Cesur ve Güzeller

Amasya'nın Merzifon ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan bir kadın, yaptırdığı tahlilde 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmesinin ardından cinsel organına şiş sokarak çocuğunu düşürmek istedi

anaaaaaaaa kadına bakkkkkkk
:1shok: devamı:
AMASYA (ıHA) - Edinilen bilgiye göre, Merzifon'da yaptırdığı tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğunu öğrenen evli ve bir çocuk annesi S.S., 'ekonomik durumunun iyi olmadığı ve doğacak bebeğine bakamayacağı' gerekçesiyle örgü şişi ile cinsel organından kendisini birkaç defa şişleyerek çocuğunu düşürmek istedi.

Kanama çoğalınca eşine haber veren kadın, eşi tarafından Merzifon Karamustafapaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan ilk kontrollerde bebeğin zarar görmediği tespit edildi.

Hastanede tedavi edilen kadının cinsel organının üst tarafında çok sayıda parçalı kesik oluştuğu öğrenildi.

ay şeker hep seni bulur bee akannehir

he onu mu didin kilot kaydirigubbakcemile3 seni beenmii keleboşu beeni temizlik yapi yemek yapii cemremdiyo keleboş bana bakar :ecrin_bebek: sen habire gezersin cemrenin işine yaramazsın :nazar:

Amasya'nın Merzifon ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde yaşayan bir kadın, yaptırdığı tahlilde 5 haftalık hamile olduğunu öğrenmesinin ardından cinsel organına şiş sokarak çocuğunu düşürmek istedi

AMASYA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Merzifon'da yaptırdığı tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğunu öğrenen evli ve bir çocuk annesi S.S., 'ekonomik durumunun iyi olmadığı ve doğacak bebeğine bakamayacağı' gerekçesiyle örgü şişi ile cinsel organından kendisini birkaç defa şişleyerek çocuğunu düşürmek istedi.

Kanama çoğalınca eşine haber veren kadın, eşi tarafından Merzifon Karamustafapaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yapılan ilk kontrollerde bebeğin zarar görmediği tespit edildi.

Hastanede tedavi edilen kadının cinsel organının üst tarafında çok sayıda parçalı kesik oluştuğu öğrenildi.

ay bu deliiii :gitme: :gitme: :gitme:
öle yapuılır mı yaa :çok üzgünüm:

zemusuuuuuuuuuuuuuummmmm alkisalkisalkis

Şeniz
Şeniz Şeniz​

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt​

:dance: :dance: :dance: :dance: :dance::dance:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:​

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool:​
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
anaaaaaaam nerden çıktın senŞeniz
delikafaduldenŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

yok miniğim eşimin iş yemeği var
büyük oğlum sevgilisiyleymiş yerde gelir
küçükle ben varım oda sadece tavukla döner bide köfte seviyo
bu üçünden birini yaparım gari
la miniik o yumurtalı ıspanak olmasın ben severim onucokacimcoook

biliyom Şeniz :asigim:
yoksa gecenin bi vaktı çok uykun gelmişken beni dinlemezdin Şeniz

eşşek gibi çalışıyom :nazar:
çok seviyolar beni burda akannehir

:1shok: zemusss
nihayet geldii :lepi: Şeniz Şeniz Şeniz

destişim gördüm zemuszemus hihoyyyt

ay organicim şikerim dün akşam bende okudum bu haberi içim kalktı resmen ya bu ne vahşet akannehir

he onu mu didin kilot kaydirigubbakcemile3 seni beenmii keleboşu beeni temizlik yapi yemek yapii cemremdiyo keleboş bana bakar :ecrin_bebek: sen habire gezersin cemrenin işine yaramazsın :nazar:

keleboş mu ef işi yapcek :dilcikar:
o anca saçını ütüler başka bişi yapmaz :roflol::roflol:

o kadar istemiyorsa bebeği
doğursun isteyen birine versin...Allah Allah çözüm mü bu yani?
Bana versin gözüm gibi bakarım:emir_bebek:

Nuran nerde gelmedi bugün hiç

zemusum nerelerdesin allasen ya başka topiclere giriyosun buraya uğramıyosun hiç
unuttun galiba burada seni çok seven arkidişlerin olduğunu mafoldumben mafoldumben

geçt gitti biraz izi kaldı kelebeğimopuyorumnanaktan
la sen kısmetmi arıyosun yoksa ne etsemki oğlumu sevgilisinden ayırmak için hain planlarmı yapsam acepkötükedihüso
cemre abla oğlunun 25den büyük olma ihtimali varmıkine:gitme:
ay ben onu sana mı ayarlıcaktım akannehir unuttum :roflol:
kim kaparsa onundur artık -tatlicadiarzu-

sen kenan tipli herif istiyon yok öle çevremde mirmirmirmir
uzun boylu esmer 25 yaş üstü yokmu:kedi:
:roflol: :roflol: :roflol:
eyvah keleboş cemrelere gelin gidiyo

ya gercek olursa abooo :roflol:

gelin kaynana hiç bi pohunuzu dertleşemessiniz burda :roflol:
kaydirigubbakcemile3
ikinci üyelik alır anlatırız artık leydim:roflol:
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 güneş batarken ardında tepelerin geldi veda zamanı teletabilerin :roflol:

eda seni de sefiyorum hemde çooook :asigim:
bu topicte sefmediğim kimse yokki benim iyiki varsınız hihoyyyt

çok az gelenler oluyo artık eskisi gibi uğramayanlar onları çok özlüyorum :gitme:
benide sevinmi :gitme:
canımsın sen canım Şeniz

zibidik çünkü o :dilcikar: :nazar:
ebet ya nerde :uhm: umarım iyidir

ne zaman dedi beenmediini :nazar:

oğluma seni alem demediya kıskandı işte :umursamaz:

ay ebet nuranda gözükmüo de mi bilmiyorum ki sabah bana meel atmıştı ama yoğun sanırım ondan gelemedi :gitme:

AMASYA (İHA) - Edinilen bilgiye göre, Merzifon'da yaptırdığı tahlil sonucu 5 haftalık hamile olduğunu öğrenen evli ve bir çocuk annesi S.S., 'ekonomik durumunun iyi olmadığı ve doğacak bebeğine bakamayacağı' gerekçesiyle örgü şişi ile cinsel organından kendisini birkaç defa şişleyerek çocuğunu düşürmek istedi.

akannehir:1shok:

doğru didin:umursamaz:
keleboş mu ef işi yapcek :dilcikar:
o anca saçını ütüler başka bişi yapmaz :roflol::roflol:

ben saç ütülemem bi kerem makinem var düzleştiririm:dilcikar:

nası aklında kaldı nan kilot :roflol:
kendine bakii işte koca bulmak için keleboş -tatlicadiarzu-

keleboşum 22 yasında cemrenin oğluşu sositososito
ama nuran istedi cemre olmaz sevgilisi var dedi :nazar: :roflol:

sana da aynısını söyler dicem ama sen koca adam istiyosun :icecream:

akannehir:1shok:

doğru didin:umursamaz:

ben saç ütülemem bi kerem makinem var düzleştiririm:dilcikar: