Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
önce hngi dil olduğunu yaz istersen
vallahi inanılmaz sevinirim artık sinirden ağlayacağım.ben bunu yaparım kardeş, bir on dakika sürer bekle :)
vallahi inanılmaz sevinirim artık sinirden ağlayacağım.
ağlama ayol buna ağlanır mı? az kaldı ikinci paragrafın ortasındayım
evet, bir ödevde kullanılacak :) hatta pazartesine kullanılacaktı çok çok mutlu oldum.canım, ben akademisyenim ve eğitim bilimlerine aşinalığım var ama yine de okulöncesi ile ilgili teknik jargona hakim değilim. O yüzden bazı terimler "chicken translate" olmuş olabilir, onları kontrol et ya da ettir.
bir de özellikle ikinci paragrafta mod a mod çeviri yapmadım, anlamlı farklılık çıktığında biz nasıl yorumluyorsak öyle cümleler kurdum.
mutlaka hatam, eksiğim gediğim vardır ama paragraflara bütün olarak baktığında anlatmak istedikleri bu.
sen bunu nerede kullanacaksın? ödev falan mı?
Sevgili carmenares, şu mübarek günde inan ki güzel dualar ettik sizin için. Çok çok çok çok teşekkür ederim. :)
evet, bir ödevde kullanılacak :) hatta pazartesine kullanılacaktı çok çok mutlu oldum.
Tekrar teşekkürler :)çok güzel sevindim hallolduğu için bir iki düzenleme yaptım şu anki halini kopyala istersen.
inşallah hocanız çok titiz değildir bir hata çıkmaz umarım