- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Hangi kültür farkı?Bu aralar aklımı şu kurcalıyor.Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız.Ben öğretmenim,meslekte ilerlemeye çalışıyorum.Bir yandan dil çalışıyorum.Hedefim yurtdışına gitmek.En azından şartları zorlayacağım.
Çevremdeki insanlar çalışmayan,çalışıp borcu olan,neredeyse icralık olacak insanlar,ev kadınları...
Eşimin eski iş arkadaşının iş arkadaşı ile tesadüf tanıştık.Beni çok sevdi.Görüşelim diyor.Ancak bazı seylerde farkediyorumki kültür farkı ortaya çıkıyor.
Bu insanlar acaba dibe çekiyor olabilir mi? Ama benden üst seviye insanlar çevremde yok.Ögretmen arkadaşlarım var.Ancak belli yaştan sonra da o samimiyet olmuyor.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Öğretmen olarak meslekte ilerlemenizi açıklar mısınız?Bu aralar aklımı şu kurcalıyor.Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız.Ben öğretmenim,meslekte ilerlemeye çalışıyorum.Bir yandan dil çalışıyorum.Hedefim yurtdışına gitmek.En azından şartları zorlayacağım.
Çevremdeki insanlar çalışmayan,çalışıp borcu olan,neredeyse icralık olacak insanlar,ev kadınları...
Eşimin eski iş arkadaşının iş arkadaşı ile tesadüf tanıştık.Beni çok sevdi.Görüşelim diyor.Ancak bazı seylerde farkediyorumki kültür farkı ortaya çıkıyor.
Bu insanlar acaba dibe çekiyor olabilir mi? Ama benden üst seviye insanlar çevremde yok.Ögretmen arkadaşlarım var.Ancak belli yaştan sonra da o samimiyet olmuyor.Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Bu aralar aklımı şu kurcalıyor.Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız.Ben öğretmenim,meslekte ilerlemeye çalışıyorum.Bir yandan dil çalışıyorum.Hedefim yurtdışına gitmek.En azından şartları zorlayacağım.
Sizi aşağı çeken, sizi geliştirmeyen, enerjinizi sömüren insanlardan uzak durun :) kısa ve öz.Bu aralar aklımı şu kurcalıyor.Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız.Ben öğretmenim,meslekte ilerlemeye çalışıyorum.Bir yandan dil çalışıyorum.Hedefim yurtdışına gitmek.En azından şartları zorlayacağım.
Profil i kapalı göremiyorum hani oratk arabayı satmaya çalışan bir üye vardı o muAblası yalnız sen kayın kayın kayın, kayınvalide, ev araba araba diye kafayı bozmuş birisin. Öyle yüksek bir kariyerin falan da yok belli. İnşallah başarılı ol tabii de bu egoyu anlayamadım sendeki. Belki de sen zaten bulunduğun çevreye aitsindir. Bi düşün bunu
Evet engelli raporuyla alınan ortak arabaProfil i kapalı göremiyorum hani oratk arabayı satmaya çalışan bir üye vardı o mu
Bu aralar aklımı şu kurcalıyor.Çevremizdeki 5 kişinin ortalamasıyız.Ben öğretmenim,meslekte ilerlemeye çalışıyorum.Bir yandan dil çalışıyorum.Hedefim yurtdışına gitmek.En azından şartları zorlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?