kan çiçeğim hoşgeldin
sipidi sanırsam öyle artık herşeyi düşünüyon her h.sonu bişeylerle uğraşıyosun yorucu ama güzel telaşmış
geç yazıyorumm ya kusura bakmayınn
sayfa duruyor ama başka işlerle uğraşıyorummmm
organikim 2. gelinlik daha bir hoş eğer beğendiğin başka varsa ekle bebeemm
kan çicegim......tatlım aglamaktan içim dışıma çıktı....
o geceler kolay geçmedi az mok biliyorsunuz......
gçzümde yaş kalmadı
az da o sürünsün........artık aglamıyorum ama üzülüyorum ara ara nasıl olduda böyyle olduk diye
o yüzdende af etmiyorum.....
af etmiyecemde........sürünsün birazda onun dünyasş kararsın.....
ve aleykümüsselammm :tesbihçeken smile:
olumunekankayizsmile
nasılsınızhihoyyythihoyyyt
organikim ben resimleri göremedim maalesef ama internetten bakıpta kafanı karıştırma daha çok
gelinlikçilere gittiğinde beğendiklerini üzerine deneyerek doğru modeli bulabilirsin ancak yerimseniben
kançiçeğimm ben onları sevemiyorum bi türlü, eskiden hiç olmazdı ki bende, olsa bile özel zamanlarda olur ve geçerdi
6 aydan fazla oldu yerleştiler yüzüme gitmiyolar bi türlü ama kökünü kurutucam hepsinin guclubacismile
organikim ben resimleri göremedim maalesef ama internetten bakıpta kafanı karıştırma daha çok
gelinlikçilere gittiğinde beğendiklerini üzerine deneyerek doğru modeli bulabilirsin ancak yerimseniben
kançiçeğimm ben onları sevemiyorum bi türlü, eskiden hiç olmazdı ki bende, olsa bile özel zamanlarda olur ve geçerdi
6 aydan fazla oldu yerleştiler yüzüme gitmiyolar bi türlü ama kökünü kurutucam hepsinin guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?