Cesur ve Güzeller

öyle evet.. zaten bekarken hep annemle gezerdim,simdide öyle opuyorumnanaktan
onsuz bi yere gitmek hosuma gitmiyor ya bilmiyorumkismile

neyse.. yarin ola hayrola..önce bi bugünü atlatmam lazim sempatiksalakcinni

canim cok fena sigara böregi cekti yav bilmiyorumkismile

Dimi senin birde bugün var kaydirigubbakcemile3
Kız bende çok açım ya :sinifsinif:

Selam yavrimuuuuu :asigim:

Iyiyim tsk ederim sen nasilsin guzum ??
guclubacismile

ŞenizŞenizŞenizŞeniz
Bende bildiğin gibiyim. sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bizimde pazar günü şu meşhur kuzenler günümüz var
eşimin kuzenleri gün yapıyorlar ya geçen ay sıra bendeydi atlattım çok şükür
ne stres ne panik ne yorgunluk yaşadım ya
12 13 çeşit mama yaptım yine yaranamadım ya amma abartmışsın, tamam anladık marifetliymişsin,
kendini göstermek için bildiğin ne varsa yapmışsın vs vs gibi saçma yorumlarla karşılaştım :mymeka:
bu görümce milletine yaranamazsın anam yaa

ctesi evi toparlarım temizlerim falan öyle geçer zaten çalışıcam

Pasaklımmm selam kuzum
Ne saçmalamışlar ya, az yapsan kabahat çok yapsan kabahat memnun edemezsin insanoğlunu işte.

:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

12 13 çeşit mama yaptım yine yaranamadım ya amma abartmışsın, tamam anladık marifetliymişsin,
kendini göstermek için bildiğin ne varsa yapmışsın vs vs gibi saçma yorumlarla karşılaştım :mymeka:

Vallaha böyle seyleri okuyunca bin bir kere sükreder oldum ya benden 3.500 km uzaktalar diye sempatiksalakcinni

Dimi senin birde bugün var kaydirigubbakcemile3
Kız bende çok açım ya :sinifsinif:

yes yes tek avantajim iste gelenlerin arkadas olmasi,yoksa simdiy tirlattiydim opuyorumnanaktan

12 13 çeşit mi akannehir
Kız ne yaptın sen ya ben 4 çeşit zor beceririrm kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa ben bi konu açtım bilmiyorumkismile
aranızda böyle bi durum yaşayan oldumu yorumlarınıza ihtiyacım var :uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/346097-aylar-sonra-sevgilinle-tekrar-barismak.html
büyük hata olur sempatiksalakcinni
istesede gelemezmiş pehhh:mymeka:
artisliği fazla sürmezzzz:nazar:
havası iniverir:1closedeyes:

:roflol::roflol:
indirivericem :nazar:

lady haftaya ancak gelir sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol:
:asigim:

eee kizlar daha daha nasilsiniz.. Hafta sonu geldi catti,ne var planlarinizda ? sempatiksalakcinni
bizim sevgililer günü kutlamamız var pazar günü
9 yıl olcak
tam 9 yıl bu herifi çekmişim :asigim:

yarında 15 kişi gelicek arkadaslarım
evde halay çekicez hihoyyyt
Herkeseee selammmm

Sılaaa burda mısın, az önce seni geçirdim aklımdan nerelerde hiç görünmüyor dedim. İyi misin canım?
burcuuuuuuuuuummmmmmmŞeniz

haydaa hakkaten öle mi dediler akannehir

Vallaha böyle seyleri okuyunca bin bir kere sükreder oldum ya benden 3.500 km uzaktalar diye sempatiksalakcinni

yes yes tek avantajim iste gelenlerin arkadas olmasi,yoksa simdiy tirlattiydim opuyorumnanaktan

Ya bana misafir ağırlamak biraz zor geliyor çünkü pasta börek hiç beceremem akannehir
İllaki birinin yardım etmesi lazım :bbo:

Ya bana misafir ağırlamak biraz zor geliyor çünkü pasta börek hiç beceremem akannehir
İllaki birinin yardım etmesi lazım :bbo:

yasitlarim gelirse sorun olmuyorda,annemin arkadaslari falan glemek isterse eccük panikliyom sempatiksalakcinni
Annem gibi asla yemek yapamam, onun gibi hizmette edemem.. ben 2 cay getirdimmi gicik oluyorum,poh var lüp lüp bitiriyorlar diye düsünüyorumm..icmeleri birsey degil git gel yapmasi koyuyor sempatiksalakcinni

burcum bende çok özlüyom valla Şeniz
persembe kaçarsam görüşüces :jeyyar:
fal manyağı ettiniz nan beni günaha sokacaksınız ha -tatlicadiarzu-

mavruşum telefon alacam yine herüfümün telefonu yok :ecrin_bebek:ama ucuzz alacam :lepi:

yasitlarim gelirse sorun olmuyorda,annemin arkadaslari falan glemek isterse eccük panikliyom sempatiksalakcinni
Annem gibi asla yemek yapamam, onun gibi hizmette edemem.. ben 2 cay getirdimmi gicik oluyorum,poh var lüp lüp bitiriyorlar diye düsünüyorumm..icmeleri birsey degil git gel yapmasi koyuyor sempatiksalakcinni

arkadasların gelince çay getirmiyo musun sempatiksalakcinni

len lady asil kankam seni 9 yil boyunca nasil cekmis bilmiyom alsanaalsanasmile

Ben de bir kere teyzeleri çağırdım eşinin Allahım 5 dak mıçım yere değmedi akannehir
Ne yediğimden anladım ne içtiğimden akannehir Ama memnun olduklarını görmek güzel insanın hoşuna gidiyor..
Annem sarma kardeşim börek , bi akrabamız da kısır poça felan yapmıştı bana tarif soruyorlardı çok komikti ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

mavruşum telefon alacam yine herüfümün telefonu yok :ecrin_bebek:ama ucuzz alacam :lepi:

Eda ben tırsıyom o işten ya. Başımıza bir şey gelecek.

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Gız sony ericsson ı pone li telefonları var hemde çok ucuz 250 felan onlardan all
Tabi aklında bi fikir yoksa sempatiksalakcinni

maruş kafa tam 3 gece uğraştım neredeyse uyku uyumadım onlara bişiler yapmak için
neler neler yapmadım ki makarna salatası, yoğurtlu havuç salatası, patatesli bezelyeli havuçlu başka bi salata, sosisli milföy, pastırmalı börek, portakal kremalı havuçlu pasta, çilek soslu tafık memişi, haşhaşlı kek, tepside yalancı kumpir, elmalı kurabiye başkaaa neler vardı unuttum gerisini maruş

Ben de bir kere teyzeleri çağırdım eşinin Allahım 5 dak mıçım yere değmedi akannehir
Ne yediğimden anladım ne içtiğimden akannehir Ama memnun olduklarını görmek güzel insanın hoşuna gidiyor..
Annem sarma kardeşim börek , bi akrabamız da kısır poça felan yapmıştı bana tarif soruyorlardı çok komikti ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
hahha banada öyle oluyordu baslarda iste boshayallersmile
Annem yemekleri evde hazirlardi,tupper ya koyardi babam misafir gelmeden 1 saat önce getirirdi (Service bak) sempatiksalakcinni
bende güzelce dekor ederdim nihahha sempatiksalakcinni
Simdi ben yapiyorum,yapamazsam yetistiremezsem annem geliyor bende yapiyor :lepi:
Hizmet tabi bana kaliyor guclubacismile

Eda ben tırsıyom o işten ya. Başımıza bir şey gelecek.

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
isin icinde Lady varsa,vaktin varken kac derim sempatiksalakcinni

X