yalnız kalma konusunda da ben sizin gibi düşünmüyorum
ben yalnızlığı seven bir insanım bence insanın beden hareketlerini ciddi ölçüde kısıtlayacak bir hastalığı olmadığı sürece yalnızlık Okey bir durum çok da kötü değil ayrıca yalnız kalmazsınız akrabalarınızın çocukları olur onlarla güzel bir ilişki emek verecek bir ilişki kurarsanız onlar da sizin çocuğunuz gibi olur ben böyle bakıyorum olaya. Bir de hayatınız eğer tam olarak oturttuysanız maddi olarak bir çocuk evlat edinebilirsiniz ben edinmeyi düşünüyorum ama daha bir 10 yılı var herhalde Bu da bir seçenek.
Ama küçük bir çocuk evlat edinmeyi düşünmüyorum en azından ilkokul çağında olmasını istiyorum çünkü annelik yapma gibi düşüncem yok. yani yakın bir ilişki kurma fikrim var yakını olma fikrim var ama annelik yok zaten anne olmak istesem kendimi doğururum asla düşünmüyorum asla benim yapabileceğim bir iş değil o.

Herkesin akraba iliskisi bir degil ama yalnizlik meselesinde akrabaya, akraba cocuklarina güvenmemek lazim. Yeri geliyor insanlarin kendi cocuklari anne babaya anca vakit ayirabiliyor ya da onu da yapmiyor.
Belli bir yaştan sonra herkes ailesini kurup kapisini kapatiyor, önceligi ailesi colugu cocugu oluyor hayat koşturmacasi vs oluyor.
Kimse kimsenin yaninda durmuyor yani.

En azindan yorumlarini begendiginiz uyelere cevap verebilir ya da begendim emojisi atabilirsiniz. "Nezaketen". Evlenememe sebebinizi kendi yorumunuzda arayin

dediginizin aksi çok fazla örnek gördüm , o yüzden size katılmıyorum.
yalnız kalmamak için evlenmek bence daha yanlış bir fikir , zaten benim yalnızlıkla bir derdim yok hanımefendi yazmış ona çözüm sunmak adına bir ornekti sadece

Nerede oturuyorsun?

Ben de bu aralar böyle düşünüyorum. 3 ay sonra 30 olacağım. Çevremdekiler evlendi, çocukları ele avuca bile gelmeye başladı. Bazen sevilmek, huzurlu yuva sahibi olmak istiyorum. Ama karşıma çıkan erkekler ya ciddi düşünmüyordu ya da cinsellik odaklıydı. Dün bir bu gün iki konuyu cinselliğe getiriyorlardı. İnanır mısınız bir dönem cinsellikten tiksiniyordum.
Artık sokaktaki çiftlere öyle bakıyorum. Yuvam olmayacak mı diye. Bol dua etmekten başka çarem yok gibi...

Yalniz kalmamak adina tabi ki evlenilmez, evlenmek demek o kişinin bize omurluk olacagi ve iyi bir yol arkadasi olacagi garantisi vermez. İyi seçmek gerek ama yalnizlik konusunda kimseye guvenmemek gerek yine de diye dusunuyorum. Ben kendim hiç gormedim verdiginiz örnekten o yuzden öyle dusunuyorum demek ki.

ideal dünya için haklısınız elbette kimseye güvenerek yaslanmamaliyiz ama biri yalnızlıktan çekiniyor ve evlenmeyi düşünmüyor ise bence verilecek bir oneriydi benimki
Zira annemin halası var mesela çocuğu olmadı 85 yaşında kadın, komşuları yeğenleri herkes etrafında dönüyor hiç yalnız kalmıyor bence (gün olarak)
çünkü kendisi çok verici biri bir sarma yapar binada 5 kişiye dağıtır herkese öyledir sohbeti hoştur.
bu tarz çok örnekler oldu çevremde.
Açıkçası sevimli yaşlıların çok sevildiğini düşünüyorum.
tabiki en başına hareket etme kabiliyeti kisitlanmayacak şekilde sağlıklı olmayı ekledim.
sağlıksız olursanız para dışında işiniz zor bence, insanlar baksa bile görev icabı çok zorlanarak bakarlar.bununda aksi vardır elbette.
neyse çok uzattım dediğim gibi yalnızlıktan korkmamanin seçenek olmadığı bir konu içindi benim söylediklerim

çevremdeki herkes hamile, hepsi de benden çok sonra düşünmeye başladı.. bu beni kıskançlığa düşürmüyor asla ama hüzünlendiriyor.
sırası yok bu işlerin, nasip kısmet.

Kısaca kaygıyla hareket etmemek lâzım.güçlü olmak lâzım.kendini sevmek, kendine güvenmek lâzım.dediğin gibi hayatının büyük bölümünde uzak olduğun için aşkın sönmemiş diyorum işte.

yani olabilir net bir şey diyemiyorum bence o ten uyumu bulunduğunda kolay kolay bitmeyen bir şey , tabi buna aşık olarak evlenmiş hanımefendi arkadaşlarımız daha net cevap verirler,
bekliyoruz cevapları

Ne kadar ayıp yorumlar gerçekten tipi çirkin falan hiç hoş değil bu resmen size yapılan bir saygısızlık , güzellik yakışıklılık gelip geçici erkeğin güzeli çirkini olmaz efendisi ahlaklısı olur ve ben bir kadın olarak kesinlikle dış görünüşe bakmıyorum içi çok önemli çok yakışıklı bir adam ama aklı kıt hödük olabilir misal.
Bir de bir insanı sevdiğin zaman gerçekten ama gerçekten gözüne yakışıklı geliyor güzel geliyor sevgiyle o kadar alakası var ki bunun
Kimse laf ettirmeyin hayatınızdaki kişi sizin gözünüzde nasılsa önemli olan o, bu size yapılan saygısızlık her şeyden önce

Süper bir flört dönemi yaşadım. Her gün şanslı olduğumu düşündüm. Evlen de gör derlerdi. Evlendim sağdan sola dönerken şükrettim aşırı mutluydum bir de çocuğum oldu ohhh yemede yanında yat.
Sonra bir aldatıldım bir dolandırılım anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. 2 evladım var Allah ömür versin inş. Onlar hariç her anıma bin pişmanım.
Herkes böyle değil elbette ama böylelerde var.
Akışına bırak anın tadını çıkar. En çok kendini sev kendinle çok mutlu ol.
Olacağı varsa olur. Yoksa yanlış kişileri seçersin aman dikkat

Demek ki profil olarak siradan olarak nitelediğin sinifinda altindasin.
Sen, kendince yakistirmadigin için onlarin sevgisi neden sıradan olarak basitlestiriliyor o da başka bir muamma

Benim nisanlimda 3 yas kucuk dediginiz evcimen ama bazen ergen gibi geciyormu zamanla

Ben de sizin yasinizdayim ,bu düşüncelerimle çevremde kendimi yalnız hissediyordum hani anormal gibi. Benim gibi düşünenler de varmış mutlu oldum

İyi de amaç koca bulmak olsa kör topal birini zaten bulurdu. Burdaki duygusal beklentiyi kadınlar bile anlamıyorsa hey yavrum hey… yorumunuzu 11 kişi beğenmiş ilginç…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…