- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Cok sagol tatlm. 3 gündür yapiyorm boyle hayalet bi cizgi var cok yakindan bakinca anlasiliyo inşallah hamile kalirm yaa her ay husrena ugramaktan mahvokdumTeste devam et belirginlesince ilişki olsun insallah gebe kalabilirsiniz prolaktinle ılgili bi bilgim yok ama test çift çizgiyi gosterince yumurtlamis yada yumurtlamak uzere oldugunu biliyorum kolay gelsin
Oncelikle sters yapma sakin rahT ol baslayin calismalara yumurtan catlayabilir her an ama teste devam et belirginlesince de devam edin insallah tutunur bebisin sana bende ilk gebeligimde kullanmistim bu testleri korunmamamiza rağmen 9 ay olmadi sters ten birazda sonra bu testleri aldım yaptim yaptigim ay ogluma gebe kaldim simdi 3 yasinda ikinciye gebeyim net değil ama yüksek ıhtimal kızım olacak allahım isteyen herkese yardım etsinCok sagol tatlm. 3 gündür yapiyorm boyle hayalet bi cizgi var cok yakindan bakinca anlasiliyo inşallah hamile kalirm yaa her ay husrena ugramaktan mahvokdum
Ayy caanim benim allah bagislasin maşallah ne guzel darusi basima inşallah. Banada dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmus stres yapmamak dusunmemek hic elde degil televizyonda disarda her yerde bebek gorunce gözlerim doluyo esime belli ettirmek istemiyorum. Esim çocuklari o kadar çok seviyo ki artik kendi cocugubu sevmesini istiyorm. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin insallahhOncelikle sters yapma sakin rahT ol baslayin calismalara yumurtan catlayabilir her an ama teste devam et belirginlesince de devam edin insallah tutunur bebisin sana bende ilk gebeligimde kullanmistim bu testleri korunmamamiza rağmen 9 ay olmadi sters ten birazda sonra bu testleri aldım yaptim yaptigim ay ogluma gebe kaldim simdi 3 yasinda ikinciye gebeyim net değil ama yüksek ıhtimal kızım olacak allahım isteyen herkese yardım etsin
Bu arada calismalara devam ediyoruz canimOncelikle sters yapma sakin rahT ol baslayin calismalara yumurtan catlayabilir her an ama teste devam et belirginlesince de devam edin insallah tutunur bebisin sana bende ilk gebeligimde kullanmistim bu testleri korunmamamiza rağmen 9 ay olmadi sters ten birazda sonra bu testleri aldım yaptim yaptigim ay ogluma gebe kaldim simdi 3 yasinda ikinciye gebeyim net değil ama yüksek ıhtimal kızım olacak allahım isteyen herkese yardım etsin
Erken odgunu biliyorum ama bu ihtimal kacirmiyim belki erken olur felan dedim.çok erken başlamısın testi yapmaya
Ovulasyon testinde gordun mu cnm yumurtlaman oldugunuadet bittikten sonraki hasta degil ondan sonraki haftada kesin takip et benimde belirgin olmadı prolaktinim 23 çıktı geçen hafta sonuççç yumurtladm ve paso çalıştık inş olur
Anladm tatlim inşallah tutunmuştur bebisinGun asiri tavsiye etti doktor ama ben esimden ayri sehirdeyim hafta sonu bulusuyoruz ne hikmetse evde oldugun zaman cift cizgiyi yakaladim bol bol calistik hasta olmasam kocayida bulamicaktim avulasyonumda bosa gidecekti
Ayy canim insallah kim bilir belki nasibin vardir denk gelmistir hadi inşallaahhh haberdar edersinInsallah canim benim durumum o kadar zorki esimden ayriyim 4 aylik evliyim ne evlilikten bisey anladim ne iliskiden hafta sonu bulusuyoruz o gunlerde de demek yumurtlamam olmuyordu hormon bozuklugu cikti azda olsa doktor devam edin dedi ama o gunler hep hafta icine denk geliyordu iste Allahin taktirimi nedir pazar gunu donecekken birden rahatsizlandim doktora gittim rapor verdi o gun ovulasyon pozitif cikti ve hafta icide devam ettik bugun dondum hersey tam denk gelmisken insallah tutar
Insallah canim yaaAdetin ikinci haftasinda takip et birde oglen bir iki civari hep ayni saate denk getir mesela benimki pozitifti ertesi gun yaptim siliklesmisti t cizgisi bal tarcin corek otu kurunu yapmaya basladim cok tesekkur ederim insallah seninde benimde olur
Yapmaya çalışıyorumStres yooooookkkkk sikntiii yokkk akisina birakiorummmm sende oyle yaaap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?