- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah bağışlasın kızını canım memnun oldumvereliniortaktabiiki sorabilirsin canım 14 aylık bir kızım var evde canım ben çalışan bir anneyim giyim sektöründeyim canım vereliniortak
allah yardımcın olsun şekerim nikah işlemi adamı yorardadam ben geldim ne çok konuşmuşunuz beyawww bende nikah işlemleri için evraklara bakıyodumm sağlık raporunuda her sağlık ocağı vermiyo bisürü tahlildi röntgendi nevrim döndü yawwwwww akannehir
valla bacım hangi topik oldunu bilmiyom ama kanne nikine birkaç yerde rastgeldim ordan şeyttim yanibilmiyorumkismile
mafoldumben bende beni sefmiyor artık slm bile vermedi diye üzüldüydüm :gitme:
ye beni kız tam yimelik oldum kocik bile acaip dönüyor peşimde kıstırsa o da yicek gibi bakıyor bana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
:kedi:ay çok teşekkür ederim cnm eski resimlerim onlar geçen senekiler yenileride ekliycem sonra bakarsınzemuszemusopuyorumnanaktanbaharrrrrrr seni gördüm gördümmmm ne tatlı şeysin sem öle bakemm
canım kendine hedef koymalısın ancak öyle kg verirsin yani hırs yapman lazım yerimsenibenvalla canım 86 yı görmüştüm tartıda en son..şimdi 81 kg yimmafoldumben
tamam yaa şeyetme ben seni şeyetmek için sormadım
ben şeyettiremedimde ondan şeyettim
offf bilmiyorumkismile
pasaklımmolumunekankayizsmile
valla iki gündür canım çok sıkkın burada iraz kendime geldim off rahatladımboshayallersmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3tamam yaa şeyetme ben seni şeyetmek için sormadım
ben şeyettiremedimde ondan şeyettim
offf bilmiyorumkismile
pasaklımmolumunekankayizsmile
valla iki gündür canım çok sıkkın burada iraz kendime geldim off rahatladımboshayallersmile
bende 5 yıllık evli cennette bir melek annesi:gitme:markette kasiyer görevlisi bayanım şuan 29 martta 30 uma gireceğim zemuszemuscitos sağol bende memnun oldum
bende seni tanıyabilirmiyim
Şenizbu lafı duymak için naz ediyom sana naniknaniknaaann o nası laf öle duymiyim bi dahalmaz: çok sefiyom seni ben Şeniz
kaydirigubbakcemile3facede ekledim gülüm burda yokki resmim eklesem akannehirçitos hanım çitos hanım hani resimlerin neredeee
ben neden görmedim :umursamaz: :umursamaz:
meeeel olarak bekliyorum hemencik :umursamaz:
üspürüklü cadım gelmiş hihoyyyt hoşgeldin cadım nasılsın Şeniz
kannem :asigim:
aaay kıyamam sana yaa neyin var neden canın sıkkın hayatım :1hug:
organiksheker çitosum sağol kuzucum bekliyomm yeni fotolarını
kançiçeğim sen nassın neyin var
vira vira adlı arkadaşımız sende hoşgeldin
pasaklım canımcım sen nassın
ocean kuzum bende dertliyim bu konuda benimde problemim basenlerim ayyyyyy
kızçeler napıosunuz yaaa giremiyorum isyanlardayım wallla olcem hoffffkaydirigubbakcemile2
ya kocam geçenlerde bana bişi dedide
onu kafamdan atmıyorum dediğinide beceremiyorum
kaldım böle ortalıkta mirmirmirmir
Offf yaa bankaya gittim geldim dondum bu arada halam da geldi, banyo yaptım şimdi yine karşınızdayım. Cuma günü final var ders çalışmam lazım ben napıyorum ya eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile