Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hatunlar :ecrin_bebek: Hastalandım karnım nasıl ağrıyor anlatamam. Hiç keyfim yok bugün. Nişan albümümü yapacağım birazdan..
Birde bir topik açtım ama geliştirmeye ihtiyacım var : )
Arada uğrarsanız bir iki fikir verirseniz yada sorularınız olursa beklerim...
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...li-tum-sorularinizi-beraber-cevaplayalim.html
Derinim hayırlı cumalar. Çok sağol.
Spaydim söz dedin de aklıma geldi. Nişan günü başıma geleni anlatayım. Sen sabah o koşturmacada hiç lavoboya gitme. Herşey tamam salona girdik daha odadayız içeriye insanların yanına hiç inmedik daha. Ben bir sıkıştım ama nasıl. Mümkünü yok böyle duramam dedim. Yengem beni aldı iki katlıydı salon üst kattan lavoboya doğru götürdü ama aşağıdaki bütün millet gördü anladılar. Ne rezillikti yarabbim :kedi:
günaydın organikim sanada hayırlı cumalarr....opuyorumnanaktangünaydın kızlar hayırlı cumalarınız olsun duygucum geçmiş olsun
Günaydın kk nın cesur ve güzel hatunları cumanız mübarek olsun bu arada opuyorumnanaktan
merhaba kızlar..merhabalar
cumanız mübark olsunn fıstıklaaaar
idare ediyorum nereusum...teşekkürler derinimmmm
nasılsın iyimisin bitanemm Şeniz
ever sabah bi ben vardım sipidii :kedi:SM NASILSIN bi tek sen varsın şuanda
idare ediyorum nereusum...
bugün işlerim var biraz kalksam da yapsam diye düşünüyorum valla çok tembel yaptı beni bu hamilelik..:CüvCüv:
hu hu tık tık......
ben geldım.............kızlarrrrrrrrrrrr
ever sabah bi ben vardım sipidii :kedi:
iyiyim cnm sen nasılsın?
deriiiinnnnnnn nasıl gidiyor hamilelik güzelim
çok zorlanıyormusunn
nurann, nereuss,organik, kate opuyorumnanaktan
duygusal geçmişş olsun cnm :1hug: