öyle evet.. zaten bekarken hep annemle gezerdim,simdide öyle opuyorumnanaktan
onsuz bi yere gitmek hosuma gitmiyor ya bilmiyorumkismile
neyse.. yarin ola hayrola..önce bi bugünü atlatmam lazim sempatiksalakcinni
canim cok fena sigara böregi cekti yav bilmiyorumkismile
Selam yavrimuuuuu :asigim:
Iyiyim tsk ederim sen nasilsin guzum ??
guclubacismile
bizimde pazar günü şu meşhur kuzenler günümüz var
eşimin kuzenleri gün yapıyorlar ya geçen ay sıra bendeydi atlattım çok şükür
ne stres ne panik ne yorgunluk yaşadım ya
12 13 çeşit mama yaptım yine yaranamadım ya amma abartmışsın, tamam anladık marifetliymişsin,
kendini göstermek için bildiğin ne varsa yapmışsın vs vs gibi saçma yorumlarla karşılaştım :mymeka:
bu görümce milletine yaranamazsın anam yaa
ctesi evi toparlarım temizlerim falan öyle geçer zaten çalışıcam
12 13 çeşit mama yaptım yine yaranamadım ya amma abartmışsın, tamam anladık marifetliymişsin,
kendini göstermek için bildiğin ne varsa yapmışsın vs vs gibi saçma yorumlarla karşılaştım :mymeka:
Dimi senin birde bugün var kaydirigubbakcemile3
Kız bende çok açım ya :sinifsinif:
büyük hata olur sempatiksalakcinnikızlar yaaa ben bi konu açtım bilmiyorumkismile
aranızda böyle bi durum yaşayan oldumu yorumlarınıza ihtiyacım var :uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-erkekler/346097-aylar-sonra-sevgilinle-tekrar-barismak.html
indirivericemistesede gelemezmiş pehhh:mymeka:
artisliği fazla sürmezzzz
havası iniverir:1closedeyes:
:roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:lady haftaya ancak gelir sempatiksalakcinni
bizim sevgililer günü kutlamamız var pazar günü:asigim:
eee kizlar daha daha nasilsiniz.. Hafta sonu geldi catti,ne var planlarinizda ? sempatiksalakcinni
burcuuuuuuuuuummmmmmmŞenizHerkeseee selammmm
Sılaaa burda mısın, az önce seni geçirdim aklımdan nerelerde hiç görünmüyor dedim. İyi misin canım?
Vallaha böyle seyleri okuyunca bin bir kere sükreder oldum ya benden 3.500 km uzaktalar diye sempatiksalakcinni
yes yes tek avantajim iste gelenlerin arkadas olmasi,yoksa simdiy tirlattiydim opuyorumnanaktan
burcuuuuuuuuuummmmmmmŞeniz
yaşasın i phone almaktan vazgectim :roflol: :roflol:
Ya bana misafir ağırlamak biraz zor geliyor çünkü pasta börek hiç beceremem akannehir
İllaki birinin yardım etmesi lazım :bbo:
yasitlarim gelirse sorun olmuyorda,annemin arkadaslari falan glemek isterse eccük panikliyom sempatiksalakcinni
Annem gibi asla yemek yapamam, onun gibi hizmette edemem.. ben 2 cay getirdimmi gicik oluyorum,poh var lüp lüp bitiriyorlar diye düsünüyorumm..icmeleri birsey degil git gel yapmasi koyuyor sempatiksalakcinni
Ben de bir kere teyzeleri çağırdım eşinin Allahım 5 dak mıçım yere değmedi akannehiryasitlarim gelirse sorun olmuyorda,annemin arkadaslari falan glemek isterse eccük panikliyom sempatiksalakcinni
Annem gibi asla yemek yapamam, onun gibi hizmette edemem.. ben 2 cay getirdimmi gicik oluyorum,poh var lüp lüp bitiriyorlar diye düsünüyorumm..icmeleri birsey degil git gel yapmasi koyuyor sempatiksalakcinni
burcum bende çok özlüyom valla Şeniz
persembe kaçarsam görüşüces :jeyyar:
fal manyağı ettiniz nan beni günaha sokacaksınız ha -tatlicadiarzu-
mavruşum telefon alacam yine herüfümün telefonu yok :ecrin_bebek:ama ucuzz alacam :lepi:
arkadasların gelince çay getirmiyo musun sempatiksalakcinni
burcum bende çok özlüyom valla Şeniz
persembe kaçarsam görüşüces :jeyyar:
fal manyağı ettiniz nan beni günaha sokacaksınız ha -tatlicadiarzu-
mavruşum telefon alacam yine herüfümün telefonu yok :ecrin_bebek:ama ucuzz alacam :lepi:
len lady asil kankam seni 9 yil boyunca nasil cekmis bilmiyom alsanaalsanasmile
hahha banada öyle oluyordu baslarda iste boshayallersmileBen de bir kere teyzeleri çağırdım eşinin Allahım 5 dak mıçım yere değmedi akannehir
Ne yediğimden anladım ne içtiğimden akannehir Ama memnun olduklarını görmek güzel insanın hoşuna gidiyor..
Annem sarma kardeşim börek , bi akrabamız da kısır poça felan yapmıştı bana tarif soruyorlardı çok komikti ya sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
isin icinde Lady varsa,vaktin varken kac derim sempatiksalakcinni
Eda ben tırsıyom o işten ya. Başımıza bir şey gelecek.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile