Cesur ve Güzeller

organikim şikerim anladım yani gerçekten çok saçma durduk yere arıza çıkrtmışlar gereksiz yere üzme tatlı canını
bu arada yeni eşyalarınızı güle güle kullanın canım hayırlı olsun

sağol canım benim o geçen gösterdiğim varya bellona onu aldık koltuk kenarlarının derisinden sandalyeler var masayla takım ünitenin rengide tuttumuydu bu iş tamam kuzum inşallah:lepi:

güle güle kullan caniko kaydirigubbakcemile2
çok güzel takımdı o hem günlük hem misafir için harika :lepi:

az olmucam buralarda müşteri bekliyom sonra yemeğe çıkıcam 2 saate gelirim kısçeler :eek:

organikim şikerim anladım yani gerçekten çok saçma durduk yere arıza çıkrtmışlar gereksiz yere üzme tatlı canını
bu arada yeni eşyalarınızı güle güle kullanın canım hayırlı olsun

evett canım öyle inan ogün okadar üzüldüm okadar ağladımki hala yazarken bile gözlerim doluyo hevesimizi gursağımızda bırakıyolar eşya konusuda netleşti bi ohh çektim valla okadar çok mobilyacı gezdikki öööğğ geldi artık
güle güle kullan caniko kaydirigubbakcemile2
çok güzel takımdı o hem günlük hem misafir için harika :lepi:

sağol canikommkaydirigubbakcemile5

aklinialirimsmile bu smileynin tipi ne la böyle sempatiksalakcinni

kızlar cumartesi ikea ya gittik kendime 17 parça saklama kabı seti aldım 9.95 e en çok rağbett ona vardı birde wok tava aldım o da 9.95 burdada bazı şeyler uygun oluyo bazıları pahalı haa bide teflonler için maşa spatula setinden aldım

ladyy bak rüyamı anlatam sana güzel yorum yapıyon ablamın 2 tane oğlu olmuş ama bitanesi maşallah tosun gibi ozaman 3-4 aylık gibi bişilermiş tombiş olanı babasına benzetiyoruz diğeride minyon tipli nasıl gülüyo onlara bady giydiriyodum o ara ablamın kızda ağlıyodu kıskanmış yarın belli olcak yaa içimemi doğdu acepp ablama anlattım sabah o da hep ikizlerle uğraşıyomuş rüyasından ama öyle olsa ultrasonda çıkardı dedi

ben de yemeğe kaçıyorum.
öğleden sonra işim çok oluyo gelemeyebilirim.
akşama doğru görüşürüz. öpüldünüz.

kızlar cumartesi ikea ya gittik kendime 17 parça saklama kabı seti aldım 9.95 e en çok rağbett ona vardı birde wok tava aldım o da 9.95 burdada bazı şeyler uygun oluyo bazıları pahalı haa bide teflonler için maşa spatula setinden aldım

:roflol: aynı şeylerden bende de var biliyor musun
ama tupper almaya başlayınca kaldırdım onları yukarı dolaba daha hiç indirmedim :roflol:

PE233878.jpg

PE172089.jpg

PE223683.jpg

tee bunları aldım

X