- 1 Ocak 2023
- 2.545
- 7.850
- 32
-
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Tribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.Eski mesaj ve konularınız bunlar. Eski konunuzda size verilen tepki yerinde, yani G gunces 'e katılıyorum patronum dokunuyor diye konu açıyorsunuz, sorulara cevap vermeden başka konular açıyorsunuz. Burada üyeler size yorum yazıyor, zaman harcıyor, çok değerli insanlar var, destek olabilmek için sorular sorup anlamaya çalışıyor. Triplere girmeniz de gereksiz.
İşe yaramış ama üyenin çabası, kaçtır cevap veriyorsunuzTribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.
Cevap vermek zorunda değilim ayrıca
Tribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.
Aklıma annemin bana '' kız seni ciddi ciddi hiç istemeye gelmek isteyen dahi olmadı '' dediği geldi asdfghjk ben öleyim o zaman
Benim kızımda 4 yaş küçük biriyle görüşüyor. Nasıl olcak diyoruz arkadaşı şimdiden evlenmeye niyetli ama beklemek istiyor kızım şuan dıygularından emin oldun diye.Kader ve kısmet meselesi açıkçası benim eşim benden 3 yaş küçük. Şaka gibi ama online oyunda tanıştık evlendik. Etrafımdakiyle değil benden yüzlerce km uzakta biriyle evlendim.
İyi ki de öyle yapmışım çok seviyorum çokta mutluyum nazar değmesin
Tabiki öncelik emin olmaktan geliyor. Ancak şöyle şuan ben 25 isem eşim 22 yaşında falan. Eşim şuan birşeylere yeni evriliyor. Karakteri yeni yeni oturuyor. Gözü zaten dışarda olan biri değil gezeyim tozayım yerine evde yatmayı tercih eden birisi. Eşi kontrolde tutma konusunda çok çok memnunum bu durumdan. Tabi bu kişiden kişiye değişir ancak bazen erkeklerde erken olgunlaşan da denk geliyor. Umarım kızınızda kendisi için hayırlı olacak birisi ile görüşüyordur. İnanın ki yaş bi engel değil. Benim annem çok korkmuştu kendimden küçük olmasından. Kendimden büyüklerle denedim yaşıtlarımla denedim olmadı. Nasip eşimleymiş, iyi ki o kadar insan yerine onu seçmişimBenim kızımda 4 yaş küçük biriyle görüşüyor. Nasıl olcak diyoruz arkadaşı şimdiden evlenmeye niyetli ama beklemek istiyor kızım şuan dıygularından emin oldun diye.
Bi önceki konusunda patronunun suratına bi şaplak vurmasını söylemiştim umarım yapmıştırİşe yaramış ama üyenin çabası, kaçtır cevap veriyorsunuz
Bendaha tanımıyorum fotosunu gördüm anlattığına göre olgun biriymiş bende annemiz gibi tereddüt ediyorum Herşeyin güzellikle hayırlısı olsun sizede mutluluklarTabiki öncelik emin olmaktan geliyor. Ancak şöyle şuan ben 25 isem eşim 22 yaşında falan. Eşim şuan birşeylere yeni evriliyor. Karakteri yeni yeni oturuyor. Gözü zaten dışarda olan biri değil gezeyim tozayım yerine evde yatmayı tercih eden birisi. Eşi kontrolde tutma konusunda çok çok memnunum bu durumdan. Tabi bu kişiden kişiye değişir ancak bazen erkeklerde erken olgunlaşan da denk geliyor. Umarım kızınızda kendisi için hayırlı olacak birisi ile görüşüyordur. İnanın ki yaş bi engel değil. Benim annem çok korkmuştu kendimden küçük olmasından. Kendimden büyüklerle denedim yaşıtlarımla denedim olmadı. Nasip eşimleymiş, iyi ki o kadar insan yerine onu seçmişim
Pubg mi yoksa ?Kader ve kısmet meselesi açıkçası benim eşim benden 3 yaş küçük. Şaka gibi ama online oyunda tanıştık evlendik. Etrafımdakiyle değil benden yüzlerce km uzakta biriyle evlendim.
İyi ki de öyle yapmışım çok seviyorum çokta mutluyum nazar değmesin
Bu tarz konuları aşırı saçma buluyorum.27 yaşında bir genç yüksek lisans yapmayı doktora yapmayı flan düşünsün ya evlenmeyi düşüneceğine..Evlilik bir başarı değildir...
Tesettürle alakası yok kısmeti vuku bulunca çarşafla çıkana bile yolda nasibi denk gelir.Bir de tesettürlü biri olduğum için zaten dikkat çekmiyorum.
Bu tamamen kısmetle alakalı.Bir yandan da gayet sıradan insanların onlardan çok daha üstün( güzellik, statü olarak)kişilerle evlendiğini görüyorum.
Bunca boşanmalar neden oluyor acep?Düzgün erkekler hep evlenmiş zaten.
etrafta koca yoksa biz napalim simdi nasil evlendirelim seni biz?
yok vallahi ben de zor buldumHiç mi yok, bir etrafınıza baksanız sorup soruştursanız.
EvvettPubg mi yoksa ?
Esra Erol'dan daha fazla kişi evlendirdi şu oyunEvvett
Ayyyy evet yaEsra Erol'dan daha fazla kişi evlendirdi şu oyun
Tabii ki silah dayamıyoruz alnına lütfen cevap yaz diye de karşılıklı yazışmayacaksak neden bize soruyorsun arkadaşım?Tribe girmiyorum da tanımadığınız insanlara karşı bu kadar rahat olmanızı anlayamıyorum. Bu konular sizi ilgilendirmez ki neden araştırıp konuyu buraya taşıyorsunuz. Konumuz bu değil. Lütfen saptırmayın.
Yukarda yaşınızı yazmışsınız çok küçük daha eşinizde . Yani erkek demek için 22 çok küçük ya çocuk resmen. Bir kaç yıl beklessydiniz daha iyi olurdu sanki. Umarım mutlu olursunuz.Ayyyy evet yaama benim sülalemdeki bi çok kişi bu ayrıntıyı bilmiyor tabiki