• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınızı bekliyorum

3. Sayfadaymis foto.. herkes ayni olmaz bencede.. ben sanirim 6 aylik gebeyken bu kdr gobegim vardi.. bende kilolu degilim. Hamile degilsende bu gobek normal degil bence..yiyerek bu sekil gobek olur mu bilemedim..hani gebelde orantili kilo alinir ya.. heryerine alirsin..

Bi is arkadasimin karisi dugunu oldugu gun doguracagini ogrendi...hamile oldugunu bile bilmiyomus ve adetleri cok duzensiz oldugundan dikkat etmemis ona. Tabii senin gibi defalarca test filan yapmamis.

TLC de bi program var, kadınlar hamileler ama regl döngüsü devam ediyo, karınları sismiyo, kilo almıyorlar, yapilan tum gebelik testleri negatif cikiyo ve doğum yaparken şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye gittiklerinde öğreniyorlar hamile olduklarını, akabinde de doğum zaten.

Bu gerçek bi durum uydurma değil ancak tabiki çok çok istisna. açıkçası sizdekinin bağırsak problemi yada kist olma olasılığı daha yüksektir, burda çözüm aramak yerine yarın sabaha bi kadın doğum randevusu alıp sikayetlerinizi bi doktorla paylaşsanız daha güzel olabilir
Yaaa bu programa geçen bende denk geldim hatta karnımda kıpırtı hissedip 3 ay sonra tekrar test yapmamın sebebi buydu. Ama onlar dk hapı kullanıyorlar ve her zaman düzenli almamışlardır biz prezervatif kullandık diye kendimi teselli etmiştim şimdi yine şüpheye düşündüm. Okulum var ama randevu almak için arayacağım akşam

3. Sayfadaymis foto.. herkes ayni olmaz bencede.. ben sanirim 6 aylik gebeyken bu kdr gobegim vardi.. bende kilolu degilim. Hamile degilsende bu gobek normal degil bence..yiyerek bu sekil gobek olur mu bilemedim..hani gebelde orantili kilo alinir ya.. heryerine alirsin..

Bi is arkadasimin karisi dugunu oldugu gun doguracagini ogrendi...hamile oldugunu bile bilmiyomus ve adetleri cok duzensiz oldugundan dikkat etmemis ona. Tabii senin gibi defalarca test filan yapmamis.
Ya birde ben ilişkiden sonraki ilk reglda başka bi sebeple kadın doğuma gittim ultrasonla baktı hiçbir şey yoktu sadece ufak pcos var dedi ama onlar bende hep vardı hatta 30-40 mm çok küçük bir sorun olmaz dedi. Ve o ultrasondan 10 gün sonra tekrar ultrasona girdim bebek olsa kese falan gözükmez miydi

Arkadaşlar birde benim annem 58 kilo ama zapzayıf sadece 9 aylık hamile gibi göbeği var 3 yıldır falan doktorada gitti bi sebep bulunamadı onun fotoğrafını atsam zaten hamile olmadığına siz bile inanmazsınız acaba genetik yada hastalık falan olabilir mi? Yani korunduk testler negatif düzenli reglda oluyorum :KK43: Sanırım tekrar ultrasona girmeden içim rahat etmeyecek :KK42:

ya saçmalıyorsunuz başka bir şey değil. üstüne görme filan diye düşünüyorsanız 8 gün normal adet kanaması gibi üstüne görme mi olur? kaldı ki ultrasona bile girmişsiniz.

ya saçmalıyorsunuz başka bir şey değil. üstüne görme filan diye düşünüyorsanız 8 gün normal adet kanaması gibi üstüne görme mi olur? kaldı ki ultrasona bile girmişsiniz.
Evet ama 3.sayfada göbeğimin fotoğrafına bakarsanız beni anlayabilirsiniz 50 kiloyum ve göbeğim var bu normal gelmedi bana ki karnımda kıpırtılar hissetmesem hiç şüphelenmezdim ama sanırım arkadaşlar haklı bencede sebebi gaz

Back