Lady haber etme işini sana bırakıyorum biliyon ben sitede pek online olamıyom olunca da sadecene sizlen soppet ediyommm istersen buluşma haberlerine bi başlık açayım ama bence gerek yok
Yaaa çok oldum hacı ama bide aşkımla evlendiriversen bizi. :asigim::asigim::asigim:
pişttttttttttttt
ne oliyiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaaa............
yıne nireye gidiyonuzzzzzzzz bayram bayram........
dimedinn:umursamaz:akşam yemee davetliyim dedim mi size :tomato:
yine tıkınıcam :roflol:
akannehirakannehirakannehir:roflol::roflol:almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisTamam o zaman Taksim diyoruz kızlar yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
6 Aralık Pazar günü Taksim'de Cesur ve Güzel Klişeciler sırnaşık şeysırnaşık şey İstanbul tayfası buluşuyorrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
:roflol::roflol:birak sen ingilizce ögretmeni olmayi bu seni direk ingiliz yapar :lepi:
ne başlığı ya sadece biz buluşçess
Lady haber etme işini sana bırakıyorum biliyon ben sitede pek online olamıyom olunca da sadecene sizlen soppet ediyommm istersen buluşma haberlerine bi başlık açayım ama bence gerek yok
Yaaa çok oldum hacı ama bide aşkımla evlendiriversen bizi. :asigim::asigim::asigim:
haha olleyyyyyyyy hep beraber gülme krizi delikafadulden
böcüğü aradım geliyo :roflol:
ne cok olmasi kiiilmaz:
evlendiririm,ben size yalan söyledim aslinda nikah memuruyum delikafadulden
nikahi kiyarim,sonra bide assolistlik yaparim..
la bu makine herseyi beceriyorda bi pislik temizlemiyo ya :roflol:
üstünde calismam lazim :lepi:
böcüğü aradım geliyo :roflol:
ne başlığı ya sadece biz buluşçess
gonzales katıldı aramıza oda kasımpaşada hemen gelir yanımıza :hulya:
:roflol: :roflol:
böcük de geldimi tam olur :roflol:
Malesef tüm klinik araştırmalar onun temizlenemeyeceğini gösteriyor. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi::lepi::lepi::lepi:
bi ekssik kalmadı ülemi:umursamaz:
ne cok olmasi kiiilmaz:
evlendiririm,ben size yalan söyledim aslinda nikah memuruyum delikafadulden
nikahi kiyarim,sonra bide assolistlik yaparim..
la bu makine herseyi beceriyorda bi pislik temizlemiyo ya :roflol:
üstünde calismam lazim :lepi:
olur mu canım keleboş yok kilot yok stella yok bisürü yok yok yane
meelde anlatırım az sus da :1ninca:
dimi nuran :1ninca:
bakirköye gidin birini ziyaret edersiniz,o simdi domuz gribidir onu depresyonla karistirip bakirköye gitmistir kesin :roflol:
sırnaşık şey
taksim daha uzak olm ben forum ikea bayrampaşayı diyom :ecrin_bebek:
:roflol: :roflol: :roflol:
pişttttttttttttt
ne oliyiiiiiiiiiiii burdaaaaaaaaaa............
yıne nireye gidiyonuzzzzzzzz bayram bayram........
:roflol:
bundan süphem yok..
dogru guzu ben insan üstü biseyim delikafadulden
acaba benim insan üstü tarafimdam eccük bagislasam,bir kac yaratik insan olurmu la?
valla en merkezi yer herkes gelir oraya
bide cemrem bi gün bıraksa kocasıyla oğullarını ya mafoldumben
almanyaya geliyorlar..ben avukatligi biraktim,hani hic calismiodum ya zaten hep KK daydim ya..simdi profesör oldum bi makine icat ettim öf görme..hamile olmak isteyeni hamile yapiyor,almanci olmak isteyeni almanci yapiyor..seni ordan buraya isinliyor ha bide cok iyi bi yani daha var, bele$ bele$ :roflol:
Tamam o zaman Taksim diyoruz kızlar yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben
6 Aralık Pazar günü Taksim'de Cesur ve Güzel Klişeciler sırnaşık şeysırnaşık şey İstanbul tayfası buluşuyorrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hahahahaha sıla valla mı la :roflol: :roflol: :roflol:birak sen ingilizce ögretmeni olmayi bu seni direk ingiliz yapar :lepi:
hani pislikden bahsediyorsun kidelikafadulden
dünyada o kka çokkk pisluuk varkii:1ninca:
tımam sutum:1ninca:
yoruldummmmmm:sinifsinif:
yoruldummmmmm:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?