Cesur ve Güzeller

leylamm süper yaa bılın mı ben yüzme bılmıyom:tomato: bıde cok korkarım sudan ya

sılanın kocaıs ne yapmışkı gerıyı okuyamadımda işim var dıye

pasaklım h geldın

herkese günaydın opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlarrmirmirmirmir
ay ben uyanamadım hala sersemlik var üstümde gece geç yattım ondan galiba kocikle evde sinema keyfi yaptık çok güzeldi:asigim:

leylamm süper yaa bılın mı ben yüzme bılmıyom:tomato: bıde cok korkarım sudan ya

sılanın kocaıs ne yapmışkı gerıyı okuyamadımda işim var dıye

pasaklım h geldın
böcükkkk öğren kızz yüzme karadenizlilerin gelinii olcenn!!
sılanın kocası süperr yaa maşşallahh!!
sinema kapatmışşş sıla için!

pasaklım geçmiş olsun canım!:1hug:
bana da oluyo bazen bütün moralim bozuluyo!
canın mı sıkkın dı kabuslar gördün sürekli??

ben yüzme biliyorum böcük ama bu halimle derin bir havuz yada olimpik havuzu benim gözüm yemedi
bu yer hiç derin değil boynumu geçmez yani ondan bende rahatım biraz

11,00-15,00 arası bayan saati

benim için pek farketmez ama daha rahat ederim bayanlar arasında tabi o saatlerde gitmeye özen göstercem

ay ben uyanamadım hala sersemlik var üstümde gece geç yattım ondan galiba kocikle evde sinema keyfi yaptık çok güzeldi:asigim:

günaydın çitosum
ne güzel yapmışsınız biz akşam ondan sonra mehmetle film izleyemiyoruz
ilk 20 dk dan sonra uyuyor çünkü kaydirigubbakcemile3

çıtır çerezimm günaydınn!!opuyorumnanaktan
ohh ohh ne güzell bizz sinemayıı bırakk şöleee başbaşa keyiff yapmayalıı ne kadar oldu hatırlayamıyorumm vallaa!!:uhm:

günaydın güzel annecik nasılsınız bakalım minik meleğimiz nasıl:asigim:Şeniz
benim kocik geç yatar alışkın akannehirama ben tavukgillerden olduğum için erken yatıp erken kalkmaya alışkınım ama akşam kocikimin hatrına geç yattım:asigim:ama şimdide gözümü zor açıyom:1closedeyes:

benn kaçarrrrr!!
emoşş uyandı!:ecrin_bebek:
kahvaltı ettirecemmm!
hadi öptüm şimdilikk!!!Şeniz

ne edım anam niğdede denız vardı da ben mı öğrenmedım
benımkı dalgıç öğretsın işine

sılaa gelmışş hadı anlat sıla ben kacrdım hadı :asigim:

stellam en ıyısı daha rahat edersın cok sevındım daha kolay bı doğuma yardımcı olcaktır

çıtır çerezimm günaydınn!!opuyorumnanaktan
ohh ohh ne güzell bizz sinemayıı bırakk şöleee başbaşa keyiff yapmayalıı ne kadar oldu hatırlayamıyorumm vallaa!!:uhm:
opuyorumnanaktanslm cnm niyeküne kız bebişi uyuttuktan sonra keyif yapın sizde kaydirigubbakcemile3birazda kendinle ilgilen cnm zemuszemusgerçi bebiş bütün gün yoruyor seni :bbo:dinlenmeye zor fırsat buluyondur :gitme:

günaydin fistiklar :Asigim:

böcüm.. arkada yaziyor dur kopyalim..simdi tekrar anlatmak eccük zor olacak :roflol:

ablam cok güzeldi,aksam bana güzelce giyin dedi..giyindim (meraktan catliyorum tabi)..
sinemaya dogru gittik,dedim he tamam süprizi bu sinemaya getirmek benneyaptımki
yani cok özel bisey sanki :dilcikar:
benim surat bozuldu tabi biraz,ama caktirmamaya calisiyorum.birazda hormonlar bozuk tabi :kedi:
neyse,hic bilet falan almadik..dedim önceden aldi sanirim..
girdik salonun önüne,kimse yok..dedim ne dandik film acaba kimse yok.. bir görevli geldi iceri götürdü bizi,abla iste süpriz o an basladi akannehir
"Dinner for 2" diye bir özellik var o sinemada,kocaman salonu sirf ikimiz icin kapattirmis oda,yemekler falan..sastim kaldim akannehir
aglicaktim neyse..gittik oturduk,yemek yiyoruz bir yandan film izliyoruz..film bitti,ordan eve gelecegiz sandim,yok eve gelmedik..efendy diye bir cafe var burada,oraya gittik..oturduk müzik dinledik o nargile icti falan :asigim:
cok güzeldiiii :asigim:

romantik sözler,hareketler falan ah ah dün bidaha asik oldum kocama :asigim:​

sıla süper yaa masallah mutluluğunuz hıc bozulmasın:asigim: benımkıde sınema kaptırırdı hatta hıc gerek yok cunku benım semtte ınsanlar sınemaya gtmez
h içi bı gıdıyok ıkımızden başkası yok :roflol:

bu arada ben dayanamadım dün parfumu verdım ona
baktım bıtmış almadan verım dedım masraf etmesın bıdaha
sıla kocanın kullandığı varya ondan aldım işte
24 tl düşmüştu

:asigim::asigim::asigim:

sıla poponu kaşı anacım Allah mutluluğunuzu bozmasın kuzum :Saruboceq:

bu arada herkese günaydın hayırlı haftalar kaydirigubbakcemile2 ayy çok yorulmuşum ben

dün bostancı köprüsünden sahile ordan maltepeye yürüdük ama çok güzeldi ayaklarım acıyo ama olsun dolu dolu bigün geçirdim :asigim:

bu arada ben dayanamadım dün parfumu verdım ona
baktım bıtmış almadan verım dedım masraf etmesın bıdaha
sıla kocanın kullandığı varya ondan aldım işte
24 tl düşmüştu

fullspeed :asigim:
mis gibi kokayyyyyyyyy :asigim:
selcukda evden cikmadan bir sIkIyor o parfümden,bide aksam yataga girmeden :jeyyar:

böcüküm hoşbulduk kaydirigubbakcemile2

derincim günnüküme uzun uzun yazdım :gitme:
keyifsiz bi hafta sonu geçirdim çok gergindim ondan sanırım

leylacım sevindim canım düşündüğümüz kadar tuzluda değilmiş süper olmuş :lepi:

çitosum cıpstırıkım, cemre aplam ve organik şekerim günaydın opuyorumnanaktan

günaydın şekercimŞeniz
oraları bende seviyorum sen bostancıdamı oturuyodun şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…