- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
Bu konu hakkında aylardır buraya bir şeyler yazmaktan inanın bende çok sıkıldım konuyu doğru yere mi açıyorum onuda bilmiyorum. Bir sürü insan yazıyor dünyaca derdini anlatıyor buda dert mi dalga mı geçiyo bu kız diyeceksiniz Ama derslerime odaklanmam gerekirken sırf bu sorunu düşünmekten odaklanamıyorum. Sorunuma gelirsek; ekim ayındaki ilişkimden sonra ben kasımda reglden 10 gün önce tuhaf karın ağrısı yaşadım ve gününde regl oldum 8 gün sürdü. Ama belirtiler geçmedi kasımdaki reglden 20 gün sonra falan geçti hepsi. Ben aralıkta regl olana kadar yani 1 ay boyumca sürekli test yaptım en ufak 2.çizgi çıkmadı tamamen tek çizgiydi hepsi bende tüm şüphelerimi attım kafamdan zaten kondomla korunuyoduk.Başka hiçbir şey yaşamadım aylardır düzenli reglda oldum hatta saati saatine şuanda da dk hapı kullanıyorum zaten. Ama 50 kiloyum ve göbeğim büyüyor yani hep ayva göbeğim vardı ama büyüdüğünü hissediyorum ailem falanda göbeğimin olduğunu söylüyor diyette yaptım ama 1 cm bile incelmedi. Sabahları nerdeyse düz oluyor ama günde bin kalori anca almama rağmen geceleri kocaman oluyor. Arada karnımdan pıt pıt sesler geliyor ben bundan şüphelenip 3 hafta önce test yaptım ama oda negatifti tekrar kuruntu yaptığımı düşündüm ama hamile değilsem 50 kilo olmama rağmen neden büyüyor kafayı yiyeceğim. Eğer hamileysem 20 haftalık olması lazım şuan. Sizde abarttığımı bu kadar şeye rağmen olmayacağını söyleyeceksiniz ama isteyene özelden göbeğimin fiziğimin fotoğrafını atayım bana hak vereceğinize eminim lütfen böyle olaylar yaşayan bilen duyan birileri varsa yazabilir mi ? Umarım gerçekten ben abartıyorumdur tek dileğim bu