- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.974
- Konu Sahibi zms rainbow
kiz ozman katilma meydan bize kalsinn senn isin belli olmazŞerbetli tatlılar olsa iddialı olurdum ama bu konuda değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kiz ozman katilma meydan bize kalsinn senn isin belli olmazŞerbetli tatlılar olsa iddialı olurdum ama bu konuda değilim
Baklava açmayacaktımkiz ozman katilma meydan bize kalsinn senn isin belli olmaz
yapmisken yedim cok lezzetlydiCanım ellerine sağlık hmmmm nefis ama malum diyetttt yiyemiyoruz
dogru soyle baklava acabbiloiyon muBaklava açmayacaktım
Afiyet olsun o zaman diyet devammi halayapmisken yedim cok lezzetlydi
Ben acabiliyorum niye sordun çok mu zor kidogru soyle baklava acabbiloiyon mu
degil sibelim biraktim zaten sularin tadi da bozuk paryla aliyoz suyu o diyete devam etsem o damacanalar yetmez banAfiyet olsun o zaman diyet devammi hala
zor degil mi sibelim ben acamiyom anca dorgen besgen orta buyuklukte oluyr benim hamurumBen acabiliyorum niye sordun çok mu zor ki
Ahahahah alemsin kız vallahi iyi bakalımdegil sibelim biraktim zaten sularin tadi da bozuk paryla aliyoz suyu o diyete devam etsem o damacanalar yetmez ban
Bence değil tabi bunu söylerken 12 yaşından beri hamur actigimi söylerim ama öğrenen anasının karnından agrenipte doğmadı ya kuzum burda olsan ogretirdim sana ama malesef aslında yuvarlak yapmak çok kolayzor degil mi sibelim ben acamiyom anca dorgen besgen orta buyuklukte oluyr benim hamurum
bu saattem sonra zor bana ogreten olmadu yemegi de evlennce kendi kendime ogrendim .. ama pizza hanuru acabiliyorum :)Ahahahah alemsin kız vallahi iyi bakalım
Bence değil tabi bunu söylerken 12 yaşından beri hamur actigimi söylerim ama öğrenen anasının karnından agrenipte doğmadı ya kuzum burda olsan ogretirdim sana ama malesef aslında yuvarlak yapmak çok kolay
Açamıyorumdogru soyle baklava acabbiloiyon mu
Eee gösteren olmadıysa yapacak tek şey hazır baklavalı yufka :)bu saattem sonra zor bana ogreten olmadu yemegi de evlennce kendi kendime ogrendim .. ama pizza hanuru acabiliyorum :)
tesekkur ederim tatlliimCanim eline saglik cok guzel olmus
saolsun kaynisim bayramdan bayrama yapiyor hazir yufkadan baklsva ❤❤Eee gösteren olmadıysa yapacak tek şey hazır baklavalı yufka :)
borek aciyorsa yeter bnde orta klnlikta pizza hamuru acabiliyomAçamıyorum
Bi kere yuvarlak asla olmuyor incelteyim derken şekli yamuk yumuk bi şey oluyor teşebbüs etmiyorum. Ama baklavalık hamurdan börek açıyorum
Zamanla öğreniriz hepsini de daha yaşımız küçükborek aciyorsa yeter bnde orta klnlikta pizza hamuru acabiliyom
insaAllah canim ❤❤Zamanla öğreniriz hepsini de daha yaşımız küçük