Cesur ve Güzeller

hem cesurum hem güzelim kançiçeğim yoksa burada işim ne zemuszemus bayanssulusmile guclubacismile

organıkım 2. bilinen model bence.artık nişan elbiselerinden tutta gelınlıgın genelınde olan model.....hele etekler....
bana kalırsa ilk önceki resimdekiler daha guzeldı.....

dimi doğru diyosun bebeğem insanın kafası karışıyo bak bak bakmicam artık nisan başında gelinlikçileri gezmeye başlicam 1-1,5 ay yeter heralde gelinlik bakması hazırlanması

yeter tabii ki organikim 1 - 1,5 ayda hallederler için rahat olsun istersen 2 ay kala model bakmaya başlarsın :lepi:

dimi ya hayat bölede güzelll:lepi::lepi:
sen yazasıya kayfem bitti bile benimmm:bbo:
uzatmalardayım şuann
guclubacismile
ama ama patron geldi
oturdu bilgisayarımakafamçokkarıştı
laptobunu açmaya üşendikaydirigubbakcemile

ŞenizŞenizŞeniz

şimdilik 2 tane baktığımı buldum diğerlerinide bulunca eklerim
hım 2side güzelmişşşŞeniz

efekt amaçlımıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmesine sevindim öksürüğün bidemn benimŞeniz

selamlarrropuyorumnanaktan
selamopuyorumnanaktan
selamlar hanımlar,
hoşgeldinnnopuyorumnanaktan

kançiçeğiiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zabahtan beri topic sinek avlıyorduu
tam haraketlendi
bizim patron çöktü benim bilgisayaraa geldi
acelesi varmış
laptobunu açmaya üşendi
benim bilg oturdu
kk'yıda kapatıvermiş o aradaa
iş verdiialsanaalsanasmile
bitirdim sayılırıı:lepi:
o kka muhabbeti kaçırdım
dövemmi ben bu patronu şimdikalsanaalsanasmile:mymeka:

benimde işler bitti patronlar gitti :lepi:

nuranıımm Şeniz o pattronu bende döveriimmm alsanaalsanasmile :mymeka:

çok hastayım ben ya valla mesajlarınızı bile takip edemeyecek kadar kötüyüm

geçmiş olsun ebruuu

burcuu h.geldin cnm

bu arada bende geldimm gelmesine ama durmadan bişiler çıkıyor yazamadım iki satırr

çok geçmiş olsun tatlımm kendine iyi bak :teselli:
bu ara yine salgın var sanırsam herkeşler hasta olduu

hepinizin mesajını aynı anda alıntı yapamıyorum yaw Saol canım valla . Sevgilimden geçti bana benden geçmez inşallah kimseye.

saolun hanımlar hepiniz,

canım valla sinuzitim kudurdu yine. Sesim falan gitti. Dün hiç kalkmadan yattım. Bugün geldim işe patronum da kızdı ama çok birikiyordu işlerim. Şimdi daha iyiyim.

Ah ne güzel hastayken işe geldin mi patronların kızıyor, ne şanslısın Ebrucum
Bende de sinüzit var ve ben o kadar ağrıdan kıvranıp, başımı bile kaldıramazken santralle savaş verdim geçen kış defalarca ama kimse kalk evine git dinlen demedi
Bir gün dayanamadım, bayılacaktım ağrıdan, nefes alamıyordum zorla doktora gidebilmek için izin aldım, eşim geldi doktora götürdü
Hem sinüzitlerim dolmuş tamamen hemde faranjit oluştum iki gün rapor verdi doktor evde dinlenmem için
ama iş yerinden çağırdılar, kavga dövüş gitmedim, eşim göndermemişti
Elli kere de aradılar kendini iyi hissediyorsan gel diye, anneme veriyordum telefonumu uyuyor diyordu annecim
bizim müdürlerde böyle :mymeka:

Allah'a şükür ben o konuda çok şanslıyım canım. Sinuzitin tedavisi de dalmak işte. Yaz gelse dalsam rahatlaycağım aslıda...Baş ağrısından çok bitkin hale düşüyorum yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…