Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanne evet tanıdım şimdiohaoldumsmile
var hayatım ama evdeki pcmde resimlerim bi albüm hazırlıycam sizin için citosun dobiş halleri ve şimdiki çıtır hali diye kaydirigubbakcemile3sen kaç kilosunda vermeye çalışıyon cnmboshayallersmile
:umursamaz::umursamaz::umursamaz::umursamaz: :umursamaz: bilmiyorumkismile
çitosum patosum çıtır çerezim çitosum cıpstırıkım yirim seni ben yir yir, çıtır da olmuşsun yirim valla
gel bi de öpiiim Şeniz Şeniz Şeniz
ay çok fenayım kızlar yaa :gitme: resmen buz kestim :gitme:
içiyorum sıcak bişiler yoksa burada duramam zati
arada yukarı çıkıp çay ocağından sıcacık kahvemi alıp geliyorum![]()
Şenizhiç unuturmuyum seni ben tabii alırım aklinialirimsmilesenle değil haftanın 3 gübü 7 günü gelirim:lepi:kaydirigubbakcemile5
geçerken almayı unutma amakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bacım hangi topik oldunu bilmiyom ama kanne nikine birkaç yerde rastgeldim ordan şeyttim yanibilmiyorumkismileallah allah ne kadar popilermişim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
bende kimse beni bilmiyo sanıyordum hayret bişiikafamçokkarıştı
nereden taıdın cidden merak ettim bilmiyorumkismile
o kdar aktif te değildim hani
kaydirigubbakcemile5fena sayılmaz benim günüm hoşgeldinmerhaba arkadaşlar güzel geçiyordur dilerim gününüzkaydirigubbakcemile2
mafoldumbenbende beni sefmiyor artık slm bile vermedi diye üzüldüydüm:gitme:çitosum patosum çıtır çerezim çitosum cıpstırıkım yirim seni ben yir yir, çıtır da olmuşsun yirim valla
gel bi de öpiiim Şeniz Şeniz Şeniz
ay çok fenayım kızlar yaa :gitme: resmen buz kestim :gitme:
içiyorum sıcak bişiler yoksa burada duramam zati
arada yukarı çıkıp çay ocağından sıcacık kahvemi alıp geliyorum![]()
slm süpürgeli çoktandır görünmüyordun nasılsın cnmkaydirigubbakcemile5slm kızlar
hoşgeldin canımmmolumunekankayizsmileslm kızlar
selam hoşgeldinselambuyrunnnnnnnnn
Şenizhiç unuturmuyum seni ben tabii alırım aklinialirimsmile
valla bacım hangi topik oldunu bilmiyom ama kanne nikine birkaç yerde rastgeldim ordan şeyttim yanibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5fena sayılmaz benim günüm hoşgeldin
mafoldumbenbende beni sefmiyor artık slm bile vermedi diye üzüldüydüm:gitme:
ye beni kız tam yimelik oldum kocik bile acaip dönüyor peşimde kıstırsa o da yicek gibi bakıyor banakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
slm süpürgeli çoktandır görünmüyordun nasılsın cnmkaydirigubbakcemile5
Şenizhiç unuturmuyum seni ben tabii alırım aklinialirimsmile
valla bacım hangi topik oldunu bilmiyom ama kanne nikine birkaç yerde rastgeldim ordan şeyttim yanibilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5fena sayılmaz benim günüm hoşgeldin
mafoldumbenbende beni sefmiyor artık slm bile vermedi diye üzüldüydüm:gitme:
ye beni kız tam yimelik oldum kocik bile acaip dönüyor peşimde kıstırsa o da yicek gibi bakıyor banakaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
slm süpürgeli çoktandır görünmüyordun nasılsın cnmkaydirigubbakcemile5
niye noldukine cnmbilmiyorumkismilecitos iyi olmasına sevindim benimkisi berbatttttttt
bende aynı bildiğin gibi cnm iyi olmak için gayret ediyomboshayallersmileevet cnm ne zamandan beri giremiyordum sen nasılsın
kızın nerdeki cnmne olmadıki canım kızımı özledim akşam erken yattı sonra amirimle takıştık şu gün bitsede eve gitsem patlıyacagım
kızın nerdeki cnm
ne işle meşkulsün sorması ayıp olmasın tanışmak için sorguluyom bilmiyorumkismile
var hayatım ama evdeki pcmde resimlerim bi albüm hazırlıycam sizin için citosun dobiş halleri ve şimdiki çıtır hali diye kaydirigubbakcemile3sen kaç kilosunda vermeye çalışıyon cnmboshayallersmile