• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

sıla benıde ışınla benide ışınla......bu bulucucakların içine.....bende buluşmak istiyorum birileriyle.........:dance::dance::dance:

o kim la tanımaayrum ben öle birini aman uzak dursun bizden kaydirigubbakcemile3

aaah aaah çok zor be sılam, hepsi umutsuz vaka, bi cacık olmaz, üzülüyorum çok yaa:çok üzgünüm: :roflol: :roflol:

hahahahaha sıla valla mı la :roflol: :roflol: :roflol:

gereksiz isler müdürü ve stajerleri :roflol:
hadi yav durum o kadar vahimmi ? neydi la bu hastaligin adi ?

ADS di buldum :lepi:

Malesef tüm klinik araştırmalar onun temizlenemeyeceğini gösteriyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

nihahaha orasi da dogru mikrop iste naparsin :roflol:

domestos, ace falan kullansak
bak bahar kokulu ace dökeriz üstüne mis gibi kokar kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yoruldummmmmm:sinifsinif:

yürüyerek mi geldin böcükk kaydirigubbakcemile3

olm anlamaya calısıyom ama yok okuyom ama boşa sankım cok yoruldum cok
alısverısten geldık anamla
poşetlerden öldum
özet gecın bee
ne buluşması ne hamılesı ne mısafrı

ayy böcükkk leb demeden leblebi derdin noldu sana :roflol: :roflol: :roflol:

niye la :roflol:
bizde gülmekten yorulduk :lepi:
:lepi::lepi:
:roflol::roflol::roflol::roflol:

sıla benıde ışınla benide ışınla......bu bulucucakların içine.....bende buluşmak istiyorum birileriyle.........:dance::dance::dance:
vereliniortakvereliniortak

tamam seni bura ,baskalarini cehennemin dibine isinliyalim makine bi kere calismisken ise yarasin demi hihoyyyt

benide benidedelikafaduldendelikafadulden

tabi makina çalışımışkene yollayalım başkalarınıdaa:roflol::roflol::roflol:

olm anlamaya calısıyom ama yok okuyom ama boşa sankım cok yoruldum cok
alısverısten geldık anamla
poşetlerden öldum
özet gecın bee
ne buluşması ne hamılesı ne mısafrı

hof ben hamile degilim karnimdaki yillardir tanimadigim ikizim..
edanin kayinpederi hamileymis :roflol:

misafiri salla tinlama bile..
bulusmada iste benim makina sayesinde olacak :lepi:

ne domestos ne baska bisey yarar.. mok cukurunu temizler onu yine temizlemez bu ilaclar :1closedeyes:

hadi kizlar ben kacar..kocam evde,pardon kocalarimmiydi..bende yalan anlata anlata unutmusum ne dedigimi -tatlicadiarzu-
yok yok kocamdi evet dogru :roflol:

ne domestos ne baska bisey yarar.. mok cukurunu temizler onu yine temizlemez bu ilaclar :1closedeyes:

hadi kizlar ben kacar..kocam evde,pardon kocalarimmiydi..bende yalan anlata anlata unutmusum ne dedigimi -tatlicadiarzu-
yok yok kocamdi evet dogru :roflol:

temizlemez tabi domesdosa yazık laa
boşuna harcamıyakdelikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol:

hadi güle güle sıla
bomba gibi gelişini bekliyoz kaydirigubbakcemile

tamam seni bura ,baskalarini cehennemin dibine isinliyalim makine bi kere calismisken ise yarasin demi hihoyyyt

ben ışınlanıyım ışınlandıgıma emin olayım......:delphin:.
sonra digerlerini cehenneme görder...gidiş biletleriyle dönüş olmadan.....:1ninca:
sıla aman araya filan beni karıştırma....:roflol::roflol::roflol:

Back
X