- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Leylam ilaçlarım bitti ama hepsini kullandım düzenli
Tam iyileşemedim yaa hala burnum akıp duruyor
Günnükümü okudun demek mafoldumben
İçimi dökmek istedim sadece bi işe yaramayacak biliyorum ama yazarsam rahatlarım dedim mafoldumben
Bu arada Beril Prenses nasıl :asigim: sen de iyisin di mi :asigim:
guzum üzülme diyecem ama anlamsız olacak
şu yağmurlar karlar soğuklar geçsin en kısa zamanda buluşalım olar mı
beril hanım çok iyi tekmeler taklalar atıp duruyor :asigim:
şikercim nurancım günaydın size de a.s. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın çıtır kız:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
nasıl oldun bakem
da iyiyim de lütfenzemuszemus
yoksam alarımmm:gitme:
çok hayırlı bi iş yapmışsındurumu ıyı olmayan bı aıle vardı kadın hamıle ıdı 9 ay boyunca her turlu destegı yapdım bebegın tum alsıverısıne kadar cumartesı gecesı dogdu adınıda annesı sen koy dedı bende eylul koydum adını ölene kadar maddı manevı destek verıcem kızıma cok seker ama darısı tum ısteyenlerın basına..maıl at ozaman :lepi:
organik değil kar kaydirigubbakcemile3
organikciğim ne mutlu zaten doğurmak önemli değil önemli olan doğurduktan sonra bakmak emek vermek canım
:asigim: yerim berilimiguzum üzülme diyecem ama anlamsız olacak
şu yağmurlar karlar soğuklar geçsin en kısa zamanda buluşalım olar mı
beril hanım çok iyi tekmeler taklalar atıp duruyor :asigim:
Evet leylam yaaa evet çok özledim seni ve edayı buluşalım havalar düzelince hihoyyyt
derincim hoşgeldin tatlım nasılsın bebiş nasıll emel nasıl :asigim:
nereusum sıpaydim opuyorumnanaktan
edacım annemlere gittiğimizde annem sordu kaçaklar neredeydiniz dün neler yaptınız falan dedi
hiç gezdik dolaştık falan dedik hediye sorusu sorulmadı ama ben mızırdadım sürekli bi doğum günü hediyesi bile almadın bana falan diye işte öyle
dün bi çiçek almış beni almaya gelirken onu verdi doğum gününle ilgisi yok içimden geldi de aldım dedi
belki hediye de almıştır diye bekledim ama yine almamıştı
onun benim kocam olmasına rağmen artık ona bu soruyu sormaya utanıyorum mafoldumben
bana doğum günü hediyesi almadın mı demeye utanıyorum
resmen zorla kendime hediye aldırtıyorum ya hemde doğum günüm için mafoldumben
ama doğum günüm geçti iki gün üç gün sonra benim zorumla bana hediye almasının ne değeri var bilmiyorum
dün ona yazdığım o uzun maili okumuş bu sabah ama tahmin ettiğim gibi cevap yazmaya bile tenezzül etmemiş
aradı nasıl şeyler düşünüyorsun öyle neler yazmışsın çok üzüldüm falan dedi tam da tahmin ettiğim gibi mafoldumben