• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cevaplarinizi bekliyorum lutfeennn

Benbirlaydii

Cehalet ne güzel sey, herseyi biliyorsun.
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
8.631
6.441
248
Mrb kizlar bisey danismak istiyorm. Bugun reglim biteli yaklsik 4 gun olacak ovulasyon testi kullanmaya baslqdm 3 gündür. Testimde cook yakindan bakinca hafif T bolgesine cizgi var cift cizgi cook belirgin degil yani. Gecen hafta doktora gittim prolaktinim in 70 oldugunu ogrendm.Demem o ki prolaktinin boyle yuksek olmasi yumurtlamama engelmi ovulasyon testinde cift cizgiyi gorebilecekmiyim?? Normalde adetlerm cok duzenli ilk defa gecen ay 30 gun surdu. Cevaplarinizi bekliyorum. Simdiden çok teşekkürler ;)

Teste devam et belirginlesince ilişki olsun insallah gebe kalabilirsiniz prolaktinle ılgili bi bilgim yok ama test çift çizgiyi gosterince yumurtlamis yada yumurtlamak uzere oldugunu biliyorum kolay gelsin

Teste devam et belirginlesince ilişki olsun insallah gebe kalabilirsiniz prolaktinle ılgili bi bilgim yok ama test çift çizgiyi gosterince yumurtlamis yada yumurtlamak uzere oldugunu biliyorum kolay gelsin
Cok sagol tatlm. 3 gündür yapiyorm boyle hayalet bi cizgi var cok yakindan bakinca anlasiliyo inşallah hamile kalirm yaa her ay husrena ugramaktan mahvokdum :(

Cok sagol tatlm. 3 gündür yapiyorm boyle hayalet bi cizgi var cok yakindan bakinca anlasiliyo inşallah hamile kalirm yaa her ay husrena ugramaktan mahvokdum :(
Oncelikle sters yapma sakin rahT ol baslayin calismalara yumurtan catlayabilir her an ama teste devam et belirginlesince de devam edin insallah tutunur bebisin sana bende ilk gebeligimde kullanmistim bu testleri korunmamamiza rağmen 9 ay olmadi sters ten birazda sonra bu testleri aldım yaptim yaptigim ay ogluma gebe kaldim simdi 3 yasinda ikinciye gebeyim net değil ama yüksek ıhtimal kızım olacak allahım isteyen herkese yardım etsin

Oncelikle sters yapma sakin rahT ol baslayin calismalara yumurtan catlayabilir her an ama teste devam et belirginlesince de devam edin insallah tutunur bebisin sana bende ilk gebeligimde kullanmistim bu testleri korunmamamiza rağmen 9 ay olmadi sters ten birazda sonra bu testleri aldım yaptim yaptigim ay ogluma gebe kaldim simdi 3 yasinda ikinciye gebeyim net değil ama yüksek ıhtimal kızım olacak allahım isteyen herkese yardım etsin
Ayy caanim benim allah bagislasin maşallah ne guzel darusi basima inşallah. Banada dua et lutfen hamilelerin duasi kabul olurmus stres yapmamak dusunmemek hic elde degil televizyonda disarda her yerde bebek gorunce gözlerim doluyo esime belli ettirmek istemiyorum. Esim çocuklari o kadar çok seviyo ki artik kendi cocugubu sevmesini istiyorm. Rabbim bana ve isteyen herkese nasip etsin insallahh :(

Bu arada calismalara devam ediyoruz canim

adet bittikten sonraki hasta degil ondan sonraki haftada kesin takip et benimde belirgin olmadı prolaktinim 23 çıktı geçen hafta sonuççç yumurtladm ve paso çalıştık inş olur

Ikiside cift cizgi olunca yumurtlama gerceklesmis oluyor 12 ile 24 saat icinde cok calisin bende bi yerden okuduydum ben bir aydir yaptim ikinci ayda cift cizgiyi yakaldim o gun gunde iki uc kez ertesi gun ondan sonraki gun bol bol ;))))insallah olur

Gun asiri tavsiye etti doktor ama ben esimden ayri sehirdeyim hafta sonu bulusuyoruz ne hikmetse evde oldugun zaman cift cizgiyi yakaladim bol bol calistik hasta olmasam kocayida bulamicaktim avulasyonumda bosa gidecekti

Gun asiri tavsiye etti doktor ama ben esimden ayri sehirdeyim hafta sonu bulusuyoruz ne hikmetse evde oldugun zaman cift cizgiyi yakaladim bol bol calistik hasta olmasam kocayida bulamicaktim avulasyonumda bosa gidecekti
Anladm tatlim inşallah tutunmuştur bebisin ;)

Insallah canim benim durumum o kadar zorki esimden ayriyim 4 aylik evliyim ne evlilikten bisey anladim ne iliskiden hafta sonu bulusuyoruz o gunlerde de demek yumurtlamam olmuyordu hormon bozuklugu cikti azda olsa doktor devam edin dedi ama o gunler hep hafta icine denk geliyordu iste Allahin taktirimi nedir pazar gunu donecekken birden rahatsizlandim doktora gittim rapor verdi o gun ovulasyon pozitif cikti ve hafta icide devam ettik bugun dondum hersey tam denk gelmisken insallah tutar

Insallah canim benim durumum o kadar zorki esimden ayriyim 4 aylik evliyim ne evlilikten bisey anladim ne iliskiden hafta sonu bulusuyoruz o gunlerde de demek yumurtlamam olmuyordu hormon bozuklugu cikti azda olsa doktor devam edin dedi ama o gunler hep hafta icine denk geliyordu iste Allahin taktirimi nedir pazar gunu donecekken birden rahatsizlandim doktora gittim rapor verdi o gun ovulasyon pozitif cikti ve hafta icide devam ettik bugun dondum hersey tam denk gelmisken insallah tutar
Ayy canim insallah kim bilir belki nasibin vardir denk gelmistir hadi inşallaahhh haberdar edersin ;) bu arada benimde bugun reglim biteli 5 gun oldu silik cizgiyibcok net görüyorum ovulasyon yaklasti heralde ;)

Adetin ikinci haftasinda takip et birde oglen bir iki civari hep ayni saate denk getir mesela benimki pozitifti ertesi gun yaptim siliklesmisti t cizgisi bal tarcin corek otu kurunu yapmaya basladim cok tesekkur ederim insallah seninde benimde olur

Adetin ikinci haftasinda takip et birde oglen bir iki civari hep ayni saate denk getir mesela benimki pozitifti ertesi gun yaptim siliklesmisti t cizgisi bal tarcin corek otu kurunu yapmaya basladim cok tesekkur ederim insallah seninde benimde olur
Insallah canim yaa

Back