Cesur ve Güzeller

kacma zaten bende seni seviyorum opuyorumnanaktan
afiyet olsun gülüüüüm :kedi:
bende simdi birseyler söyledim gelir birazdan sempatiksalakcinni

:asigim:

eee kizlar daha daha nasilsiniz.. Hafta sonu geldi catti,ne var planlarinizda ? sempatiksalakcinni

Ay yarın eltim çağırıyr kahvaltıya her hafta birine gidiyorduk gelinler olarak
Gitsem mi yokya uyusam mı bilemiyorum boshayallersmile
Pazar günü kocamla öğleye kadar hatta akşama kadar yatıp film izleyeceğim :kedi:

bir yandan gitmek iyi oluyor,kalabalikta kahvalti yapmak daha eglenceli,ama bide toplamasi ve yemekten sonra oturmasi kötü,evde kendin yaparsan yemekten sonra ister tv bak ister yat uzan sana kalmis birsey demi bilmiyorumkismile

pazar günü bende aynisini yapmayi düsünüyorum boshayallersmile
yarin büyük ihtimalle gezmeye gideriz,nere bilmiyorum ama annemler planlamistir bile :hulya:

Ay toplaması kolay kalabalık oluyor zaten ben en küçük gelin olarak pek birşey yapmıyorum kaydirigubbakcemile3
Ama muhabbetleri de pek sarmıyor be akannehir2 si hamile 2 si doğurmuş çocuklu ben ne doğurdum ne hamişim arada kalıyorum kaydirigubbakcemile3
Bir de sabah erken kalkıp gitmek zor geliyor ama gidicem sanırım sempatiksalakcinni
Ohh ne güzel annenin planları hazır senin işin daha kolay sempatiksalakcinni

Herkeseee selammmm

Sılaaa burda mısın, az önce seni geçirdim aklımdan nerelerde hiç görünmüyor dedim. ıyi misin canım?

öyle evet.. zaten bekarken hep annemle gezerdim,simdide öyle opuyorumnanaktan
onsuz bi yere gitmek hosuma gitmiyor ya bilmiyorumkismile

neyse.. yarin ola hayrola..önce bi bugünü atlatmam lazim sempatiksalakcinni

canim cok fena sigara böregi cekti yav bilmiyorumkismile

bizimde pazar günü şu meşhur kuzenler günümüz var
eşimin kuzenleri gün yapıyorlar ya geçen ay sıra bendeydi atlattım çok şükür
ne stres ne panik ne yorgunluk yaşadım ya
12 13 çeşit mama yaptım yine yaranamadım ya amma abartmışsın, tamam anladık marifetliymişsin,
kendini göstermek için bildiğin ne varsa yapmışsın vs vs gibi saçma yorumlarla karşılaştım :mymeka:
bu görümce milletine yaranamazsın anam yaa

ctesi evi toparlarım temizlerim falan öyle geçer zaten çalışıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…