• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cevaplarınızı bekliyorum

Gerçekten merak edip söylüyorsanız atayım fotoğrafları zira sürekli düşünmekten günde bin kere fotoğrafımı çekiyorum da. Doktora kasım ayında 2 kere gittim ufak kist ve enfeksiyon çıktı sonra sınavlardan derslerden vakit bulamadım

Evet merak ediyorum. Yani hamile degilseniz neden bu kadar kuruntu?

Benim de sabah karnım dümdüz olur
Akşama kadar yemek içmek derken aynı senin gibi oluyor

48 kiloyum, hamile değilim

Benim de sabah karnım dümdüz olur
Akşama kadar yemek içmek derken aynı senin gibi oluyor

48 kiloyum, hamile değilim
Yaa gerçekten mi ben diyetisyen arkadaşımla bile konuştum o bana 50 kiloda ne göbeği dedi kime desem şaşırdı bu kiloda göbek mi çıkar falan diye sanırım kimsede olmayınca birazda o yüzden abarttım

Ya bu bende de var. Sabahları Allahım nasıl fitim bak bak doyamıyorum Lopez halt etsin falan akşam bir geliyorum belim iki beden büyümüş. Bende kasık ağrısı da var ama. İlişkiye girdiğin günler rahatsızlığının daha belirgin olup olmadığına dikkat et. Jinekolojik bir rahatsızlık buna sebep oluyor, geç kalmadan muayeneye koş. Tedavi olunca geçiyor. Bildiğim bu.

Bu değilse gazdır o yav:KK45:

Hamilelikte göbek bir belirti degilki 7 aylik olup hic gobegi cikmayanda oluyor 4 5 ayda topac gibi olanda

Tek kanıt kan ve idrar testidir ya iki cizgiyi gorursun yada kanda degerin cikar daha olmadi benim gibi gidersin ultrasonda bebegini gorursun aa hamileymisim dersin baska ihtimal ve yolu yok

Sen hamile degilsin rahat ol kendinide bu konuda telkin et vucudumuz psikolojimizden cok etkileniyor ben sevmedigim bir ortamda sıkılınca karnım siser pantolon patlayacak duruma gelir eve gelince duzelir

Ya bu bende de var. Sabahları Allahım nasıl fitim bak bak doyamıyorum Lopez halt etsin falan akşam bir geliyorum belim iki beden büyümüş. Bende kasık ağrısı da var ama. İlişkiye girdiğin günler rahatsızlığının daha belirgin olup olmadığına dikkat et. Jinekolojik bir rahatsızlık buna sebep oluyor, geç kalmadan muayeneye koş. Tedavi olunca geçiyor. Bildiğim bu.

Bu değilse gazdır o yav:KK45:
Ya ama dümdüz olmuyo hala göbeğim oluyor ama akşamki kadar değil

Hamilelikte göbek bir belirti degilki 7 aylik olup hic gobegi cikmayanda oluyor 4 5 ayda topac gibi olanda

Tek kanıt kan ve idrar testidir ya iki cizgiyi gorursun yada kanda degerin cikar daha olmadi benim gibi gidersin ultrasonda bebegini gorursun aa hamileymisim dersin baska ihtimal ve yolu yok

Sen hamile degilsin rahat ol kendinide bu konuda telkin et vucudumuz psikolojimizden cok etkileniyor ben sevmedigim bir ortamda sıkılınca karnım siser pantolon patlayacak duruma gelir eve gelince duzelir
Tamamdır teşekkürler doktor gideceğim zaten :oops:

ilişki ekim ayında.
dkh kullanıyodunuz
adet de oldunuz
bi sürü test yaptınız hep negatif çıktı.

bence allahın hikmetinden sual olunmaz. kesin hamilesiniz.

Bunu niye bu kadar takıntı yaptınız acaba. Bir pskiyatriste gidin kadın doğum uzmanından sonra. Eşimin kuzeninde de böyle karın şişliği vardı. 13 kg kist çıkardılar kızcağızdan. O 70 kg civarıydı. Enfeksiyonda olabilir. O da şişlik yapar. Yani bebek en düşük olasılık gibi görünüyor. Doktora gidin rahatlayın artık.

Bunu niye bu kadar takıntı yaptınız acaba. Bir pskiyatriste gidin kadın doğum uzmanından sonra. Eşimin kuzeninde de böyle karın şişliği vardı. 13 kg kist çıkardılar kızcağızdan. O 70 kg civarıydı. Enfeksiyonda olabilir. O da şişlik yapar. Yani bebek en düşük olasılık gibi görünüyor. Doktora gidin rahatlayın artık.
Yok zaten gideceğim sadece hala hamile olma ihtimalim var mı böyle bir şey yaşayan duyan var mı diye yazdım

hamile değilsin. ama acilen bi dr a görün o gereklı yerlere yonlendırecektır.

TLC de bi program var, kadınlar hamileler ama regl döngüsü devam ediyo, karınları sismiyo, kilo almıyorlar, yapilan tum gebelik testleri negatif cikiyo ve doğum yaparken şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye gittiklerinde öğreniyorlar hamile olduklarını, akabinde de doğum zaten.

Bu gerçek bi durum uydurma değil ancak tabiki çok çok istisna. açıkçası sizdekinin bağırsak problemi yada kist olma olasılığı daha yüksektir, burda çözüm aramak yerine yarın sabaha bi kadın doğum randevusu alıp sikayetlerinizi bi doktorla paylaşsanız daha güzel olabilir

Bu gece çektiğim fotoğraf bu. Yani abartıyor kuruntu yapıyor söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Belki gerçekten hamile değildimri bu kadar şeye banada imkansız geliyor. Ama daha önce buraya bi kadın yazmış adeti 1 ay gecikmiş ve gittğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrnemiş. Ve 50 kiloya bu göbek bana normal gelmiyor :KK43:
Gördüm şimdi ama testler negatif çıkmış kan testi de yaptırın bence idrar testi yanlış olabiliyor

Back