- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5tünaydın kızlalar nasılsınız
hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum ama içim titriyo resmen hasta olacağım sanırım
zaten karnım felaket derecede ağrıyor halam erken geldi mafoldumben
hasta olmamak için elimden geleni yapıyorum ama içim titriyo resmen hasta olacağım sanırım
zaten karnım felaket derecede ağrıyor halam erken geldi mafoldumben
ŞenizŞenizŞeniz
hiç sefmim şu halayı:umursamaz::umursamaz:
sessiz sedasız gelse olmaz:mymeka:
illa ağrı yapacak:mymeka:
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismilekan çiçeği hoşgeldin canım nasılsın :1hug:
kan çiçeği hoşgeldin canım nasılsın :1hug:
hoşgeldinkaydirigubbakcemile5
hasta olmamak için gelinden geleni yapsanda fayda etmiyorr
için üşüyünceeeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
senağlamageçmiş olsun pasaklımsenağlama
bol bol sıcak bişeyler içi için azcık ısınır:çok üzgünüm:
He yaaa, her ayın 20sinden sonrasını korkuyola bekliyom, nedir biz bu kadınların çektikleri. laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismile
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞeniz:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz:bilmiyorumkismile
hoşbldummolumunekankayizsmile
napim pasaklım iyi olmak için elimden geleni yapıyorum...
burda olsan ben seni zorla götürürdüm sporakaydirigubbakcemileohhh çitosummm birde ben spor yapabilsem ne güzel olacak. hihoyyythihoyyyt
ah canım benim yaa. keşke soğuk tatilleri olsa da evinize gitseniz.
canikom kasları çalıştırıyor bu pilates bayağı yakıyor yaparken eyvahedigeldismileilk gün totomu kaldıramıyordum kaydirigubbakcemile3şimdi bayağı alıştımaklinialirimsmiletanımamı şekerlim senii
ŞenizŞenizkaydirigubbakcemile5
ya şu platesi ben çuk merak ediyim:kedi::kedi:
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bende üşüyorummmeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sana değil canikom minike yaptım tavrıkaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Şenizkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileŞeniz
kaydirigubbakcemile2
baya faydalı bişeymişburda olsan ben seni zorla götürürdüm sporakaydirigubbakcemile
canikom kasları çalıştırıyor bu pilates bayağı yakıyor yaparken eyvahedigeldismileilk gün totomu kaldıramıyordum kaydirigubbakcemile3şimdi bayağı alıştımaklinialirimsmile
sana değil canikom minike yaptım tavrıkaydirigubbakcemile3
Şenizkaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
sana değil canikom minike yaptım tavrıkaydirigubbakcemile
götüreyim bebem haftanı 3 günü gidiyom ben senide alıp geçeyimkaydirigubbakcemile3baya faydalı bişeymiş
benide götür benide götürrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
akannehiryok yok sana diil aman deyim durduk yere iş çıkarmıyem şimcikkaydirigubbakcemile3haa ben de dedim ne oldu yanlış bişimi söyledim
bugünlerde alınganlık hat safasa ksura bakma:sinifsinif:
akannehiryok yok sana diil aman deyim durduk yere iş çıkarmıyem şimcikkaydirigubbakcemile3
kançiçeği senin ilk nikin neydi sanki seni biyerden tanıyom gibiCADIARZU
kanne evet tanıdım şimdiohaoldumsmilekanne bilmiyorumkismile
var hayatım ama evdeki pcmde resimlerim bi albüm hazırlıycam sizin için citosun dobiş halleri ve şimdiki çıtır hali diye kaydirigubbakcemile3sen kaç kilosunda vermeye çalışıyon cnmboshayallersmilecitos yaa senin zayflamadan önceki-sonraki hallerin var mı?
ben de zayıflamaya çalışıyorum da motive etsin beniboshayallersmile
götüreyim bebem haftanı 3 günü gidiyom ben senide alıp geçeyimkaydirigubbakcemile3