• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

herkese günaydınnnnnopuyorumnanaktan
hayırlı cumalarrrr kızlarrrrrrr kalkın bakem sabah oldu zemuszemus

günaydınn çitossss zemuszemus
sanada hayırlı cumalarrrr
herkeze hayırlı cumalarrrrrr

ben kalkktımm bilee, :kedi: işlerimide hallettim azcık kaçtım geldim yanınıza
sonra yine gitçemm, işlerim varr çünküü

Günaydın hatunlar :ecrin_bebek: Hastalandım karnım nasıl ağrıyor anlatamam. Hiç keyfim yok bugün. Nişan albümümü yapacağım birazdan..

Birde bir topik açtım ama geliştirmeye ihtiyacım var : )
Arada uğrarsanız bir iki fikir verirseniz yada sorularınız olursa beklerim...

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...li-tum-sorularinizi-beraber-cevaplayalim.html

Canım Çok Geçmş olsun bende hastalnıcam ama söze denk gelmese bari.
Albumu bekliyorum uzun zaman oldu hergün 1 kez bakıyorum ekledin mi diye kaydirigubbakcemile3

günayydın kızlarrr...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar!
duygusal geçmiş olsun canım.

Derinim hayırlı cumalar. Çok sağol.
Spaydim söz dedin de aklıma geldi. Nişan günü başıma geleni anlatayım. Sen sabah o koşturmacada hiç lavoboya gitme. Herşey tamam salona girdik daha odadayız içeriye insanların yanına hiç inmedik daha. Ben bir sıkıştım ama nasıl. Mümkünü yok böyle duramam dedim. Yengem beni aldı iki katlıydı salon üst kattan lavoboya doğru götürdü ama aşağıdaki bütün millet gördü anladılar. Ne rezillikti yarabbim :kedi:

Derinim hayırlı cumalar. Çok sağol.
Spaydim söz dedin de aklıma geldi. Nişan günü başıma geleni anlatayım. Sen sabah o koşturmacada hiç lavoboya gitme. Herşey tamam salona girdik daha odadayız içeriye insanların yanına hiç inmedik daha. Ben bir sıkıştım ama nasıl. Mümkünü yok böyle duramam dedim. Yengem beni aldı iki katlıydı salon üst kattan lavoboya doğru götürdü ama aşağıdaki bütün millet gördü anladılar. Ne rezillikti yarabbim :kedi:

Aman canım bende zaten normalde hep sıkıştırırım mafoldumben
Offf 3-4 kez gidiyim bari gerçi benim evde olucak ama sıkışmayım hiç. opuyorumnanaktan

Günaydın kk nın cesur ve güzel hatunları cumanız mübarek olsun bu arada opuyorumnanaktan

idare ediyorum nereusum...
bugün işlerim var biraz kalksam da yapsam diye düşünüyorum valla çok tembel yaptı beni bu hamilelik..:CüvCüv:

aman boşver şeker dinlen sonra yaparsın ne acelesi var
sen hamişsin dinlenmen gerek kuşuummm Şeniz

hu hu tık tık......
ben geldım.............kızlarrrrrrrrrrrr

hoşgeldinn duyduuuu Şeniz Şeniz

ever sabah bi ben vardım sipidii :kedi:
iyiyim cnm sen nasılsın?

deriiiinnnnnnn nasıl gidiyor hamilelik güzelim
çok zorlanıyormusunn

nurann, nereuss,organik, kate opuyorumnanaktan

duygusal geçmişş olsun cnm :1hug:

hoşgeldin şeker