- 25 Nisan 2018
- 3.875
- 7.697
-
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Kim o cevap vermeyenler abla. Ben seni seviyorum beğeniyorum ya deme öyle.He ben gerçekten alışkınım.
Geçen gün de söyledim sadece sana özel değil burada bana cevap verilmez genelde.
Beni beğenmezler, bilirim de diğer arkadaşlara neden cevap vermiyorsun arkadaşım?
Ah canım eksik olma.Kim o cevap vermeyenler abla. Ben seni seviyorum beğeniyorum ya deme öyle.
27 yaş çok genç hayatın tadını çıkar elbette biri çıkar karşına hayırlı biriEtrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
Sosyal hayatım iş ev arası ama ne yapabilirim ki…
Bir ara yeterince güzel olmadığım için şanslı olmadığımı düşünüyordum. Çünkü gerçekten çok güzel olanların çok seçeneği oluyor, görücü usulü vs isteyenler oluyor. Mesela, dışarıda tanımadıkları insanlar tarafından bile tekliler alan var.
Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey. Tabiki beni beğenenler de oldu ama anlaşamadım ya da beğenmedim. Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Tamamen kısmet meselesi mi bilmiyorum ama artık umudum kalmadı pek. Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten. Ben 27 yaşındayım şu an.
Herkes evlendiği için değil kendim istediğim için evlenmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz
Ben eşimle tanıştığımda 19 yaşına yeni girmişti arkadaştık vs. Evlenmek için acele eden kendisiydi 21 yaşında falandı evlendiğimizde. Hatta evlendik 21ine 10 gün önce girmişti. Bazen soruyorum çok mu erken davrandın diye hayatımın en güzel kararını verdim diyor şimdilik. Ancak çocuk demeyelim, çocuk dediğimiz kişiler çocuk yapabilecek potansiyele sahiplerYukarda yaşınızı yazmışsınız çok küçük daha eşinizde . Yani erkek demek için 22 çok küçük ya çocuk resmen. Bir kaç yıl beklessydiniz daha iyi olurdu sanki. Umarım mutlu olursunuz.
Yukarda yaşınızı yazmışsınız çok küçük daha eşinizde . Yani erkek demek için 22 çok küçük ya çocuk resmen. Bir kaç yıl beklessydiniz daha iyi olurdu sanki. Umarım mutlu olursunuz.
Sadece maddi statükoya bakmayın. Sadece buna bakıp evlenen tanıdıklarım çok mutsuz, evlendiklerine çok pişmanlar. Bakacağınız ilk şeyler; size değer vermesi, sizi sevmesi, güzel ahlaklı, merhametli, mesleği iş güç sahibi olması olsun..Etrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
Bir ara yeterince güzel olmadığım için şanslı olmadığımı düşünüyordum. Çünkü gerçekten çok güzel olanların çok seçeneği oluyor, görücü usulü vs isteyenler oluyor. Mesela, dışarıda tanımadıkları insanlar tarafından bile tekliler alan var.
Benim başıma hiç gelmedi böyle bir şey. Tabiki beni beğenenler de oldu ama anlaşamadım ya da beğenmedim. Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Tamamen kısmet meselesi mi bilmiyorum ama artık umudum kalmadı pek. Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten. Ben 27 yaşındayım şu an.
Herkes evlendiği için değil kendim istediğim için evlenmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz
He ben gerçekten alışkınım.
Geçen gün de söyledim sadece sana özel değil burada bana cevap verilmez genelde.
Beni beğenmezler, bilirim de diğer arkadaşlara neden cevap vermiyorsun arkadaşım?
Duygular karşılıklı hanımefendicim!Ben size bayiliyorumyeri gelmisken soylemek istedim.
Ay valla ben evlendim çokta mutluyum kararımdan iyi ki evlenmişim iyi ki kocamı başkasına kaptırmamışımBen de 20lerin başinda evlendim ama eşim benimle yaşit olsaydi o yaşta cocugun evlenelim demesiyle evlenemezdim galiba.+25 yaşina girmesini beklerdim en azindan.
Ay valla ben evlendim çokta mutluyum kararımdan iyi ki evlenmişim iyi ki kocamı başkasına kaptırmamışım
Eşimle tanıştığımız da eşim lise mezunuydu ben hala üniversite öğrencisiydim. Eşimin lise mezunu olması beni hiç rahatsız etmedi. Aksine daha önce 25 30 yaşında konuştuğum insanlardan daha olgun davranması benim onunla evlenmeme sebep oldu. 30 yaşında çocuk kafasıyla devam eden adamlar da vardı. En mantıklı seçimi yaptığıma inanıyorum. Benimkini parmağımın ucunda döndürüyorum kendisi de bende bu durumdan çok memnunuz maşallah nazar değmesinHerkesin beklentisi şartlari farkli. Başkasina gore de ben erken evlenmişimdir.
Ama evlenecegim kişi 21 yaşinda olsa ögrenci olurdu evlenemezdik zaten.
Merhaba iki yıllık bir ilişkim var tipi bana göre biraz sönük herkes bunu der. Hatta bazıları çok çirkin bu ne falan diyor ama bana çok yakışıklı geliyor hem kısa hem tombik ama banane... olay güzellik yakışıklılık değil uyum sevgi falan ve nasip gerçekten nasipte öte yol yok. Ayrıca o kızları bolverin siz kendi hayatınıza odaklanın her insanın yaşantısı kendi ritminde atar kimseyle kendinizi kıyaslamayınEtrafıma bakıyorum, arkadaşlarımın yarısından fazlası evli. Resmen olmuyor. Üniversitede olmadı.
Eşimle tanıştığımız da eşim lise mezunuydu ben hala üniversite öğrencisiydim. Eşimin lise mezunu olması beni hiç rahatsız etmedi. Aksine daha önce 25 30 yaşında konuştuğum insanlardan daha olgun davranması benim onunla evlenmeme sebep oldu. 30 yaşında çocuk kafasıyla devam eden adamlar da vardı. En mantıklı seçimi yaptığıma inanıyorum. Benimkini parmağımın ucunda döndürüyorum kendisi de bende bu durumdan çok memnunuz maşallah nazar değmesin
Kusura bakmayın ben sizden negatif enerji aldım. Cevap vermek zorunda değilseniz niye konu açıyorsunuz? Siz tanımadığınız insanlara karşı evlenemiyorum yazacak kadar rahatsınız ama. Haklısınız sizin hiç bir şeyiniz bizi ilgilendirmez ama konu açıp soru soruyorsanız neye göre nasıl cevap yazıp yorumlayacağız? Konularınızın hepsi evlenememek üzerine açılmışsa bu da dikkat çekiyor.Tribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.
Cevap vermek zorunda değilim ayrıca
katılıyorum. Burada bir iletişim sorununuz var konu sahibi. Gerçek hayatta da bu sorununyaşıyor ama anlayamamış olabilirsiniz.buluttan nem kapıyor gibi misiniz? Yani biri sizinle yakınlaşmaya çekiniyor olabilir mi? Kendinizi eleştiriyor musunuz, yani şunu yapmamalıyım böyle davranmamalıyım diyor musunuz?
Size katılıyorum, herkes evleniyor, herkes çocuk yapıyor vb şeyler aşırı saçma, herkesin yapısı hayat şartları aynı değildir, mesela o herkes dedikleri okul okumayıp daha gözleri açılmadan evlenenler , ben bu kişilere bakıp neden üzüleyim ki , ben üni 'yi bitirdigimde 25 yaşındaydım o zamanlar eşim hayatımda olmasaydı uzun süre evlenmezdim fakat 2 yıllık bir birlikteliğimiz vardı, ortada bir aday yokken böyle arayışlara girmek aşırı mantıksız, eşimi ben mi arayıp buldum sanki , adam pat diye hayatıma daldı bir şekildeBu tarz konuları aşırı saçma buluyorum.27 yaşında bir genç yüksek lisans yapmayı doktora yapmayı flan düşünsün ya evlenmeyi düşüneceğine..
Bu tarz düşünceler benim gördüğüm kadarıyla insanı yanlış evliliğe sürüklüyor sürekli evlenme vaadiyle insanlarla tanışıp ayrılıp tanışıp ayrılıp devam eden bir döngüye sebebiyet veriyor.Hayatın bir akışı var o akış içerisinde bi insan çıkar karşınıza flört edersiniz aşık olursunuz öyle düşünürsünüz evliliği…Herkes evleniyor ben ne olucam diye sorulunca bi oyuncak gibi bi başarı gibi algılanıyor evlilik..Konunun alt metni tamamen bu..Kendinizi evlenmediğiniz için başarısız özgüvensiz görüyorsunuz.Önce kendinizi sevmeyi ve beğenmeyi deneyin bence.
Ve evet kesinlikle evlilik bir başarı değildir.