• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cesur ve Güzeller

canımmm Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

yaaa başka bi yer olsun ben nası gelicem tek başıma oraya alllaaan beylikdüzüsünden kaydirigubbakcemile3
litfen daha merkezi bi yer seçin kısçeler
mesela taxim alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kuşum senle Zeytinburnu Metro'nun ordan buluşup gideriz istersen ama taksim seçeneği de güzel. Bence Taksim'de olabilir uzun zamandır gitmedimn zaten.

bencede sen kesin kabızsın sıla :roflol:

burcu gayet iyisin sen :Saruboceq:

:lepi::lepi::lepi:

:roflol:

ben bozdum dogru :icecream:
daha ne isler var bende senin haberin yok olm,,ben sana iki saniye de bi senaryo yazarim allaaaaaaaaaaaaah görmen lazim :roflol:

hem bosver böyle bozulmak iyi..düzelme sansin var..baskalarinin o sansi da yok sırnaşık şey

Allah rahmet eylesin onları :hooray::hooray::hooray:

ayipsin mirayim ne teknolojisi yokki burda almanyada delikafadulden
ama bak tek burda var,yani baska bi yerde yok sırnaşık şey

hee anladin sen onu delikafadulden

Senin o egolarını alır, kendime lego yapar, şekilden şekile sokarım.

:icecream:

tahmin etmiştim zaten
bence sende üstün yetenekleri olan bi yaratıksın
yok böle bişi yani insan üstü bişisin sen sıla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

küçükken bende oynardım legolarla, yine olsa yine şekilden şekile sokarım :roflol:

pişttttttttttttt

ne oliyiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaaa............

yıne nireye gidiyonuzzzzzzzz bayram bayram........

valla taksim bana bal gibi uyar evimin ordan otobyuse binicem :lepi:

Allah rahmet eylesin burcu :roflol:

kolaymış guzum kocatepe duraanda iniymişen hemen oraymış -tatlicadiarzu-

:roflol: :roflol: :roflol:

:lepi:

Kuşum senle Zeytinburnu Metro'nun ordan buluşup gideriz istersen ama taksim seçeneği de güzel. Bence Taksim'de olabilir uzun zamandır gitmedimn zaten.

:lepi::lepi::lepi:

Allah rahmet eylesin onları :hooray::hooray::hooray:
amin canim amin sositososito
tahmin etmiştim zaten
bence sende üstün yetenekleri olan bi yaratıksın
yok böle bişi yani insan üstü bişisin sen sıla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

küçükken bende oynardım legolarla, yine olsa yine şekilden şekile sokarım :roflol:

:roflol:
bundan süphem yok..
dogru guzu ben insan üstü biseyim delikafadulden

acaba benim insan üstü tarafimdam eccük bagislasam,bir kac yaratik insan olurmu la? :delphin:

akşam yemee davetliyim dedim mi size :tomato:
yine tıkınıcam :roflol:

pişttttttttttttt

ne oliyiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaaa............

yıne nireye gidiyonuzzzzzzzz bayram bayram........

almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:

valla taksim bana bal gibi uyar evimin ordan otobyuse binicem :lepi:

Allah rahmet eylesin burcu :roflol:

evet evet burcu bende gitmedim çok uzun zamandır çok özledim yaaa nolar taximde buluşalım hihoyyyt

Tamam o zaman Taksim diyoruz kızlar yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

6 Aralık Pazar günü Taksim'de Cesur ve Güzel Klişeciler sırnaşık şeysırnaşık şey İstanbul tayfası buluşuyorrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ay sıla koptum lann :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol::roflol:
:roflol:​

Tamam o zaman Taksim diyoruz kızlar yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

6 Aralık Pazar günü Taksim'de Cesur ve Güzel Klişeciler sırnaşık şeysırnaşık şey İstanbul tayfası buluşuyorrr
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yaçasınnnn :lepi:

almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:

Nan Sılaaa bana yardım et de bu sene sonu gireceğim sınavda İngilizce Öğretmenliği'ne kazanayımm.. Hadi be hacı makineye söyleyiver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oşına haber etmeyi unutmayalım
duygusalda gelir böcükde gelcek sositososito
şeker zaten gelir bi otobus
leylada gelir kocası bırakır zemuszemus
özlem canım heryere geliyo kahramanım benim o da benden buyrunnnnnnnnn

Nan Sılaaa bana yardım et de bu sene sonu gireceğim sınavda İngilizce Öğretmenliği'ne kazanayımm.. Hadi be hacı makineye söyleyiver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

birak sen ingilizce ögretmeni olmayi bu seni direk ingiliz yapar :lepi:

oşına haber etmeyi unutmayalım
duygusalda gelir böcükde gelcek sositososito
şeker zaten gelir bi otobus
leylada gelir kocası bırakır zemuszemus
özlem canım heryere geliyo kahramanım benim o da benden buyrunnnnnnnnn

Lady haber etme işini sana bırakıyorum biliyon ben sitede pek online olamıyom olunca da sadecene sizlen soppet ediyommm istersen buluşma haberlerine bi başlık açayım ama bence gerek yok

birak sen ingilizce ögretmeni olmayi bu seni direk ingiliz yapar :lepi:

Yaaa çok oldum hacı ama bide aşkımla evlendiriversen bizi. :asigim::asigim::asigim:

Back
X