Cesur ve Güzeller

nabıyonuz güzel ve cesur gençlikboshayallersmile

organik 2. gelinlik harikaa:lepi:

binbirgece hoşgeldina.s.

duyguu ağlamıyon dimi artık valla değmez :dilcikar:

pasaklı sivilcelerin geçmek bilmiyosa kesin bi çözümüm var benim:içelim:
onları sevmek:roflol:
ben bayılıyorum sivilcelerime:smiley-cool:

ben didiyom artııkk
çok kaldım işlerim var kızlrr
görüşürüzzz opuyorumnanaktan

kan çiçeğim hoşgeldin

sipidi sanırsam öyle artık herşeyi düşünüyon her h.sonu bişeylerle uğraşıyosun yorucu ama güzel telaşmış

kan çiçeğim hoşgeldin

sipidi sanırsam öyle artık herşeyi düşünüyon her h.sonu bişeylerle uğraşıyosun yorucu ama güzel telaşmış

Canım ben sözlenirken her haftasıonu doluyum yani kendime değil ama ona kıyafet buna şunu onun saçını boya derken inan zamanım yok :tomato:

kan çicegim......tatlım aglamaktan içim dışıma çıktı....
o geceler kolay geçmedi az mok biliyorsunuz......
gçzümde yaş kalmadı
az da o sürünsün........artık aglamıyorum ama üzülüyorum ara ara nasıl olduda böyyle olduk diye
o yüzdende af etmiyorum.....
af etmiyecemde........sürünsün birazda onun dünyasş kararsın.....

duygu cum ya kıyamam sana her ilişkide tatsızlıklar olur zaman zaman herşey daha iyi olacak bebişim üzülme sen size nazar değmiş

geç yazıyorumm ya kusura bakmayınn
sayfa duruyor ama başka işlerle uğraşıyorummmm

organikim 2. gelinlik daha bir hoş eğer beğendiğin başka varsa ekle bebeemm

bu oğladı ya şimdi adam edersin
yada hiç bir zaman:mymeka:
şimdiden sınırlarını koy
evlendikten sonra ne yapsan nafile
süründür anasını satim:lepi:
ben süründürmedimde no oldu
kafama edeyim

organikim ben resimleri göremedim maalesef ama internetten bakıpta kafanı karıştırma daha çok
gelinlikçilere gittiğinde beğendiklerini üzerine deneyerek doğru modeli bulabilirsin ancak yerimseniben

kançiçeğimm ben onları sevemiyorum bi türlü, eskiden hiç olmazdı ki bende, olsa bile özel zamanlarda olur ve geçerdi
6 aydan fazla oldu yerleştiler yüzüme gitmiyolar bi türlü ama kökünü kurutucam hepsinin guclubacismile

nasılsınızhihoyyythihoyyyt

iyim diyeyim iyi olayım sizler nasılsınız efendim

he tabi buda bir yol
savaş açmakguclubacismile
seni çok cesur gördümolumunekankayizsmile

( alt kısmı böyle olabilir)

bide bunlar var kızlar ama heralde gelinlikçileri gezdikçe ve denedikçe dahada netleşcek kafamda

sağol bebişim yorumun için Şeniz doğru söylüyosunuz bende aynı fikirdeyim opuyorumnanaktan

organıkım 2. bilinen model bence.artık nişan elbiselerinden tutta gelınlıgın genelınde olan model.....hele etekler....
bana kalırsa ilk önceki resimdekiler daha guzeldı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…