Salata Tarifi cevizli patlıcan salatası(resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
patlcansalatas.jpg

patlıcanlar ve biberler fırında közlenir..

2-3 topan patlıcan
1 soğan
2 domates
2-3 yeşil biber
yarım demet maydanoz
1-2 diş sarmısak
1 su bardağı iri kıyılmış iç ceviz
zeytinyağı
limon
tuz

közlenmiş patlıcan ve biberlerin kabukları soyulur.küçük küçük doğranır.üzerine soğan, domatesler ,iri iç ceviz ve ince kıyılmış maydanozlar eklenir.son olarak sarmısak dövülür ve zeytinyağı limonsuyu tuz karışımına eklenir..bu karışım salatanın üzerine dökülür ve karıştırıldıktan sonra servis edilir..afiyet olsun..

Son düzenleme:
nefiss görünüyor pinarim döktürmüssün gene masallah:nazar:cokacimcoook
bende buna benzer salata yapiyorum ama cevizlisini hic denemedimeminim nefis oluyordur heleki sen yaptiktan sonrakaydirigubbakcemile3
ellerine emciklerine saglik canimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

enfesss çok severim eline sağlık canım

nefiss görünüyor pinarim döktürmüssün gene masallah:nazar:cokacimcoook
bende buna benzer salata yapiyorum ama cevizlisini hic denemedimeminim nefis oluyordur heleki sen yaptiktan sonrakaydirigubbakcemile3
ellerine emciklerine saglik canimolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

yine döktürmüssün masaallah canim
ellerine emegine saglik

sizlerinde yüreklerine sağlık bitaneciklerm..güzel yorumlarınıza layık bulduğunuz için teşekkürler ediyorum..opuyorumnanaktan

Döktürmüşsün yine arkadaşım ellerine sağlık gerçekten güzel bir salata birde cevizoldumu içinde dahada leziz oluyor cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

Döktürmüşsün yine arkadaşım ellerine sağlık gerçekten güzel bir salata birde cevizoldumu içinde dahada leziz oluyor cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

TEŞEKKÜRLER EDİORM TATLM..cidden hoş ve lezzetli bir salata bu tavsiye ediyorum..sunumu da çok şık oluyor..güzel yorum için teşekkürler ediyorum..opuyorumnanaktan

TEŞEKKÜRLER EDİORM TATLM..cidden hoş ve lezzetli bir salata bu tavsiye ediyorum..sunumu da çok şık oluyor..güzel yorum için teşekkürler ediyorum..opuyorumnanaktan

Rica ederim canım ne demek gerçekten süper bir tat bu salata heleki yazın yemesi çok güzel oluyor .kaydirigubbakcemile3

X