• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetrotide kullanmak embriyo oluşumunu engelliyor olabilir mi?

beyazzambak03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2024
3
0
1
36
Selam kızlar
Yumurtalarımız yeterli olgunluğuna ulaştığında çatlamasını engellemek için cetrotide iğne veriliyor. Ancak sitede gördüğüm kadarıyla bu iğneyi kullanarak olması gereken yumurta çatlama gününü erteleyenler veya ovitrelle ile yumurta çatlamasını doğal sürenin önüne çekenlerin transferleri olumsuz sonuçlanıyor.

Cetrotide ile yumurta çatlamasını erteleyip sonra ovitrelle vuruldum diyenlerden hiç pozitif haber var mı?

Benim transferim tüp bebek , aşılama, mikroçip aşılama vs hepsi ya haftasonuna denk geldi ya bayram ve cetrotide kullandirdilar bana ve gebelik hiç oluşmadı. Artık bundan şüpheleniyorum.
Bu durumları yaşayanlar varsa deneyimlerimizi paylaşarak bilgi anlamında birbirimize destek olalım.
Her ay negatif görmekten bıktım :(

Selam kızlar
Yumurtalarımız yeterli olgunluğuna ulaştığında çatlamasını engellemek için cetrotide iğne veriliyor. Ancak sitede gördüğüm kadarıyla bu iğneyi kullanarak olması gereken yumurta çatlama gününü erteleyenler veya ovitrelle ile yumurta çatlamasını doğal sürenin önüne çekenlerin transferleri olumsuz sonuçlanıyor.

Cetrotide ile yumurta çatlamasını erteleyip sonra ovitrelle vuruldum diyenlerden hiç pozitif haber var mı?

Benim transferim tüp bebek , aşılama, mikroçip aşılama vs hepsi ya haftasonuna denk geldi ya bayram ve cetrotide kullandirdilar bana ve gebelik hiç oluşmadı. Artık bundan şüpheleniyorum.
Bu durumları yaşayanlar varsa deneyimlerimizi paylaşarak bilgi anlamında birbirimize destek olalım.
Her ay negatif görmekten bıktım :(
Ben kullandım cnm pozitif olmuştu bence onun bi etkisi yoktur cetrotide diğer yumurtalarda yetişmesi için mecbur yapılıyor herkes kulkanıyordur büyük ihtimal

Bende tek yumurta vardı haftasonuna denk geliyordu yine
doktor cetrotide öğlen, akşamına ovitrelle verdi haftasonu Pazar i böyle atladık ama sonuç negatif
Usandım ya

Bende tek yumurta vardı haftasonuna denk geliyordu yine
doktor cetrotide öğlen, akşamına ovitrelle verdi haftasonu Pazar i böyle atladık ama sonuç negatif
Usandım ya
Yeterli boyuta gelince mecbur yapılıyor saat filan hesaplıyorlar sanırım yani hayatımız iğne oldu malesef e2 baktılarmı toplama öncesi

E2 tüp bebekte arşa çıkmıştı ohss oldum transfer ertelendi dedi doktor ama embriyoların da hepsi 4. Gün gelişimi durdu sonra transfer yapılamayacak durumda kaldı embriyo yoktu artik

E2 tüp bebekte arşa çıkmıştı ohss oldum transfer ertelendi dedi doktor ama embriyoların da hepsi 4. Gün gelişimi durdu sonra transfer yapılamayacak durumda kaldı embriyo yoktu artik
Hımmm anladım ohss olunca aynen donmuş transfer yapıyorlar genelde ama ilaçla alakası yok bence yumurta kalitesinde sorun vardır hepsinin gelişimi durduğu için siz yumurta kalitesi için uğraşmanız lazım yumurtanın ohss olucak kadar çok zaten eksiklik kalitesinde

Back