Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar nasılsınız valla benim halam geldi ladycim cevabın için sağol bebem fakat abdest almadan okuyamamki anneme danıştım olmaz dedi hatta yetmedi ablamın görümcesine danıştım o bu konularda baya bilgilidir kabul olmaz dedi duygucum üzgünüm bebişim okuyamadım ben duayı 101 de kaldım 149 tane kaldı ben pazartesi beklerken dün akşam geliverdi halam :gitme:
benim eltiye çok benziye
inkar ederken eltimi hatırladım
var öyleleri malesef mirmirmirmir
:jeyyar:
işten çıkıp geleceklerine göre yemeğe geliyolar kanımca akannehir
kayınvalıdene gitmesen :bbo: yarına misafirim var de
hoşgeldin şekerŞenizgünaydın kızlar nasılsınız valla benim halam geldi ladycim cevabın için sağol bebem fakat abdest almadan okuyamamki anneme danıştım olmaz dedi hatta yetmedi ablamın görümcesine danıştım o bu konularda baya bilgilidir kabul olmaz dedi duygucum üzgünüm bebişim okuyamadım ben duayı 101 de kaldım 149 tane kaldı ben pazartesi beklerken dün akşam geliverdi halam :gitme:
bi bayan adetliyken bi isteğinin olması için tefriciye çeklicek ama başkasınavermek istemiyo yane dağıtmak istemiyo ama adetli okyabilirmi
Okuyabilir tefriciyede dua olduğundan hiç bi sakıncası yoktur..
Yani sırf Kur’ân-ı Kerim okumak niyetiyle bir âyetten daha az bile okuyamaz. Ancakdua, senâ, Allah’a sığınma, zikir veya bir işe başlangıcında yahut öğretmek maksadıyla Kur’ân’dan bazı âyetleri okumak caizdir.
bi bayan adetliyken bi isteğinin olması için tefriciye çeklicek ama başkasınavermek istemiyo yane dağıtmak istemiyo ama adetli okyabilirmi
Okuyabilir tefriciyede dua olduğundan hiç bi sakıncası yoktur..
hatırlamaktan öte sanki onu gördüm ferhundeye bakarken :roflol:
inkar ederken polis memuruna
sevkete bağırırken yalan söylüyor felan
aynısını bana yapmıştı
ey gidi günler
yaşamış olmasaydım film bu deyip gecerdim
sadece film de olmuyo aynen yapanlar var
bide markette karsılaştık :roflol:
:bbo: :bbo: :bbo:
aaa sen ferhundeyimi gördün kızz ferhunded ortaköyde oturuyomuş sanırsam bizim komşumnun ahbabıyla aynı apartmanda oturuyomuş çok tatlı bi kadın olduğunuz duymuştumopuyorumnanaktan
peki son gece bugünmü? bugünde okunabilirmi ? ben okuyayım ozaman
benimde ctesi misafirlerim gelicek
hala kararsızım ne hazırlık yapsam diye kafamçokkarıştı
iyiyim canım ŞenizŞenizŞeniz
yemeğemi gelcekler
yoksa çayamı gelceklerfisfisfis
işten çıkıp geleceklerine göre yemeğe geliyolar kanımca akannehir
kayınvalıdene gitmesen :bbo: yarına misafirim var de
pasaklım bencede yemek yap madem onlarda iş çıkışı gelcek bi çorba bi pilav bide tavuk patates yap yeter vaktin olursa bide salata yaparsın yeter çayın yanınada hazır kek koyarsın oldu bitti tavuğuda kuşbaşı al sotele
sende ne yap biliyonmu
kısır,kıymalı börek ( ama sigara böreği gibi sar fırında pişir) peynirli poğaça,elmalı kurabiye vee irmik tatlısı yap arasınada kakolu bisküvi koy aslında size kuskus salatası tarifi vercem ama beğenirmsiniz bilmiyorum ben çok beğendim
1 paket kuskus ( selva markanınki çok daha iyi oluyo)
1 tavuk göğsü
mayonez-sarımsaklı yoğurt
üzerine kızdırılmış biberli yağ
kuskusu ve tavuğu haşlayın tavuğu minik minik didiyosun sarımsaklı yoğurdu 2-3 yemek kaşığı mayonezi tuzu koyup karıştırıyosun borcamam yaydır üzerine de yağ kesip servis ederken börek gibi oluyo
ben kuskusu bulamıyorum yaa kafamçokkarıştı
keleboş bi tarif vermişti
onu yapıcaktım
kuskusu aradım bulamadım :kedi: nerde satılıyosa artık :1closedeyes:
senin kide değişikmişş
ben dereotlu peynirli börek
limonlu kek
tuzlu kurabiye-un kurabiye
tatlı olarak karar veremedim tavuk memişi yapabilrim bilmiyorumkismile
sadece salata için fikir lazım kolay olsun da :kedi:
göremiyom resmi akannehir
görüntü buna benziyo sadece buna ekstradan garnitür koymuşlar
kayınvalidemi iptal edemem ki ama :1no2:
aslında dün gitmemiz lazımdı kayınpederin doğum günüydü
ama kayınvalidemin hazırlığı yokmuş yarın gelin dedi şimdi gelemeyiz diyemem çok ayıp olur kadın hazırlık yapacak
hatırlamaktan öte sanki onu gördüm ferhundeye bakarken :roflol:
inkar ederken polis memuruna
sevkete bağırırken yalan söylüyor felan
aynısını bana yapmıştı
ey gidi günler
yaşamış olmasaydım film bu deyip gecerdim
sadece film de olmuyo aynen yapanlar var
bide markette karsılaştık :roflol: