• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

şöyyle kapımın önünden otobüsler geçen evim olmadı zemuszemus

nurancım bekarken oturduğum evime durak yakın sayılırdı ama yürüme mesafesi vardı epeyce
şimdi beylikdüzünde çok merkezi bi yerde oturuyoruz
hakkaten otobüs evin önünden geçiyor :lepi:

şöyyle kapımın önünden otobüsler geçen evim olmadı zemuszemus

olmadıgı daha iyi.....:lepi:....bızım evın önunden gecmesını evın içinden geciyor sankı.......
gurultusu kırlıgınden baska bi moka yaramıyor.....akannehir

bılmedın tanımadıgın bir sürü insan evin önunde olay olmuş gibi her dakka kalabalık.......:1ninca:

uzak olsun........ama cokta degil........yerimseniben.

nurancım bekarken oturduğum evime durak yakın sayılırdı ama yürüme mesafesi vardı epeyce

bizimde yürüme mesfesi var accuk
ama çok değil:lepi:

ama evin önünden geçmesi ne kka güzell
ohh merkesi byerdede oturuyormuşunnnn:lepi:delikafadulden

olmadıgı daha iyi.....:lepi:....bızım evın önunden gecmesını evın içinden geciyor sankı.......
gurultusu kırlıgınden baska bi moka yaramıyor.....akannehir

bılmedın tanımadıgın bir sürü insan evin önunde olay olmuş gibi her dakka kalabalık.......:1ninca:

uzak olsun........ama cokta degil........yerimseniben.

:gitme:orasıda var tabi:sinifsinif:

pasalım bızım evın önünden..........dolmuş gecer.......onu bekleyenler......gamyoncuiremsu

otobus gecer onu beklıyenler......gamyoncuiremsu.

bıde tranvay hattı var..........allah tam bir cümbüş olur........kalabalık araba sesı ınsan sesı....delikafaduldendelı oluruz bazen.........delikafaduldendelikafadulden

hoşbulduk kızlar nörüyonuz bakemmm

nerölerim bol bol çene çalarızdelikafaduldendelikafadulden
pasalım bızım evın önünden..........dolmuş gecer.......onu bekleyenler......gamyoncuiremsu

otobus gecer onu beklıyenler......gamyoncuiremsu.

bıde tranvay hattı var..........allah tam bir cümbüş olur........kalabalık araba sesı ınsan sesı....delikafaduldendelı oluruz bazen.........delikafaduldendelikafadulden

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Offf böcükkk okumaya devam et sen zor anlaşılırız bugün biz. kaydirigubbakcemile3

Bak ben sölim bayramdan sonraki pazar taksim'de buluşuyoruz. Gelin di mi?

böcük acaba 500 cü sayfaya gelmişmidir acaba halen okuyor......akannehirakannehir

bide okur okur ben anlamdım derse ........:roflol::roflol::roflol:

Offf böcükkk okumaya devam et sen zor anlaşılırız bugün biz. kaydirigubbakcemile3

burcumm...kalp kalbe karsıymış..böcüge..ikimizde aynı sanıyede yazmışım be...kaydirigubbakcemile3

Kızlarr Taksim'de bi mekan biliyom oraya gidelim mi? sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

İlk tanıştığımız günlerde Mesut beni götürmüştü. Adı Cafe Klan. naniknaniknaniknanik

Böle tuhaf tuhaf rock-metal tarzı insanların doluştuğu bir yer tek farklı insan tipi Mesut'la bendik herkes bize tuhaf tuhaf bakıyordu. :roflol::roflol::roflol::roflol:

bı mok anlamadım eda
okumaya devam edım
443.teyum
hayret çok şaşırdım :roflol:
değil yaa bana bi otobüs kapımın önünden kalkıyo otobüsler zemuszemus
yaa :lepi:
süper o zaman
sana forum daha yakın diye şe etmiştim :kedi:

işte bu kadar bari bunu anlasa böcük :roflol:

anlamadım:roflol:

olm ben salak mıyım nan başkaları ıle karıstrman ırıca ederım:kahve:
anlaım anladım

Back
X