• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınızı bekliyorum

Bu gece çektiğim fotoğraf bu. Yani abartıyor kuruntu yapıyor söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Belki gerçekten hamile değildimri bu kadar şeye banada imkansız geliyor. Ama daha önce buraya bi kadın yazmış adeti 1 ay gecikmiş ve gittğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrnemiş. Ve 50 kiloya bu göbek bana normal gelmiyor :(

Eklentiler

• IMG_7707.JPG
    IMG_7707.JPG
    47,8 KB · Görüntüleme: 271
Git kan testi yaptir, ama degilsindir emin ol.Kuruntu yaptigin icin oyle geliyordur ya da gaz sancisidir vs. Korkutmak istemem ama miyom tarzi seylerden de gobek cikiyor, zira benim gobegim de kiloma gore fazlaydi megersem miyommus gobek sandigim sey. Sen git bir doktora gorun bakalim.

Yazdıklarından hamile olmadığını fotodan hamile olduğunu iç sesimden yola çıkarakta yumurtalıklarına ve rahime mutlaka baktırman gerektiğini söyleyebilirim..
Bu kadar takıp kendini üzeceğine doktorun bir cümlesiyle rahatlıyacaksın varsa kötü bi durum ki ümid ederim yoktur hızlıca çaresine bakacaksın bence ihmal etmeden randevu al

Yazdıklarından hamile olmadığını fotodan hamile olduğunu iç sesimden yola çıkarakta yumurtalıklarına ve rahime mutlaka baktırman gerektiğini söyleyebilirim..
Bu kadar takıp kendini üzeceğine doktorun bir cümlesiyle rahatlıyacaksın varsa kötü bi durum ki ümid ederim yoktur hızlıca çaresine bakacaksın bence ihmal etmeden randevu al
Okuldan vakit bulamadım ki kasım ayından beri gidemedim kadın doğuma. Birde sanırım bu büyümeden sonra doktorun iyi şeyler söylemeyeceğini düşündüğümden korkup gidemedim . Gideceğim yinede teşekkür ederim

Okuldan vakit bulamadım ki kasım ayından beri gidemedim kadın doğuma. Birde sanırım bu büyümeden sonra doktorun iyi şeyler söylemeyeceğini düşündüğümden korkup gidemedim . Gideceğim yinede teşekkür ederim
Anladım rica ederim sağlık ihmale ve korkuya gelmez bilirsiniz..
Şifalar dilerim

Bu gece çektiğim fotoğraf bu. Yani abartıyor kuruntu yapıyor söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Belki gerçekten hamile değildimri bu kadar şeye banada imkansız geliyor. Ama daha önce buraya bi kadın yazmış adeti 1 ay gecikmiş ve gittğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrnemiş. Ve 50 kiloya bu göbek bana normal gelmiyor :KK43:
Anaa harbi hamile göbeğine benziyor ama gerçekten degilsinizz mutlaka gidin doktora bi

Anaa harbi hamile göbeğine benziyor ama gerçekten degilsinizz mutlaka gidin doktora bi
Evet birde bu yazıyı okuyunca yazmadan duramadım işte . Normal bi göbeğim olsa zaten bende olmayacağını düşünürdüm ama bu gidişle görenler hamile misin diye sormaya başlayacak

Eklentiler

• IMG_7709.jpg
    IMG_7709.jpg
    111,8 KB · Görüntüleme: 115
Psikolojik olarak dış gebelik yaşıyorsun galiba.Hamile olsan muhakkak testlerde çıkardı.Bence attığın fotoğraftaki yorum uydurulmuş.Bana hiç inandırıcı gelmedi.6 ay hamile olan bir insan hamilelik belirtileri muhakkak yaşar öyle bir dünya yok yani.
Ben de ileri derecede kronik atrofik gastirit var.midemden 5 operasyon geçirdim.Gaz yaptığı zaman karnım hamile karnı gibi şişer resmen 9 aylık kadın karnı gibi.Bence senin de midende sorun var.
Endoskopi yapılmadan midendeki sorun anlaşılmaz.
Midende kistte olabilir.
Kesinlikle doktora gitmelisin,hamile değilsin.Fakat doktora gidip sorunun ne olduğunu çözmen lazım.

Benim bir tanıdığım normal adet görüyodu oda çok zayıftı 5 aylıkken hamile olduğunu öğrendi ama hem adet olduğundan hemde karnı çok küçük olduğundan test falan yapmamıştı mide problemim var galiba diye doktora gitmişti.Hamilelik testlerinin bebeğin salgıladığı hormonlarla çalıştığını düşünürsek ekteki kişinin testte çıkmaması ilginç

Back