Cesur ve Güzeller

Aminn :Saruboceq: ederim sılam zaten namaz kıldığımda dualrımda sizleride geçiriyorum aklımdan :çok üzgünüm:

Annem zaten ne zaman Kur'an okusa damadımın, kzıımın, oğlumun arkadaşlarının, akrabalarının ölmüşlerinin ruhuna gitsin der tek kendini düşünmez :asigim:
hatta geçen cuma ordaydım yine öyle bi dua etti dedem ağladı o ağlayınca annemde ağladı onlar aladıkça ben gülme krizine girdim sırnaşık şey :mymeka:

:jeyyar: :CüvCüv:
ne güzel en makbulu insanın başkalarına yaptığı duaymış
rabbim kabul etsin inşallah

yaptım oh be rahatladım:roflol:

cok açım ve menude kuru var:jeyyar:
he birazdanda kuru yedim gazım var diye gelirsin akannehir

cemre aplam şimdi okudum geçmişi biraz fazla hassasım sanırım dediğin gibi
etkilenince yaşadıklarımdan kabuslar görüyorum mafoldumben

böcük nan sen yazdıklarımı okudunda sinirlendin bide benim halimi düşün sinir harbinde geçiyor günlerim mafoldumben

bambık Allah razı olsun

cemre abla öle olcak gazwoman olup gelcem:roflol:

pasaklım ağzını ortasına bı geçr ya:mymeka: ayy gercekten cok gıcık bı durum
benımkıde kuzenlerıne cok sık gıdeer
evlenınce valla ıkıde bı kalk derse gıt sen onlarla yaşa derım
ınsan az karısını düşünr
evlendıkten sonra ınş değişmez ya böle seyler yapmaz ınş benımkıde

cemre aplam şimdi okudum geçmişi biraz fazla hassasım sanırım dediğin gibi
etkilenince yaşadıklarımdan kabuslar görüyorum mafoldumben

böcük nan sen yazdıklarımı okudunda sinirlendin bide benim halimi düşün sinir harbinde geçiyor günlerim mafoldumben

minik ya bu erkekler bazan gerçekten çok anlayışsız oluyorlar
bide suçlar ifadeyle konuşunca
insanın yapacağı bir şey varsada yapmak istemiyo
sen çalışıyosun biraz daha sağduyulu olmaları gerekir

cemre apla hoşbuldum. benim nişan işi dallasa döndü onunla uğraşıyordum vallahi:sinifsinif: moralim çok bozuktu uğrayamadım bir kaç zamandır..

valla en korktuğum formaliteler bunlar:hulya:
her kafadan bir ses çıkarakannehir
kimseyede yaranamazsın ne oldu günü yinemi değişti

Ya yeminle bende şans yok...
Ne güne desek birşey çıkıyor.
Kurban bayramının 3.günüydü herkes köyüne gidiyormuş olmaz dediler ondan sonra değiştirdik durduk paso. Biz köyün derneğine bağlıyız. Yani düğün salonunda boş yer bulursun ya derneğin de o gün işi düğünü toplantısı cenazesi birşeyi olmaması lazım. Hem dernek hemde salonun boş olduğu günü bir türlü bulamadık. En sonunda bir gün bulduk o günde de bizimkinin sınavı varmış. ıyice hasta oldum. En son ocak 3 dedik. Kesin karar verildi. Kışın ortasında nasıl nişan olacaksa anlamadım gitti...
Herkes birşey diyor iyice geriliyorum. Kaç zamandır çok kötüydüm daha yeni yeni kendime geldim. Stresten yüzüm sivilce kapladımafoldumben

Selammmmm opuyorumnanaktan

cemre apla hoşbuldum. benim nişan işi dallasa döndü onunla uğraşıyordum vallahi:sinifsinif: moralim çok bozuktu uğrayamadım bir kaç zamandır..

duygusalım hiç takma kafana şimdi her kafadan bi ses çıkar biri böyle olsun der bri şöyle olsun der sonra unutulup gider ama sen sııldığınla kalırsın!
Sendeki sorun nedir?:teselli:

valla en korktuğum formaliteler bunlar:hulya:
her kafadan bir ses çıkarakannehir.
vereliniortak

pasaklım ağzını ortasına bı geçr ya:mymeka: ayy gercekten cok gıcık bı durum
benımkıde kuzenlerıne cok sık gıdeer
evlenınce valla ıkıde bı kalk derse gıt sen onlarla yaşa derım
ınsan az karısını düşünr
evlendıkten sonra ınş değişmez ya böle seyler yapmaz ınş benımkıde

minik ya bu erkekler bazan gerçekten çok anlayışsız oluyorlar
bide suçlar ifadeyle konuşunca
insanın yapacağı bir şey varsada yapmak istemiyo
sen çalışıyosun biraz daha sağduyulu olmaları gerekir

bak demek sadece ben böyle düşünmüyorum sizlerde aynı fikirdesiniz
eşim bana tepkiler verip beni üzdüğünde diyorum ki acaba bi ben mi böyle düşünüyorum bende mi bi gariplik var :sinifsinif:
bana bir şeyi zorla yaptırmak istediği zaman içimden gelsede garip bi savunma mekanizması devreye giriyor ve ben farkında olmadan inat yapıyorum yapmamak için o yapacaksın dedikçe ben yapmayacağım diyorum yada tam tersi :umursamaz:

canım nerelerdesin sen opuyorumnanaktan

Kurban bayramının 3.günüydü herkes köyüne gidiyormuş olmaz dediler ondan sonra değiştirdik durduk paso. Biz köyün derneğine bağlıyız. Yani düğün salonunda boş yer bulursun ya derneğin de o gün işi düğünü toplantısı cenazesi birşeyi olmaması lazım. Hem dernek hemde salonun boş olduğu günü bir türlü bulamadık. En sonunda bir gün bulduk o günde de bizimkinin sınavı varmış. İyice hasta oldum. En son ocak 3 dedik. Kesin karar verildi. Kışın ortasında nasıl nişan olacaksa anlamadım gitti...
Herkes birşey diyor iyice geriliyorum. Kaç zamandır çok kötüydüm daha yeni yeni kendime geldim. Stresten yüzüm sivilce kapladımafoldumben

oof of aman çok sıkıcı şeylerr ya çok yıpratıcı hayatının en sorunsız en güzel geçmesi gereken bu dönemde böyle aksilikler, anlaşmazlıklar oluyor maalesef :teselli:

Kurban bayramının 3.günüydü herkes köyüne gidiyormuş olmaz dediler ondan sonra değiştirdik durduk paso. Biz köyün derneğine bağlıyız. Yani düğün salonunda boş yer bulursun ya derneğin de o gün işi düğünü toplantısı cenazesi birşeyi olmaması lazım. Hem dernek hemde salonun boş olduğu günü bir türlü bulamadık. En sonunda bir gün bulduk o günde de bizimkinin sınavı varmış. İyice hasta oldum. En son ocak 3 dedik. Kesin karar verildi. Kışın ortasında nasıl nişan olacaksa anlamadım gitti...

olur ya ocakta neden olmasın şansına bir metre kar yağacak değilya inşallah
herşeyi takıp kafana en güzel günlerini zehir etme
kaderde ne varsa kaşığına o çıkacak unutma

pasaklım senin yüzündeki sorunlar geçtimi ?

Bana doktor ilaçları verdi, ve 5 hafta sonra muayeneye gel dedi.. bayramdan önce gidicem.. sen gittin mi tekrar

Back