Çevremdeki herkesin evlenmesi

30 yaşındayım bilmiyorum bu evlilik sevdasını gerçekten anlamıyorum
evlilik çok emek isteyen meşakkatli bir yol , düzenli olarak beslemelisin hayat nereye akar vs belli değil
birine deli gibi aşık olursun bu yolu yürümek istersin anlarim
biri en yakın arkadaşın olur her şeyini paylaşırsın güvenirsin bu yolu yürümek istersin anlarim.
ama hayatında kimse yok salt bu yolu istemeyi anlayamiyorum? ne oluyor koca bulunca?

Tribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.

Cevap vermek zorunda değilim ayrıca

İşe yaramış ama üyenin çabası, kaçtır cevap veriyorsunuz

Konunuz tam olarak bu. Siz ve sizin gibi uyeler konu aciyor ve yorum yazanlar bulmacanin parcalarini birlestirmeye calisiyor. Madem cevap vermek zorunda degilsiniz o zaman gunlugunuze yazin. Yoksa gece uyumadan once konu acip bir cesit olumlama mi yapiyorsunuz? Bu olumlama seysi ters teper benden soylemesi cok gerginsiniz. Muhtemelen evlilik olayinizin sebebi de bu kadar negatif oldugunuz icin olabilir. Bazen sorunu disarida degil de kendi icinizde arayin. Ayrica bizi ilgilendirmiyorsa bize neden soruyorsunuz?

Aklıma annemin bana '' kız seni ciddi ciddi hiç istemeye gelmek isteyen dahi olmadı '' dediği geldi asdfghjk ben öleyim o zaman
Benim kızımda 4 yaş küçük biriyle görüşüyor. Nasıl olcak diyoruz arkadaşı şimdiden evlenmeye niyetli ama beklemek istiyor kızım şuan dıygularından emin oldun diye.

Benim kızımda 4 yaş küçük biriyle görüşüyor. Nasıl olcak diyoruz arkadaşı şimdiden evlenmeye niyetli ama beklemek istiyor kızım şuan dıygularından emin oldun diye.
Tabiki öncelik emin olmaktan geliyor. Ancak şöyle şuan ben 25 isem eşim 22 yaşında falan. Eşim şuan birşeylere yeni evriliyor. Karakteri yeni yeni oturuyor. Gözü zaten dışarda olan biri değil gezeyim tozayım yerine evde yatmayı tercih eden birisi. Eşi kontrolde tutma konusunda çok çok memnunum bu durumdan. Tabi bu kişiden kişiye değişir ancak bazen erkeklerde erken olgunlaşan da denk geliyor. Umarım kızınızda kendisi için hayırlı olacak birisi ile görüşüyordur. İnanın ki yaş bi engel değil. Benim annem çok korkmuştu kendimden küçük olmasından. Kendimden büyüklerle denedim yaşıtlarımla denedim olmadı. Nasip eşimleymiş, iyi ki o kadar insan yerine onu seçmişim

Bendaha tanımıyorum fotosunu gördüm anlattığına göre olgun biriymiş bende annemiz gibi tereddüt ediyorum Herşeyin güzellikle hayırlısı olsun sizede mutluluklar

Pubg mi yoksa ?

Ben otuz yasindayim ama evli değilim.suanda da düşünmüyorum.bir dönem sizin gibi düşünüyordum ve üzülüyordum.zaman acımasız ,anne olmak gitgide zorlaşıyor ve benim.neden olmuyor diye üzülüyordum.erkek arkadaşlarım oldu, ciddi ilişkilerdi hepsi ve olmadı ayrıldık çeşitli nedenlerle.
Ama ben böyle mutluyumnsuanda. Çünkü biliyorum ki benim zamanım daha gelmedi, aşık olmanin bir zamanı yok aşk çok güzel biesey ,karşılıklı bir aşk yasadiysaniz bu bir sans bence. Ama evliliğin bir zamanı var, herkes için bu zaman farklı.
Benim daha yapmak istediğim bri cok şey var.,bir evliligin sorumlulugunu tasiyamam.eger sizin e yapmak istedikleriniz varsa siz de onlara odaklanın.
Evlenip mutsuz olmak da var. kısmet bu isler. Sizin de zamanınız gelmedi belki

Evlilik bir başarı değildir...
Bu tarz konuları aşırı saçma buluyorum.27 yaşında bir genç yüksek lisans yapmayı doktora yapmayı flan düşünsün ya evlenmeyi düşüneceğine..
Bu tarz düşünceler benim gördüğüm kadarıyla insanı yanlış evliliğe sürüklüyor sürekli evlenme vaadiyle insanlarla tanışıp ayrılıp tanışıp ayrılıp devam eden bir döngüye sebebiyet veriyor.Hayatın bir akışı var o akış içerisinde bi insan çıkar karşınıza flört edersiniz aşık olursunuz öyle düşünürsünüz evliliği…Herkes evleniyor ben ne olucam diye sorulunca bi oyuncak gibi bi başarı gibi algılanıyor evlilik..Konunun alt metni tamamen bu..Kendinizi evlenmediğiniz için başarısız özgüvensiz görüyorsunuz.Önce kendinizi sevmeyi ve beğenmeyi deneyin bence.
Ve evet kesinlikle evlilik bir başarı değildir.

Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Tesettürle alakası yok kısmeti vuku bulunca çarşafla çıkana bile yolda nasibi denk gelir.
Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Bu tamamen kısmetle alakalı.
Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten.
Bunca boşanmalar neden oluyor acep?

Demek ki düzgünlüğe bakmıyor evlilik kurumu.

Son olarak hoşgeldin ikinci R rainyy mizz

Tabii ki silah dayamıyoruz alnına lütfen cevap yaz diye de karşılıklı yazışmayacaksak neden bize soruyorsun arkadaşım?

Yani amaç nedir?

Ayyyy evet ya ama benim sülalemdeki bi çok kişi bu ayrıntıyı bilmiyor tabiki
Yukarda yaşınızı yazmışsınız çok küçük daha eşinizde . Yani erkek demek için 22 çok küçük ya çocuk resmen. Bir kaç yıl beklessydiniz daha iyi olurdu sanki. Umarım mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…