ne güzel en makbulu insanın başkalarına yaptığı duaymış
Aminn :Saruboceq: ederim sılam zaten namaz kıldığımda dualrımda sizleride geçiriyorum aklımdan :çok üzgünüm:
Annem zaten ne zaman Kur'an okusa damadımın, kzıımın, oğlumun arkadaşlarının, akrabalarının ölmüşlerinin ruhuna gitsin der tek kendini düşünmez :asigim:
hatta geçen cuma ordaydım yine öyle bi dua etti dedem ağladı o ağlayınca annemde ağladı onlar aladıkça ben gülme krizine girdim sırnaşık şey :mymeka:
:jeyyar: :CüvCüv:
he birazdanda kuru yedim gazım var diye gelirsin akannehiryaptım oh be rahatladım:roflol:
cok açım ve menude kuru var:jeyyar:
Şeniz:roflol:
allah razi olsun :asigim:
Aminn :Saruboceq:ne güzel en makbulu insanın başkalarına yaptığı duaymış
rabbim kabul etsin inşallah
he birazdanda kuru yedim gazım var diye gelirsin akannehir
sılacım ne güzel bu gün işin yok herhalde gitmedin biryerlere
cemre aplam şimdi okudum geçmişi biraz fazla hassasım sanırım dediğin gibi
etkilenince yaşadıklarımdan kabuslar görüyorum mafoldumben
böcük nan sen yazdıklarımı okudunda sinirlendin bide benim halimi düşün sinir harbinde geçiyor günlerim mafoldumben
iyi neyse bu gün bizlesinya:hulya:
is var ablamda,hepsi ofisde..disarda yok,üseniyorum :roflol:
yarin gidicem mecbur kafamçokkarıştı
selam millet...
iyi neyse bu gün bizlesinya:hulya:
hoş geldin yavrım opuyorumnanaktan
yoktun ortalarda
cemre apla hoşbuldum. benim nişan işi dallasa döndü onunla uğraşıyordum vallahi:sinifsinif: moralim çok bozuktu uğrayamadım bir kaç zamandır..
evet sizinleyim yerimsenibeniyi neyse bu gün bizlesinya:hulya:
hoş geldin yavrım opuyorumnanaktan
yoktun ortalarda
hoşbulduk sıla a.s. bebişin iyidir inşallah:asigim:
Selammmmm opuyorumnanaktanselam millet...
cemre apla hoşbuldum. benim nişan işi dallasa döndü onunla uğraşıyordum vallahi:sinifsinif: moralim çok bozuktu uğrayamadım bir kaç zamandır..
vereliniortakvalla en korktuğum formaliteler bunlar:hulya:
her kafadan bir ses çıkarakannehir.
pasaklım ağzını ortasına bı geçr ya:mymeka: ayy gercekten cok gıcık bı durum
benımkıde kuzenlerıne cok sık gıdeer
evlenınce valla ıkıde bı kalk derse gıt sen onlarla yaşa derım
ınsan az karısını düşünr
evlendıkten sonra ınş değişmez ya böle seyler yapmaz ınş benımkıde
minik ya bu erkekler bazan gerçekten çok anlayışsız oluyorlar
bide suçlar ifadeyle konuşunca
insanın yapacağı bir şey varsada yapmak istemiyo
sen çalışıyosun biraz daha sağduyulu olmaları gerekir
selam millet...
Ya yeminle bende şans yok...
Ne güne desek birşey çıkıyor.
Kurban bayramının 3.günüydü herkes köyüne gidiyormuş olmaz dediler ondan sonra değiştirdik durduk paso. Biz köyün derneğine bağlıyız. Yani düğün salonunda boş yer bulursun ya derneğin de o gün işi düğünü toplantısı cenazesi birşeyi olmaması lazım. Hem dernek hemde salonun boş olduğu günü bir türlü bulamadık. En sonunda bir gün bulduk o günde de bizimkinin sınavı varmış. İyice hasta oldum. En son ocak 3 dedik. Kesin karar verildi. Kışın ortasında nasıl nişan olacaksa anlamadım gitti...
Herkes birşey diyor iyice geriliyorum. Kaç zamandır çok kötüydüm daha yeni yeni kendime geldim. Stresten yüzüm sivilce kapladımafoldumben
Ya yeminle bende şans yok...
Ne güne desek birşey çıkıyor.
Kurban bayramının 3.günüydü herkes köyüne gidiyormuş olmaz dediler ondan sonra değiştirdik durduk paso. Biz köyün derneğine bağlıyız. Yani düğün salonunda boş yer bulursun ya derneğin de o gün işi düğünü toplantısı cenazesi birşeyi olmaması lazım. Hem dernek hemde salonun boş olduğu günü bir türlü bulamadık. En sonunda bir gün bulduk o günde de bizimkinin sınavı varmış. İyice hasta oldum. En son ocak 3 dedik. Kesin karar verildi. Kışın ortasında nasıl nişan olacaksa anlamadım gitti...
Herkes birşey diyor iyice geriliyorum. Kaç zamandır çok kötüydüm daha yeni yeni kendime geldim. Stresten yüzüm sivilce kapladımafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?