+1000Yani 5 aylık hamilesin
Şunun şurasında 4 ay daha sabret
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cevaplarınızı bekliyorum
- Konu Sahibi Helinimsi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
Gerçekten merak edip söylüyorsanız atayım fotoğrafları zira sürekli düşünmekten günde bin kere fotoğrafımı çekiyorum da. Doktora kasım ayında 2 kere gittim ufak kist ve enfeksiyon çıktı sonra sınavlardan derslerden vakit bulamadım
Evet merak ediyorum. Yani hamile degilseniz neden bu kadar kuruntu?
- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Yaa gerçekten mi ben diyetisyen arkadaşımla bile konuştum o bana 50 kiloda ne göbeği dedi kime desem şaşırdı bu kiloda göbek mi çıkar falan diye sanırım kimsede olmayınca birazda o yüzden abarttımBenim de sabah karnım dümdüz olur
Akşama kadar yemek içmek derken aynı senin gibi oluyor
48 kiloyum, hamile değilim
- 31 Aralık 2008
- 1.457
- 1.621
- 658
Ya bu bende de var. Sabahları Allahım nasıl fitim bak bak doyamıyorum Lopez halt etsin falan akşam bir geliyorum belim iki beden büyümüş. Bende kasık ağrısı da var ama. İlişkiye girdiğin günler rahatsızlığının daha belirgin olup olmadığına dikkat et. Jinekolojik bir rahatsızlık buna sebep oluyor, geç kalmadan muayeneye koş. Tedavi olunca geçiyor. Bildiğim bu.
Bu değilse gazdır o yav
Bu değilse gazdır o yav
- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
Hamilelikte göbek bir belirti degilki 7 aylik olup hic gobegi cikmayanda oluyor 4 5 ayda topac gibi olanda
Tek kanıt kan ve idrar testidir ya iki cizgiyi gorursun yada kanda degerin cikar daha olmadi benim gibi gidersin ultrasonda bebegini gorursun aa hamileymisim dersin baska ihtimal ve yolu yok
Sen hamile degilsin rahat ol kendinide bu konuda telkin et vucudumuz psikolojimizden cok etkileniyor ben sevmedigim bir ortamda sıkılınca karnım siser pantolon patlayacak duruma gelir eve gelince duzelir
Tek kanıt kan ve idrar testidir ya iki cizgiyi gorursun yada kanda degerin cikar daha olmadi benim gibi gidersin ultrasonda bebegini gorursun aa hamileymisim dersin baska ihtimal ve yolu yok
Sen hamile degilsin rahat ol kendinide bu konuda telkin et vucudumuz psikolojimizden cok etkileniyor ben sevmedigim bir ortamda sıkılınca karnım siser pantolon patlayacak duruma gelir eve gelince duzelir
- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Ya ama dümdüz olmuyo hala göbeğim oluyor ama akşamki kadar değilYa bu bende de var. Sabahları Allahım nasıl fitim bak bak doyamıyorum Lopez halt etsin falan akşam bir geliyorum belim iki beden büyümüş. Bende kasık ağrısı da var ama. İlişkiye girdiğin günler rahatsızlığının daha belirgin olup olmadığına dikkat et. Jinekolojik bir rahatsızlık buna sebep oluyor, geç kalmadan muayeneye koş. Tedavi olunca geçiyor. Bildiğim bu.
Bu değilse gazdır o yav
- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Tamamdır teşekkürler doktor gideceğim zatenHamilelikte göbek bir belirti degilki 7 aylik olup hic gobegi cikmayanda oluyor 4 5 ayda topac gibi olanda
- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.289
- 598
- 30 Eylül 2011
- 3.013
- 10.788
- 408
Bunu niye bu kadar takıntı yaptınız acaba. Bir pskiyatriste gidin kadın doğum uzmanından sonra. Eşimin kuzeninde de böyle karın şişliği vardı. 13 kg kist çıkardılar kızcağızdan. O 70 kg civarıydı. Enfeksiyonda olabilir. O da şişlik yapar. Yani bebek en düşük olasılık gibi görünüyor. Doktora gidin rahatlayın artık.
- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Göndermiştim 3.sayfadaydı sanırımKan testi yaptir en kesin cozum. Gonder bakalim gobusunu :)
- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Yok zaten gideceğim sadece hala hamile olma ihtimalim var mı böyle bir şey yaşayan duyan var mı diye yazdımBunu niye bu kadar takıntı yaptınız acaba. Bir pskiyatriste gidin kadın doğum uzmanından sonra. Eşimin kuzeninde de böyle karın şişliği vardı. 13 kg kist çıkardılar kızcağızdan. O 70 kg civarıydı. Enfeksiyonda olabilir. O da şişlik yapar. Yani bebek en düşük olasılık gibi görünüyor. Doktora gidin rahatlayın artık.
TLC de bi program var, kadınlar hamileler ama regl döngüsü devam ediyo, karınları sismiyo, kilo almıyorlar, yapilan tum gebelik testleri negatif cikiyo ve doğum yaparken şiddetli ağrı nedeniyle hastaneye gittiklerinde öğreniyorlar hamile olduklarını, akabinde de doğum zaten.
Bu gerçek bi durum uydurma değil ancak tabiki çok çok istisna. açıkçası sizdekinin bağırsak problemi yada kist olma olasılığı daha yüksektir, burda çözüm aramak yerine yarın sabaha bi kadın doğum randevusu alıp sikayetlerinizi bi doktorla paylaşsanız daha güzel olabilir
Bu gerçek bi durum uydurma değil ancak tabiki çok çok istisna. açıkçası sizdekinin bağırsak problemi yada kist olma olasılığı daha yüksektir, burda çözüm aramak yerine yarın sabaha bi kadın doğum randevusu alıp sikayetlerinizi bi doktorla paylaşsanız daha güzel olabilir
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Var anlatcambaska bi konuda yazmstmYok zaten gideceğim sadece hala hamile olma ihtimalim var mı böyle bir şey yaşayan duyan var mı diye yazdım
- 22 Mayıs 2017
- 3.989
- 6.177
- 78
- 34
Gördüm şimdi ama testler negatif çıkmış kan testi de yaptırın bence idrar testi yanlış olabiliyorBu gece çektiğim fotoğraf bu. Yani abartıyor kuruntu yapıyor söylediklerinizde haklı olabilirsiniz. Belki gerçekten hamile değildimri bu kadar şeye banada imkansız geliyor. Ama daha önce buraya bi kadın yazmış adeti 1 ay gecikmiş ve gittğinde 6 aylık hamile olduğunu öğrnemiş. Ve 50 kiloya bu göbek bana normal gelmiyor