- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böcükkkk öğren kızz yüzme karadenizlilerin gelinii olcenn!!leylamm süper yaa bılın mı ben yüzme bılmıyom:tomato: bıde cok korkarım sudan ya
sılanın kocaıs ne yapmışkı gerıyı okuyamadımda işim var dıye
pasaklım h geldın
derinim bebek için yazıldım zaten
bide çok seviyorum yüzmeyi
öyle sanırım inşallah bende anlayacam bigün :kedi:
çok seyrek oluyor bulantılarım
zaten aman aman çok kötü dediğim 1 gün geçirdim bulantı açısından ondan sonra şükür hiç çok bulanmadı şuan iyi gidiyor
mirayım
Şenizo size dediğim yakında bi otel vardı ya oraya yazıldım
düşündüğümüz kadar pahalı değilmiş
orta şeker bişeyde anlaştık
çok iyii leylacığım bulantıların da azalmış rahat geçecek inşallah hamileliğin!
formda da klmış olursun çok güzel olmuş bu yüzme işi!a.s
pasaklım geçmiş olsun canım!:1hug:Günaydın kısçeleeer hihoyyyt
Çok yorgunum, haftasonu yine dinlenemedim, gecede kabuslar rahat bırakmadı uyuyamadım doğru düzgün, bide sol omzum tutulmuş, çok fena :sinifsinif:
Sılaaa sürpriz muhteşem olmuş yaaa :asigim:
Leylacım sevindim sonunda istediğin gibi bir yer buldun demek hihoyyyt
leylamm süper yaa bılın mı ben yüzme bılmıyom:tomato: bıde cok korkarım sudan ya
herkese günaydın opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlarrmirmirmirmir
ay ben uyanamadım hala sersemlik var üstümde gece geç yattım ondan galiba kocikle evde sinema keyfi yaptık çok güzeldi:asigim:
çıtır çerezimm günaydınn!!opuyorumnanaktanherkese günaydın opuyorumnanaktan
nasılsınız kızlarrmirmirmirmir
ay ben uyanamadım hala sersemlik var üstümde gece geç yattım ondan galiba kocikle evde sinema keyfi yaptık çok güzeldi:asigim:
günaydın güzel annecik nasılsınız bakalım minik meleğimiz nasıl:asigim:Şenizben yüzme biliyorum böcük ama bu halimle derin bir havuz yada olimpik havuzu benim gözüm yemedi
bu yer hiç derin değil boynumu geçmez yani ondan bende rahatım biraz
11,00-15,00 arası bayan saati
benim için pek farketmez ama daha rahat ederim bayanlar arasında tabi o saatlerde gitmeye özen göstercem
günaydın çitosum
ne güzel yapmışsınız biz akşam ondan sonra mehmetle film izleyemiyoruz
ilk 20 dk dan sonra uyuyor çünkü kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktanslm cnm niyeküne kız bebişi uyuttuktan sonra keyif yapın sizde kaydirigubbakcemile3birazda kendinle ilgilen cnm zemuszemusgerçi bebiş bütün gün yoruyor seni :bbo:dinlenmeye zor fırsat buluyondur :gitme:çıtır çerezimm günaydınn!!opuyorumnanaktan
ohh ohh ne güzell bizz sinemayıı bırakk şöleee başbaşa keyiff yapmayalıı ne kadar oldu hatırlayamıyorumm vallaa!!:uhm:
bu arada ben dayanamadım dün parfumu verdım ona
baktım bıtmış almadan verım dedım masraf etmesın bıdaha
sıla kocanın kullandığı varya ondan aldım işte
24 tl düşmüştu
günaydin fistiklar :Asigim:
böcüm.. arkada yaziyor dur kopyalim..simdi tekrar anlatmak eccük zor olacak :roflol:
ablam cok güzeldi,aksam bana güzelce giyin dedi..giyindim (meraktan catliyorum tabi)..
sinemaya dogru gittik,dedim he tamam süprizi bu sinemaya getirmek benneyaptımki
yani cok özel bisey sanki :dilcikar:
benim surat bozuldu tabi biraz,ama caktirmamaya calisiyorum.birazda hormonlar bozuk tabi :kedi:
neyse,hic bilet falan almadik..dedim önceden aldi sanirim..
girdik salonun önüne,kimse yok..dedim ne dandik film acaba kimse yok.. bir görevli geldi iceri götürdü bizi,abla iste süpriz o an basladi akannehir
"Dinner for 2" diye bir özellik var o sinemada,kocaman salonu sirf ikimiz icin kapattirmis oda,yemekler falan..sastim kaldim akannehir
aglicaktim neyse..gittik oturduk,yemek yiyoruz bir yandan film izliyoruz..film bitti,ordan eve gelecegiz sandim,yok eve gelmedik..efendy diye bir cafe var burada,oraya gittik..oturduk müzik dinledik o nargile icti falan :asigim:
cok güzeldiiii :asigim:
romantik sözler,hareketler falan ah ah dün bidaha asik oldum kocama :asigim:
bu arada ben dayanamadım dün parfumu verdım ona
baktım bıtmış almadan verım dedım masraf etmesın bıdaha
sıla kocanın kullandığı varya ondan aldım işte
24 tl düşmüştu
bu arada herkese günaydın hayırlı haftalar kaydirigubbakcemile2 ayy çok yorulmuşum ben
dün bostancı köprüsünden sahile ordan maltepeye yürüdük ama çok güzeldi ayaklarım acıyo ama olsun dolu dolu bigün geçirdim :asigim:
ablacim buparfüm canavarı olarak hangisi o böcüm sorsam ayıp olarmı:kedi:
:asigim::asigim::asigim:
sıla poponu kaşı anacımAllah mutluluğunuzu bozmasın kuzum :Saruboceq: