- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son ne zamn adet oldunki. . Adetin düzenlemi.Zaten öğretmenlik okuyorum cahil olduğumu düşünmüyorum daha önce hamile olmadığım yada gaz sorunum olmadığı için hareketleri hissedemiyor olabilirim tabi
Tamam teşekkür ederim en kısa zamanda gideceğimgastrit zaten gaz çıkarma sorunu olanlarda olmuyor ki gastrit değilse bile midede sorun var belli belki hiç bilmediğiniz bir kitle büyüyor içinizde doktora gidip ayrıntılı olarak test isteyin
Psikoloğa gitmeyi de ihmal etme. Bu kadar takıntının altında yatan bi sebep olmalı mutlaka.Bencede öyle.....
Teşekkür ederim gideceğimİdrar yolu iltihaplanması yaşayan bir arkadaşım aynı şikayetleri söylüyordu. En iyisi doktora gitmen
Burda bazen denk geldiğim yazılar oluyor beni şüpheye düşüren yoksa o kadar testten sonra 2 aydır aklımda bile yoktuPsikoloğa gitmeyi de ihmal etme. Bu kadar takıntının altında yatan bi sebep olmalı mutlaka.
Okuldan vakit bulamadım ki kasım ayından beri gidemedim kadın doğuma. Birde sanırım bu büyümeden sonra doktorun iyi şeyler söylemeyeceğini düşündüğümden korkup gidemedim . Gideceğim yinede teşekkür ederimYazdıklarından hamile olmadığını fotodan hamile olduğunu iç sesimden yola çıkarakta yumurtalıklarına ve rahime mutlaka baktırman gerektiğini söyleyebilirim..
Bu kadar takıp kendini üzeceğine doktorun bir cümlesiyle rahatlıyacaksın varsa kötü bi durum ki ümid ederim yoktur hızlıca çaresine bakacaksın bence ihmal etmeden randevu al
İnşallah öyledirbebek değil o göbek göbek
Anladım rica ederim sağlık ihmale ve korkuya gelmez bilirsiniz..Okuldan vakit bulamadım ki kasım ayından beri gidemedim kadın doğuma. Birde sanırım bu büyümeden sonra doktorun iyi şeyler söylemeyeceğini düşündüğümden korkup gidemedim . Gideceğim yinede teşekkür ederim
Anaa harbi hamile göbeğine benziyor ama gerçekten degilsinizz mutlaka gidin doktora biBu gece çektiğim fotoğraf bu. Yani abartıyor kuruntu yapıyor söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Belki gerçekten hamile değildimri bu kadar şeye banada imkansız geliyor. Ama daha önce buraya bi kadın yazmış adeti 1 ay gecikmiş ve gittğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrnemiş. Ve 50 kiloya bu göbek bana normal gelmiyor
Evet birde bu yazıyı okuyunca yazmadan duramadım işte . Normal bi göbeğim olsa zaten bende olmayacağını düşünürdüm ama bu gidişle görenler hamile misin diye sormaya başlayacakAnaa harbi hamile göbeğine benziyor ama gerçekten degilsinizz mutlaka gidin doktora bi